Yen Katresnan Sampeyan Wis Mati, Aja Ngelingi 8 Mitos Sampeyan Dhewe

Apa wae sebab kenapa hubungan sampeyan rampung, bakal ana akeh pikiran sampeyan.

Iki minangka wolung mitos sing paling umum sing kita critakake sawise sesambetan rampung.



Mesthi wae alami, nanging kita entuk saran apik kanggo mbantu sampeyan maju lan ora tetep biyen ...



Mitos # 1: Katresnan Ora Kasunyatan

Kabeh ngapusi, dheweke ora nate tresna karo sampeyan lan sampeyan ora yakin yen sampeyan tresna tenan karo dheweke.

Apa sampeyan wis kenal?



Akeh wong sing ngerti marang awake dhewe nalika ngalami gangguan. Nalika sesambetan rampung, kita dumadakan lali sejarah lan luwih fokus ing foto pemisahan - sing umume kalebu lara, nesu lan sedhih.

Elinga yen sampeyan bebarengan amarga ana sebab, lan kajaba sampeyan nglampahi kabeh sesambetan sampeyan rumangsa ora ditresnani lan dimanfaatake (yen ngono, kita kudu ngobrol liyane!), Sampeyan seneng banget kanggo sebagian besar wektu sampeyan bebarengan .

suwene ora butuh wanita nresnani

Ora ana gunane kanggo gawe uwong yakin manawa rasa seneng sing sampeyan rasakake ora nyata - sampeyan wis ngrasakake lan bakal mandheg. Swasana sampeyan saiki ora bisa ngowahi pengalaman sing kepungkur.



Mbayangno sampeyan wis metu kanggo nedha bengi sing luar biasa, nanging pungkasan karo panganan cuci mulut sing kuciwo. Iki ora negesake rasa seneng sing sampeyan alami nalika mangan sisa panganan.

Ngomong yen kabeh panganan sampeyan njijiki iku konyol, nalika dipikirake. Panganan cuci mulut sing ala ora ngganti kasunyatan sing sampeyan seneng karo kursus utama. Deleng menyang endi tujuane iki?

Mitos # 2: Sampeyan Wis Mbuang-mbuwang Wektu

Iki prekara sing dirasakake akeh wong sawise sesambetan rampung. Telung / lima / rong puluh taun karo sapa, lan kanggo apa?

Sanajan iki cenderung dadi tanggepan alami tumrap pemisahan, ora butuh wektu lan tenaga sampeyan. Sampeyan bisa uga ora duwe apa-apa regane karo bekas pacar, nanging sampeyan isih bisa ngupayakake kanthi maksimal. Sawise wektu anggur lan es krim sing diwajibake, yaiku.

Sawise lara wis ora lagi lara maneh, wenehi wektu kanggo nggambarake babagan hubungan lan apa sing sampeyan lakoni.

Sampeyan bisa uga wis nemokake hobi anyar liwat pasangan - bisa uga wong sing ngenalake sampeyan babagan yoga utawa masak, lan iki isih bisa sampeyan rasakake.

Sampeyan bisa uga wis entuk kanca anyar liwat pasangan, sing isih bisa ditemokake sajrone urip sampeyan. Maneh, iki sing kudu disyukuri.

Sampeyan uga saiki wis nemu pengalaman sajrone sesambetan. Sampeyan bisa uga ora ana ing endi-endi kanggo mikir babagan wong liya, nanging sampeyan bakal wis sinau katrampilan urip sing cukup tanpa dielingi.

Tanggung jawab karo wong, urip bebarengan, tanggung jawab marang tumindak sampeyan, lan sinau babagan nilai-nilai kapercayan lan kasetyan iku kabeh perkara sing apik kanggo dijupuk saka hubungan sampeyan.

Coba elinga yen wektu sampeyan karo bekas pacar sampeyan ora boros - anggere sampeyan seneng banget, sampeyan wis ngenteni wektu urip ing sesambetan sing maha asih. Lan pancen apik tenan.

bojoku mesthi katon jengkel karo aku

Mitos # 3: Sampeyan Kudu Coba Kanthi Luwih Luwih Leres

Gampang banget kanggo ndeleng maneh sesambetan lan rumangsa yen sampeyan gagal. Kita asring meksa supaya dadi mitra sing paling apik lan pungkasane rumangsa kecewa karo awake dhewe sawise pegatan.

Luangake wektu kanggo mikir babagan iki - bisa uga sampeyan aktif nindakake perkara sing nyebabake pemisahan, kayata mbeling. Sampeyan uga bisa uga yen sampeyan lan pasangan ora cocog kanggo saben liyane.

Kajaba sampeyan nindakake perkara sing gedhe kanggo mungkasi sesambetan, mesthine bisa kedadeyan amarga ana sebab sing ora sampeyan lan prilaku sampeyan.

Mbok menawa sampeyan lan pasangan pengin macem-macem perkara ing urip, utawa kepribadian sampeyan mung bisa bentrok.

Salah siji cara, butuh wong loro kanggo sesambetan, lan mungkasi. Kemungkinan, kabeh bakal rampung lan sampeyan ora kudu nyalahke awakmu dhewe amarga putus.

Mitos # 4: Dudu Sampeyan, Dheweke

Sanajan wis dicritakake ing ndhuwur, sampeyan uga kudu mikir babagan tumindake nalika sesambungan rampung. Iki ora kanggo nyebabake rasa salah utawa ora pantes, nanging kanggo mesthekake yen sampeyan rumangsa kepenak lan percaya dhiri.

Iku gampang banget kanggo nyalahke mantan pacar sampeyan sing rusak, nanging sampeyan uga kudu nganggep tumindak sampeyan.

