Apa Sing Sapa wae Sing Cahaya Lan Apa Sampeyan Bisa Dadi Siji?

Yen sampeyan kerep mbukak situs web spiritual, umur anyar, utawa mbukak kesadharan (kayata ...), sampeyan temtunipun bisa nemokake referensi 'pekerja ringan'.

Apa sing sampeyan durung bisa nemokake yaiku panjelasan ringkes babagan apa sing diarani petugas ringan, lan apa sampeyan dadi siji nanging durung ngerti.



Akeh wong sing kepengin nulungi wong liya bisa uga kalebu ing kategori iki, nanging ora duwe sumber daya utawa pandhuan sing pas kanggo ngatasi kemampuane, lan kepiye cara nggunakake hadiah kasebut kanggo mbantu wong liya.



Apa sing diarani Pakaryan Ringan, lan Apa sing ditindakake?

Definisi petugas sing paling umum yaiku wong sing duwe daya tarik sing gedhe banget kanggo wong liya. Empati lan welas asih nemen biasane ana wiwit jaman kanak-kanak, lan nalika isih enom, umume para petugas duwe kewan lan serangga sing ditulungi, utawa sawetara kewan sing ditresnani lan dirawat kanthi rajin.



Yen wis saya tuwa, akeh sing rumangsa kesuwen banget amarga ana kasusahan lan kekejeman sing ana ing jagad iki, mula saya seneng karo profesi sing bisa nggawe semangat kanggo ngrawat wong sing butuh.

Jalur karir sing dipilih dening petugas ringan bisa uga ana ing perawatan kesehatan, minangka perawat, terapi pijet, psikoterapis, utawa bidan, utawa bisa uga luwih seneng mbantu kéwan minangka dokter hewan utawa buruh rehabilitasi.

Mesthine, iki mung petugas umum sing bisa digawe saka macem-macem latar, lan umume dadi desainer grafis utawa konsultan TI. Dheweke bisa uga dadi sumber cahya sing apik banget kanggo kanca lan kulawargane yen dibutuhake, lan bisa uga nyedhiyakake sawetara downtime kanggo sebab kemanusiaan utawa konservasional sing dikepengini semangat.



Istilah kayata 'bocah-bocah indigo' utawa 'bocah-bocah kristal' kadang digandhengake karo para pekerja ringan, amarga wong-wong sing lair duwe katrangan ringan umume nuduhake sipat sing padha karo bocah-bocah. Iki bisa uga kalebu rumangsa dudu / rumangsa asing, utawa umume beda karo bocah liyane. Akeh sing bisa ngerti kapan ana wong ngapusi, lan dheweke bisa gampang banget amarga bosen lan bosen.

Sipat Pakaryan Khas

Umume para petugas ringan bakal bisa ngubungake sawetara sifat ing ngisor iki:

- Kesadharan banget babagan kasengsarane wong liya, manungsa utawa dudu manungsa. Akeh sing vegetarian utawa vegan supaya ora nyebabake gawe piala.

omah-omah lan tresna karo wong liya apa sing kudu ditindakake

- Kepinginan utawa kudu mbantu utawa nambani wong liya.

- Hipersensitivitas, emosional utawa fisik: asring owah-owahan energi subtle, utawa sensitif banget kanggo cahya, swara, utawa gondho.

- Wong liyo sing komplit bisa uga asring mesem dheweke utawa ora ngganggu obrolan. Bayi uga bakal mesem.

- Luwih sabar lan alus tinimbang wong biasa.

- Rasa penting yen nggawe kabecikan ing jagad iki, kaya prelu banget supaya kedadeyan apik saiki.

- Sensitivitas fisik kayata alergi lingkungan, panandhang asma, utawa kelainan sistem kekebalan awak.

- Kuatir lan depresi, utamane babagan masalah sing kedadeyan ing saindenging jagad sing ora bisa njupuk peranan aktif kanggo mbantu.

- Jinis 'cemlorot' liyane ing alam dunya - bisa uga kasebut minangka padhang utawa sumringah, luwih-luwih nalika mesem.

- Kesadharan intuisi , apamaneh nalika nerangake sesambungan karo kewan.

