Hubungan Rebound: Tandha, Downsides, Lan Saran Yen Sampeyan Ana Siji

Tahap rebound minangka perkara sing angel ditangani, kanggo kabeh wong sing melu.

Apamaneh, kabeh wong wis ngrungokake ujar manawa cara paling cepet kanggo ngatasi wong liya yaiku njaluk tundhuk karo wong liya.



Nanging, nalika kita kadhang kala ora bisa mikir babagan rebound lan ngomong babagan umume, prekara sing rumit lan akeh lapisan.



Ora ana rong hubungan rebound sing padha.

Kanggo sawetara wong, dheweke bisa uga seneng-seneng lan nambah kapercayan sing kudu luwih cepet (karo wong sing wis mbalek maneh amarga wis ngerti lan apa-apa).



Ing kahanan liyane, rebounder lan reboundee bisa uga lara.

Ana pesen campuran babagan hubungan rebound.

Siji tangan, kita dikandhani manawa dheweke ora bakal bisa kerja lan ide sing elek banget.



Saliyane, kita bakal entuk kesan yen dheweke penting banget kanggo ngatasi rasa lara.

Apa sejatine lan apa fiksi?

Artikel sing jero iki bakal mbantu sampeyan ngerti babagan hubungan rebound sing luwih apik.

Yen sampeyan ngira manawa ana ing salah siji, utawa yen bakal ana ing mbesuk, saran ing ngisor iki bakal ngidini sampeyan ngatasi kahanan kasebut, supaya ora ana sing lara.

Apa hubungane rebound?

Peneliti psikologi Brumbaugh lan Fraley netepake hubungan rebound minangka 'Hubungan sing diwiwiti sawise bubar romantis - sadurunge perasaan babagan hubungan sadurunge dirampungake.'

Bagéan utama saka definisi iki yaiku paruh pungkasan.

Sanajan pigura wektu 'ora suwe sawise' kasebut, kabeh relatif. Pancen bisa dingerteni kepiye rasane wong babagan pacangane lan hubungan biyen.

Kanggo sawetara wong, wektu sing sithik bisa uga tegese sewulan. Nanging wong liya bisa uga ora ngatasi perasaan kasebut nem wulan, utawa malah pirang-pirang taun mengko.

Dadi, sampeyan bisa uga mikir yen cukup wektu wis kliwat kanggo sampeyan utawa wong sing dadi minat sampeyan supaya ora dianggep dianggep rebound maneh…

… Nanging sampeyan kudu ngerti manawa ora bisa menehi watesan wektu sing ketat kanggo perkara kasebut.

Uga elinga, sampeyan bisa duwe luwih saka siji sesambungan mbalek maneh.

Mung amarga sampeyan wis melu romantis karo wong wiwit putus dhisik, ora ateges sampeyan kanthi otomatis lan hubungan liya sing luwih anyar ora bisa uga dianggep minangka rebound.

Sawetara wong mlumpat saka siji hubungan mbalek menyang sabanjure, frustasi amarga ora bisa nurunake hubungan sing jero karo mantan.

Napa kita entuk hubungan mbalek maneh?

Yen sampeyan ndeleng ing kertas, hubungan rebound kayane ide sing apik banget.

Mbok jelas yen kita ndeleng prekara kasebut kanthi objektif manawa kita kudu menehi wektu kanggo ngolah pungkasan sesambetan sadurunge mlebu hubungan liya.

Nanging kapan manungsa minangka balapan pancen rasional utawa wicaksana?

Hubungan rebound umum banget amarga ana sebab sing cukup jelas.

1. Kita bisa uga lali. Hubungan anyar bisa gawe tenang lara lara ati , lan dadi gangguan sing apik.

Nalika sehat, butuh wektu kanggo ngrasakake kabeh perasaan lan ngolah apa sing kedadeyan, ora gampang, lan akeh sing bakal nindakake apa-apa kanggo ngindhari.

Hubungan anyar minangka cara sing efektif kanggo nyelehake perasaan kasebut ing kothak lan pura-pura ora ana, sanajan dheweke bakal mbesuk mengko.

pacarku ora duwe wektu kanggo aku

2. Pecahan uga bisa dadi sambung nyata tumrap ego. Kita asring golek wong anyar sawise bubar kanggo mesthekake yen kita dikarepake, lan ditresnani.

