Saka 7 Dwarf Sampeyan Apa? (Kuis Nyenengake)

Karakter warna iki ora prelu dikenalake - 7 Dwarf minangka sawetara sing paling apik ing sejarah Disney, bisa uga sejarah film uga ana!

Nanging, yen sampeyan kudu dadi salah sawijine, sapa sejatine? Untunge sampeyan, ora ana prediksi kerja amarga kuis nyenengake ing ngisor iki bakal takon sawetara pitakonan banjur gunakake wangsulan kanggo mbukak babagan 7 sing paling mirip.



Dadiā€¦ .apa sampeyan Ngantuk, Gagah, Seneng, Sneezy, Dopey, Bashful, utawa Doc? Wayahe ngerti!