- Dheweke bisa uga duwe perasaan sambung karo 'kabeh' - yaiku semangat jagad raya, utawa nanging tegese 'dewa'.

- Sejarah nduwe pengalaman mistis utawa spiritual, kalebu impen precognitive, firasat, utawa kesadharan babagan pikirane lan emosi wong liya.

- Kemampuan penyembuhan energi alami, kayata reiki utawa nyalurake energi marasake awakmu.

Tukang Lampu misuwur

Sampeyan mesthi nemoni petugas ringan sajrone urip sampeyan lan bisa uga ora ngerti sapa lan apa sejatine. Tukang kerja cenderung ngerti siji liyane ing level spiritual, mula yen sampeyan nyambung karo salah sawijine ing sawetara wektu, sampeyan bisa uga rumangsa bakal kenal saben lawase, lan sampeyan bakal krasa anget, semangat, lan seneng sawise pengalaman kasebut. .

Pakaryan ringan liyane bisa uga luwih dimangerteni umum, lan nggunakake kekuwatane supaya bisa ditrapake. Sawetara bisa uga ahli ilmu kesehatan utawa guru spiritual (mikirake Florence Nightingale lan Eckhart Tolle), dene sing liya bisa uga seniman utawa musisi sing nggunakake hadiah kanggo nyambung karo wong lan bisa narik ati (nimbang seni Alex Grey utawa musik John Lennon).

Pegawe Bayangan

Akeh wong sing percaya yen kosok balene saka cahya iku kerja bayangan, lan yen ringan iku kabeh babagan katresnan lan perdamaian lan welas asih, mula karya bayangan kudu jahat lan kejem. Sing ora bisa adoh saka kasunyatan.

Nalika petugas kerja fokus ing cahya maneh wong lan mbantu dheweke golek kabungahan lan tujuane, para buruh bayangan mbantu wong-wong mau ngatasi luwih peteng , aspek sing luwih nglarani saka awake dhewe sing bisa ditindhes lan didhelikake.

Disisipake menyang bayang-bayang, yen sampeyan pengin. Dheweke nyedhiyakake papan sing aman supaya bisa ngasilake lara lan trauma lawas sing ala supaya bisa mari, utawa nulungi wong liya bisa mari kecanduan , bisa uga obat-obatan lan alkohol, tumindak kayata nglereni, utawa uga kelainan mangan.

kenapa aku rumangsa yen dudu duweke

Pakaryan bayangan pancen luwih angel tinimbang pakaryan ringan, nanging asil pungkasane bisa ngasilake tuwuh lan katarsis.

Sawetara wong percaya manawa ana sebab antara kerja ringan lan bayangan sing diarani 'kerja tengah' (amarga ora duwe moniker sing luwih kreatif?), Nanging, sejatine, rong pendekatan kanggo marasake awak lan persatuan iki umume nyakup aspek siji liyane.

Pikirake simbol yin-yang ora ana cahya tanpa bayangan, lan kalorone kudu ana kanggo nggawe keseimbangan. Wong sing fokus banget marang cahya lan katresnan lan seneng banget bisa uga ngalami gangguan saraf amarga durung ngatasi tatu sing jero ngrayakake ing jaman kepungkur sing ditindhes.

Kajaba iku, wong sing pancen wis fokus buku pitulung dhewe lan nggambar bayangane njero ati bisa dadi depresi serius amarga dheweke ora seneng lan bisa sesambungan kaya sing bisa ditindakake.

Yen sampeyan rumangsa minangka petugas ringan utawa buruh bayangan, ngerti manawa sampeyan bisa nindakake akeh kabecikan ing jagad iki, manawa ana ing lingkungan sosial sing raket, utawa ing skala sing luwih jembar.

Pikirake babagan apa sing nggawe sampeyan rumangsa paling bahagia lan paling migunani nalika mbantu wong liya prihatin, lan coba fokus luwih akeh energi menyang arah kasebut. Ora bakal ana kabecikan, welas asih, katresnan, lan / utawa empati ing jagad iki, mula matur nuwun amarga sampeyan wis mbantu nenun web kasebut.