3. Kadhangkala, mung sawise bubar, kita ngerti yen kita wis nglirwakake kekancan lan urip sosial ing umume nalika sesambetan.

Dadi, kita nyoba golek wong anyar minangka cara kanggo ngisi kekosongan sepi sing dibukak ing urip kita.

4. Mesthi wae, kadang motivasine beda-beda sithik, amarga masarakat nggunakake rebound minangka cara males utawa sadhar kanthi dendam marang mantan sing rumangsa wis nglarani dheweke.

Rong bagean sabanjure mbahas hubungan saka kaloro perspektif.

Bagean kapisan kanggo sampeyan sing mbalek maneh (yaiku sampeyan durung entuk metu saka hubungan).

Sing nomer loro kanggo rebounder (yaiku sampeyan nembe metu saka hubungan). Yen sampeyan pengin mlumpat menyang bagean kapindho iki, klik kene .

8 Pratandha manawa Sampeyan Ana Gegayutan Pambrontakan Minangka Rebound

Ing sisih liyane, ing ngisor iki ana sawetara perkara sing kudu dieling-eling yen sampeyan ngira manawa sampeyan minangka rebound wong, lan kudu nyiyapake dhewe.

1. Kabeh mau bubar banget.

Kaya sing wis disebutake, ora ana aturan sing angel lan cepet babagan keputusane supaya cepet-cepet entuk hubungan anyar, nanging isih ana sawetara pedoman samar sing bisa sampeyan tindakake.

Yen wis putus karo mitra jangka panjang sajrone telung wulan kepungkur, utawa wis pisah karo pasangan, utawa wong sing wis duwe anak, sajrone nem wulan kepungkur, ora ateges sampeyan ora kudu pacaran wong-wong mau, nanging sampeyan kudu ngati-ati.

2. Dheweke tresna banget karo sampeyan sajrone rong detik.

Sampeyan pancen apik banget, nanging sampeyan mung wis ketemu lan meh ora kenal, lan dheweke pancen wis kepenak karo sampeyan.

Apa perasaane wis ilang saka 0 nganti 10 kanthi cepet? Pancen apik banget yen dipuja, nanging bisa uga nggawe sampeyan rumangsa ora nyaman, kewalahan, lan mamang.

3. Dheweke tumindak super Kupon jangka panjang.

Pasangan anyar cenderung kencan. Duwe ombenan sawetara. Nindakake kegiatan sing nyenengake bebarengan.

Nanging, kaya sing wis dingerteni, yen wis urip sesambetan, bengi karo Netflix dadi luwih cocog.

Yen sampeyan nyedhiyakake pengalaman pacar / pacar kanggo sampeyan, tumindak kaya sampeyan wis pirang-pirang taun suwene mung kenal limang menit, iku umbul abang abang.

Papat. Dheweke ngetokake panas lan adhem.

Dheweke bisa uga kepengin banget karo sampeyan sak menit, nanging sabanjure dheweke adhem lan adoh.

Banjur dheweke bali langsung.

Utawa dheweke bisa dadi moody tanpa alesan sing jelas.

Iku bisa uga amarga lagi ngalami munggah-mudhun nalika ngatasi bekas pacare.

Siji menit dheweke fokus marang kepenake sampeyan mbesuk sawise kedadeyan balik menyang pacare.

Dheweke ora ngerti apa sing dikarepake, apa maneh hubungane karo sampeyan.

5. Sampeyan rumangsa bakal dinilai.

Ana sawetara jinis sukur sing ora katon yen sampeyan rumangsa diukur.

carane dadi wong andhap asor

Dheweke bisa uga metu lan ngandhani yen sampeyan luwih apik tinimbang sing biyen, utawa sampeyan mung bisa curiga yen dheweke nonton saben pamindhahan lan menehi bintang emas utawa tandha ireng gumantung saka tumindak sampeyan.

6. Dheweke monogamist serial.

Saka sing bisa dingerteni, dheweke wis mlumpat saka sesambetan menyang sesambetan sajrone urip diwasa lan ora nate mbutuhake wektu kanggo dheweke dhewe.