Priksa manawa sampeyan seneng karo tumindak lan pendekatan sesambetan. Sawetara wong nemokake yen dheweke ngganti akeh yen lagi karo wong liya , sing alami lan ora apa-apa.

carane menehi tandha yen sampeyan seneng karo wong liya

Priksa manawa sampeyan kepenak karo iki lan siyap-siyap nalika ketemu wong anyar.

Yen sampeyan ora seneng karo prilaku sampeyan ing sesambetan (misale sampeyan dadi 'clingy' utawa cemburu kanthi agresif), golek cara kanggo ngatur lan ngupayakake sampeyan dadi nyaman karo sampeyan, apa wae sampeyan durung kenal utawa lagi sesambetan.

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

Mitos # 5: Dudu, Sampeyan Kowe

Penting banget supaya ora nyalahke awakmu dhewe! Sawetara wong mikir yen dheweke kudu njijiki, ora bisa ditrima, lan ora ditresnani amarga hubungane wis entek.

Iki ora bener!

Siji wong bisa uga rumangsa sampeyan ora cocog kanggo dheweke, nanging ora ateges kabeh wong liya bakal rumangsa padha.

Coba aja nganti pendapat dheweke mutusake babagan carane sampeyan ndeleng awak dhewe, luwih-luwih yen kedadeyan kasebut ala banget.

Elinga yen sampeyan ora kudu urip kanthi ukuran sing diarepake wong liya.

Sampeyan pantes rumangsa kepenak, disenengi lan dikepengini. Roso iki diwiwiti karo sampeyan, lan nemokake mitra sing nambah iku bonus!

Mitos # 6: Sampeyan Ora Bakal Nemu Katresnan Lagi

Sampeyan bakal. Aku bisa njamin.

Mung amarga ora ana masalah karo siji mitra, ora ateges sampeyan ora bakal bisa nemokake wong liya .

Lan, yen iki paling anyar ing aliran breakup, aja gupuh. Sampeyan durung nemokake wong sing bener.

kutipan winnie-the-pooh

Sampeyan bisa nglarani ati, lan sampeyan ora nate pengin nandur modal wektu utawa tenaga sampeyan ing sesambetan liya.

Wenehi wektu kanggo sampeyan!

Sampeyan bakal nemokake wong liya sing nggawe sampeyan rumangsa apik lan seneng lan bungah. Sampeyan bisa uga koyone mokal saiki, nanging bakal kelakon.

Sampeyan bisa uga mikir yen ora bakal bisa nemokake wong sing pengin dadi kanca. Elinga yen pasangan sampeyan bisa uga ora ana ing urip sampeyan, nanging butuh sawetara wektu lan pikiran sing mbukak.

Samubarang (utawa kudune, wong) ing urip sampeyan terus saya ganti - bisa uga ana perubahan cilik, kayata barista anyar ing kopi favorit, kanca kerja anyar, tangga teparo anyar. Apa wae, mesthi bakal ana wong anyar ing urip sampeyan ...

Mitos # 7: Sampeyan Ora Bakal Kangen

Sampeyan luwih saka duwe hak kangen wong!

Apa sampeyan wis telung wulan utawa pitung taun bebarengan, pasangan sampeyan temenan banget yen sampeyan lagi pacaran (utawa mung pacaran serius). Normal banget lan sehat yen ora kejawab wong lan sampeyan ora kudu rumangsa salah.

Sampeyan bisa uga bakal kelangan wong kasebut dhewe - rasa humor lan apikan - utawa mung kasunyatan yen sampeyan duwe wong liya. Sampeyan diidini ora kejiret ing sesambetan mung amarga sampeyan lagi karo wong liya.

pratandha sampeyan lagi tresna karo dheweke

Cara liya, luangake wektu kanggo ngakoni apa sing dirasakake lan ditampa minangka emosi sing bener. Dhiskusi, tangisi, tulis lagu nesu lan wenehi wektu sawetara.

Pangowahan gedhe ing urip kita asring nyebabake perasaan sing padha karo kasusahan - ana wong liya sing ilang saka urip sampeyan lan prekara beda.

Pangowahan bisa medeni, lan sampeyan bisa uga kelangan rutinitas, utawa yen aman karo wong liya.

Sampeyan bakal ora apa-apa, sampeyan diidini ora kejawab karo mantan pacar lan ora nate nangis!

Mitos # 8: Sampeyan Saiki Kudu Ngatasi

Ana aturan sing asring dikatutake nalika breakup - wektu sing dibutuhake kanggo ngrampungake wong yaiku setengah wektu sing sampeyan lakoni bebarengan.

Nanging, iki minangka cara mikir mbebayani lan bisa nggawe pungkasan sesambetan dadi kurang sehat tinimbang sing bisa ditindakake.

Yen sampeyan karo wong liya patang taun, mesthine sampeyan menehi wektu rong taun kanggo 'ngatasi' dheweke.

Kayane akeh banget wektu sing khusus kanggo wong siji, lan wong sing wis ora ana ing urip sampeyan, mula.

Aja menehi sampeyan wektu sing akeh kanggo sungkowo lan nerusake, cukup urip sampeyan lan deleng kepiye proses kasebut bisa dibentuk dhewe.

Pancen ora ana gunanya aktif nglirwakake daya tarik sampeyan kanggo wong anyar sing pengin ditindakake, amarga fase 'pemisahan' sing ditetepake durung rampung.

Kajaba, sampeyan bisa uga rumangsa butuh luwih suwe tinimbang sing diandharake saka aturan iki supaya bisa maju.

Pungkasane, breakup bisa nggegirisi, ora preduli sehat lan sehat.

Wiwitane sampeyan bakal rumangsa ganjil, kaya sampeyan kanthi pangowahan sing gedhe, nanging ora ana tanggal kadaluwarsa suwene sampeyan bisa ngrasakake kaya ngono.