Iki minangka tandha manawa mbalek maneh yaiku taktik kanggo ngilangi (utawa ngindhari ngilangi) breakup.

Dheweke bisa uga ora ing sesambetan iki amarga dheweke pengin banget karo sampeyan, nanging luwih becik pacaran karo wong liya.

7. Dheweke tumindak kaya hubungan sadurunge ora masalah gedhe.

Dheweke angel ngakoni yen hubungan sadurunge penting utawa penting.

Yen ana wong sing nyoba ngyakinake sampeyan yen nikahan sepuluh taun utawa hubungan limang taun ora ana artine, sampeyan kudu waspada.

8. Kabeh iku fisik.

Nggoleki sesambungan, nanging ora bisa nurunake hubungan jero karo mantan, rebound bakal pengin luwih sithik tinimbang jinis.

Kelamin bisa uga luar biasa, nanging yen ora nuduhake kepinginan kanggo ngerti sampeyan luwih saka iku, dheweke bisa uga dadi rebounder.

Apa kekurangan sing dadi rebound?

Kita wis ngerteni sawetara kekurangan supaya dadi rebound ing bagean 'pratandha' ing ndhuwur, nanging ayo ngringkes lan sawetara liyane.

Rebounder bisa dadi clingy. Amarga dheweke bubar wis dadi pasangan, dheweke isih tetep prentah amarga pancen kepengin banget, saumpama sampeyan pengin ngerti.

Pambaluk kasebut bisa uga emosional banget. Pecahan minangka perkara sing nglarani lan rasa lara iku ora ndadak ilang amarga wis entuk hubungan anyar karo sampeyan. Bisa nggawe dheweke tiba-tiba sedhih, nesu, utawa emosional, lan iki bisa uga mbingungake kanggo sampeyan lan dheweke.

Rebounder bisa uga nggunakake sampeyan. Apa kanggo dhukungan finansial, kanggo kepuasan fisik lan seksual, utawa malah mbaleni pacangane, bisa uga sampeyan luwih seneng, nanging apa sing bisa diwenehake.

Rebounder bisa uga nggawa masalah hubungan sing kepungkur. Bisa uga dheweke rumangsa kudu nandhakake kekurangane tilas pungkasane, bisa uga dheweke pertahanan banget sajrone konflik, utawa bisa uga angel percaya karo sing biyen amarga ngapusi utawa ngapusi. Iki minangka jinis perkara sing bisa ditindakake sajrone hubungan sampeyan.

Pambaluk kasebut bisa uga mbahas mantan dheweke karo sampeyan. Biasane yen ngobrol babagan mantan teka ing sawetara titik, nanging ora langsung. Nanging yen pasangan anyar sampeyan lagi rebound, sampeyan bisa uga kudu ngrungokake dheweke mbahas babagan pacare kanthi dawa, sing ora nyenengake kanggo sampeyan utawa ngajeni sampeyan. Nyatane, bisa dadi sumber ketegangan antarane pasangan sing anyar.

Rebounder bisa uga duwe pangarepan sing ora nyata kanggo sampeyan. Sawise putus, sawetara wong fokus marang kabeh sing salah babagan pacar lan hubungane. Nalika hubungan mbalek maneh, dumadakan sampeyan ngarepake sampeyan, pasangan sing anyar, bakal luwih apik tinimbang mantan lan hubungan sampeyan kanthi seneng. Nanging sampeyan ora bakal bisa urip kanthi sesanti, lan iki bisa nyebabake masalah.

Cara Nglindhungi Sampeyan Saka Rebounder

Mung amarga sampeyan wis ngerti manawa sampeyan wis rebound wong, ora ateges sampeyan kudu putus karo dheweke .

Sampeyan mung kudu wicaksana babagan samubarang, lan adaptasi miturut pangarepan sampeyan.

Sampeyan kudu menehi papan kanggo ngolah acara lan perasaan babagan dheweke. Lan sampeyan kudu tetep sesambetan ngrembaka ing wektu dhewe.

Sampeyan ora kudu nandur modal akeh banget ing sesambetan, kanthi emosi, lan sampeyan kudu njaga nganti jelas yen dheweke wis metu ing sisih liyane lan siyap nggawe sing sejatine, sesambetan setya karo sampeyan.

Ing jagad sing ideal, wong sing sampeyan tingali bakal bisa nampa manawa dheweke ora bisa ngatasi mantan lan isih duwe proses sing kudu ditindakake.

Dheweke bisa uga bisa nemokake butuh istirahat saka hubungan mekar, utawa bisa uga njaluk sampeyan sabar lan njupuk alon-alon.

Saliyane, yen sampeyan ora masalah yen dadi rebound wong, mula kudu nampa, lan mungkasi prekara.

Kajaba iku, yen dheweke nolak babagan rebound lan negesake manawa dheweke pancen wis ngatasi mantan nalika jelas yen ora, sampeyan bisa uga mikir maneh hubungan kasebut.

6 Pratandha manawa Sampeyan Ana sesambetan mbalek minangka Rebounder

Penting sampeyan kudu waspada lan bisa ngerti manawa mbalek maneh, supaya sampeyan tetep tetep terus lan priksa manawa hubungan anyar iki dadi hubungan sing sehat kanggo sampeyan loro.

Ing ngisor iki prekara sing kudu ditliti nalika tumindak bubar lan saiki ngerti wong sing anyar.

1. Sampeyan ngerti sampeyan ora milih.

Yen sampeyan pengin nambahi ati sing patah karo hubungan sing mbalek maneh, kemungkinan sampeyan ora bakal luwih milih kaya biasane.

Iki pancen bener yen kapercayan sampeyan wis entuk pengaruh gedhe amarga bagean saka pemisahan kasebut.

Sapa wae sing nuduhake minat karo sampeyan bakal nindakake, sanajan umume ora dadi jinis sampeyan, utawa sampeyan ora duwe kesamaan.

2. Sampeyan lagi mandhuwur.

Sampeyan ayu kasmaran karo wong anyar iki ing urip sampeyan. Sampeyan rumangsa kaya sampeyan tresna karo dheweke , nanging, yen sampeyan jujur ​​karo awak dhewe, sampeyan ora yakin sebabe.

Sampeyan durung cukup ngentekake wektu karo wong-wong mau kanggo ngerti dheweke kanthi bener, mula sampeyan kudu ora precaya karo perasaan sing gedhe banget sing wis dialami.

3. Sampeyan mlaku kanthi cepet.

Sampeyan bisa uga pengin nggawe masalah karo wong anyar iki minangka cara kanggo mbuktekake marang awakmu lan jagad manawa sampeyan bisa njaga sesambetan sing sukses.

Sampeyan bisa nggawe sampeyan terus maju luwih cepet saka sampeyan kudu , dadi serius lan njupuk langkah penting sadurunge sampeyan siyap tenan.

Yen wong liya ngucapake rasa kaget amarga sampeyan wis menehi label kanthi cepet ing bab-bab utawa malah pindhah bebarengan, mula wayahe nggambarake dhiri.

4. Sampeyan akeh jinis.

Yen mayoritas wektu sing sampeyan lakoni karo pasangan anyar sampeyan yaiku wektu ing antarane sheet, takon dhewe yen sampeyan nggunakake jinis minangka cara supaya ora ngobrol karo wong iki lan kenal.

5. Sampeyan ora nate ngalami jaman sedhih.

Sampeyan ora bisa ngontrol nalika wong anyar bakal urip, nanging amarga sampeyan wis ketemu wong anyar, ora ateges sampeyan kudu nggawe hubungan anyar kanthi overdrive lan pura-pura ngerti yen sampeyan wis rampung mantanmu

Yen sampeyan ora bisa ngelingi yen njupuk wektu kanthi aktif kanggo nuwuhake sesambetan lawas, mesthine sampeyan ora bisa nggawe babagan gaib, nanging nolak.

6. Sampeyan isih mbayangake pacar sampeyan.

Yen sampeyan ngalamun ngalamunake pacar sampeyan nalika sampeyan lagi golek sing paling apik lan bocah anyar sampeyan, mula sampeyan ora bisa ngatasi dheweke.

Yen sampeyan ngerti, jero, yen sampeyan bakal bali menyang mantan yen takon, sampeyan ora kudu main karo perasaan wong liya…

… Kajaba sampeyan wis nerangake manawa sampeyan pengin tetep santai, lan sampeyan yakin ora masalah apa-apa.

Suwene sawise pegatan, apa ora dianggep dadi rebound?

Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, ora ana jangka wektu tartamtu sing nggawe hubungan anyar ora dianggep minangka rebound.

Luwih saka hubungane karo perasaan sampeyan marang bekas pacar lan perasaan sampeyan lan babagan sampeyan.

Yen sampeyan ora mikir maneh babagan bekas pacar lan, yen wis ora, sampeyan ora bakal nyedhot lambung, kemungkinan sampeyan wis tekan hubungan sing anyar ora dadi rebound.

kepiye supaya dheweke ngajeni aku

Yen, ing sisih liyane, sampeyan isih kepéngin pacarmu bali urip supaya bisa urip bareng - sanajan setaun utawa luwih sawise pisah - sampeyan isih durung bisa ngalahake dheweke lan romansa anyar bisa uga dadi rebound.

Apa hubungan rebound bisa mbantu aku maju sawise putus?

Iku gumantung. Sampeyan bisa uga mbantu sampeyan ora mikir apa-apa saka hubungan sampeyan sing wis kepungkur sing banjur bisa menehi emosi kelangan. Yen pikiran sampeyan sibuk mikir babagan wong anyar iki, sampeyan ora bakal ngutamakake pacar sampeyan.

Kosok baline, hubungan mbalek ora bisa menehi penutupan hubungan utawa breakup sampeyan sing kepungkur. Sampeyan kudu ngupayakake sampeyan dhewe utawa kanthi pitulung saka bekas pacar (kayata ngobrol karo dheweke).

Apa kontra sing entuk hubungan rebound? (minangka sing mbalek maneh)

Ora gampang langsung saka siji hubungan menyang liyane tanpa ngadhepi sawetara masalah. Sing kalebu:

Raos sampeyan bakal bingung. Ora bisa muter saklar lan mateni perasaan sampeyan karo mantan pacar. Nanging ing wektu sing padha, sampeyan bisa uga wiwit ngrasakake wong anyar iki. Perasaan kasebut bisa dadi salah anggone nggawe salah lan sampeyan bisa uga ngira yen sampeyan rumangsa luwih kuat kanggo wong anyar iki tinimbang sing sampeyan ngerteni.

Sampeyan ora ngurmati urip siji. Mung sawise sampeyan nandhang sungkowo sesambetan lan rada pindhah, mula sampeyan wiwit ndeleng lan ngrasakake bathi dadi jomblo. Yen sampeyan ora menehi wektu iki, sampeyan bisa uga ora ngerti manawa periode urip siji sing paling apik kanggo sampeyan saiki.

Sampeyan bisa uga bakal ngrusak kesempatan hubungan sing seneng karo wong iki. Hubungan rebound luwih tantangan. Periode Sampeyan bisa uga cocog banget karo wong liya iki, nanging ora masalah nalika ora siyap karo sesambetan anyar. Lan sampeyan bisa uga ora entuk kesempatan liya. Pilihan sing luwih apik yaiku ngenteni rada lan miwiti sesambungan yen wis cukup wektu kanggo nampa lan proses pemisahan.

Sampeyan bisa uga melu wong sing beracun. Yen krasa sedhih lan kesepian, sampeyan luwih cenderung ora nggatekake panji abang kanggo wong sing beracun, manipulatif, utawa kasar. Sadurunge ngerti, sampeyan bisa uga duwe hubungan sing ora sehat lan bisa ngrusak kesejahteraan sampeyan.

FAQ liyane

Suwene suwene hubungan rebound?

Ora ana wektu sing ditemtokake. Dheweke bisa uga umure tetep yen sampeyan loro wis kompatibel lan bisa ngatasi tantangan sesambetan sing diwiwiti kanthi rebound.

Bisa uga sawetara minggu yen sampeyan ngerti yen sampeyan wis mlumpat menyang bab sing anyar sadurunge sampeyan siyap, utawa yen wong liya durung siyap nggawe kemitraan karo sampeyan amarga saka hubungan sadurunge sampeyan.

Napa hubungan rebound gagal?

Kajaba alasan standar kenapa hubungan gagal, hubungan rebound ngadhepi tantangane dhewe supaya bisa urip lan maju.

Siji, wong sing rebound bisa uga duwe perasaan bingung ing pirang-pirang cara. Dheweke bisa uga isih sedhih karo sesambungan sing kepungkur nalika nyoba seneng babagan sesambungan anyar sing wis digawe.

Iki bisa dadi perkara sing angel amarga perasaan ora gampang pisah saka siji lan liyane, lan kasusahane bisa kepiye tumindake ing sesambetan anyar.

Dheweke bisa uga ngasorake perasaan sing wis dingerteni kanggo pasangane sing anyar, bisa uga kanthi ngukum wong anyar iki amarga dheweke nyengsarakke mantan dheweke, utawa uga njupuk rasa tresna lan tresno sing isih diduweni karo bekas pacar lan mung ngarahake sing anyar wong

Sing sadurunge dadi masalah amarga ana sebab sing jelas, nanging sing terakhir uga dadi masalah amarga yen perasaan sing ditrapake kanggo wong anyar iki ora asli, hubungan kasebut ora bakal bertahan.

Apa pacarku bakal bali sawise mbalek maneh?

Ora ana cara kanggo ngandhani kepiye tumindak tumindak mantan pacar yen mlebu hubungan mbalek maneh.

Nganggep mbalek maneh ora bisa ditindakake (sing bisa uga), gumantung saka apa pangrasane marang sampeyan wis diganti.

Dheweke bisa uga ngerti yen hebat banget hubungane karo sampeyan yen hubungan rebound dudu hubungan sing seneng.

Saliyane, bisa uga mbuktekake manawa dheweke kudu istirahat saka sesambetan sawetara wektu lan mung dadi jomblo. Dheweke bisa uga mutusake ngupayakake awake dhewe sadurunge nimbang pacaran maneh.

Apa hubungan rebound bisa digunakake ing jangka panjang?

Wangsulane cekak ing kene ya bisa, nanging mesthi ora mesthi.

apa sing bakal diucapake tinimbang nuwun sewu kanggo kelangan sampeyan

Dheweke bakal bisa nyambut gawe yen wong loro sing ana hubungane anyar pancen jujur ​​babagan kahanan lan pangrasane wiwit sedina.

Wong sing rebound kudu jujur ​​karo awake dhewe lan marang wong sing lagi dideleng.

Ing wektu sing padha, pihak liya kudu realistis manawa dheweke pancen seneng karo kahanan kasebut, lan apa dheweke gelem sabar lan menehi minat romantis sing anyar ing wektu sing dibutuhake kanggo ngolah pemisahan kanthi bener .

Wong sing ngilangi kabeh hubungan rebound ora nganggep kasunyatan manawa kita ora bisa prédhiksi nalika bakal ketemu wong sing bener.

Bisa uga dina sawise bubar. Utawa bisa uga limang taun mengko.

Kita ora bisa ngontrol nalika ana wong sing bakal mlebu ing urip tanpa kabar.

Kita kudu nyengkuyung karo wong-wong khusus nalika ketemu, nanging uga kudu ati-ati supaya ora cepet-cepet ngrampungake, lan kanthi ngrusak hubungan sing kebak janji.

Elinga wae, yen nerangake rebound, alon lan stabil mesthi menang balapan kasebut.

Yen diwenehi wektu lan ruang, dheweke bisa tuwuh dadi apik banget, nanging bisa uga dadi kenangan sing apik.

Sampeyan ora bisa prédhiksi mbesuk, mula mung kudu apikan karo sampeyan lan wong liya, lan nikmati nalika isih ana.

Ora yakin apa sing kudu ditindakake babagan hubungan mbatalake sampeyan?Ora dadi masalah manawa sampeyan minangka rebound utawa rebounder, njaluk saran saka ahli hubungan sing wis terlatih bisa dadi prabédan antarane prekara sing wis rampung lan prekara sing nggegirisi banget.Dadi, kenapa ora ngobrol kanthi online menyang salah sawijining ahli saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu hubungan sampeyan diwiwiti kanthi sehat. Cukup.

Sampeyan uga seneng: