Cara Ngerti Yen Dheweke Bakal Ngapusi maneh: 10 Petunjuk sing kudu digoleki

Yen pasangan sampeyan wis mbeling sadurunge, mesthine sampeyan bakal rumangsa bingung lan gugup karo apa sing bakal ditindakake hubungan mbesuk.

Iki normal banget lan ora nate ngrasakake kaya ngono.



Nanging apike uga mikir babagan kemungkinan dheweke mbeling maneh.



Sanajan penting ora mikir kabeh lan ngupayakake sampeyan, ana sawetara perkara sing bisa dielingi.

Ing ngisor iki ana 10 pratandha sing kudu ditonton yen sampeyan ngira yen pasangan sampeyan bisa ngapusi maneh.



1. Kepiye sampeyan ngerteni babagan kaping pisanan dheweke ngapusi?

Tanpa stres kanthi mikir babagan kabeh rincian cilik, sampeyan kudu ngelingi carane sampeyan ngerti babagan infidelity sing kepungkur.

Apa dheweke ngaku karo sampeyan utawa apa sampeyan kudu menehi komentar babagan dheweke sawise nemokake dhewe?

Cara sing ditangani bakal menehi katrangan babagan kepiye cara supaya bisa maju.



Mesthi wae, iki ora mesthi kanggo saben sesambetan, nanging pikirake babagan apa sing dicritakake babagan apa sing dirasakake karo sampeyan.

Bisa uga dheweke ngandhani langsung sawise kesalahan mabuk. Sampeyan bisa uga wis ngerti sawise sawetara wulan dheweke ndeleng pacangane.

Pikirake babagan rasa hormat sing dituduhake kanggo sampeyan (mbeling, kajaba) lan carane nganggep perasaan sampeyan.

Yen padha tanggung jawab lan diduweni, iki nuduhake manawa dheweke rumangsa salah lan pengin mbenerake sampeyan.

Iki minangka tandha apik yen dheweke bakal menehi wektu lan upaya kanggo njamin lan nuduhake manawa dheweke tresna banget karo sampeyan.

Yen ora resik, iku nuduhake manawa dheweke ora nganggep serius lan ora ngormati banget. Ora ateges bakal ngapusi maneh, nanging bisa uga luwih seneng.

2. Dheweke ngapusi lan ndhelik-ndhelik.

Apa sampeyan wis ngerteni yen pasangan sampeyan isih ngapusi? Ora kudu babagan kedadeyan mbeling, nanging umume.

Ngapusi minangka kebiasaan sing gampang ditindakake lan angel banget kanggo sawetara wong.

Yen pasangan sampeyan ngapusi sampeyan, sanajan prekara sepele, iku dudu tandha sing apik.

Bakal angel dipercaya, utamane yen ngapusi prekara sing penting nalika saya suwe.

Sampeyan bisa uga ora katon kaya saiki, nanging dheweke bakal bakal mulai sadar yen bisa terus ngapusi.

Yen sampeyan wis ngapura ngapusi, dheweke bisa uga golek cara sing apik kanggo terus mbatesi lan bisa ndeleng manawa bisa meksa nindakake perkara kasebut.

Iki bisa uga ateges manawa pasangan sampeyan luwih seneng ngapusi maneh.

Dheweke bisa uga wiwit ndhelik-ndhelik, uga mbuwang wektu luwih akeh karo kanca lan ora ngandhani sapa, utawa ora ngandhani manawa bakal mengko tinimbang sing direncanakake.

Mungkin dheweke ndhelikake telpon saka sampeyan utawa ditinggalake ing mode penerbangan nalika sampeyan lagi bebarengan.

Tanpa pengin nggawe sampeyan pinggiran utawa nggawe sampeyan takon apa sing ditindakake pasangan, iki bisa dadi pratandha manawa kedadeyan ora kaya sing katon.

Yen pasangan sampeyan wis mbeling lan tumindak curiga saiki, bisa uga dheweke nindakake maneh.

3. Dheweke nyalahake setya marang sampeyan.

Yen suwe-suwe, mitra sampeyan wiwit nyalahake sampeyan ngapusi, iku tandha peringatan.

Ana cara kanggo nyoba nerangake mbeling, nanging nyalahke pasangan sampeyan dudu salah sawijine.

Yen dheweke miwiti nyoba nggawe sampeyan rumangsa salah utawa tumindak kaya sampeyan sing wis salah , sampeyan kudu mikir dawa babagan sesambungan kasebut cocog kanggo sampeyan.

Ditipu iku nggegirisi, lan pasangan sampeyan kudu nindakake kabeh supaya sampeyan kepenak lan yakin karo dheweke.

Nyalahke sampeyan utawa negesake yen sampeyan duwe kesalahan iku ora adil. Iku nuduhake yen dheweke durung nanggung tanggung jawab marang tumindak kasebut , sing sedhih banget, menehi petunjuk yen bisa ditindakake maneh.

4. Iki dudu pisanan sing apus-apus.

Salah sawijining sipat prilaku sing paling jelas sing nyebabake pasangan sampeyan bakal ngapusi maneh yaiku apa dheweke wis apus-apus kaping pirang-pirang.

Iki bisa uga ora nate karo sampeyan, bisa uga ana sing ditindakake ing sesambetan sadurunge.

Mungkin hubungane sampeyan dhewe malah diwiwiti nalika mbeling pacar karo sampeyan.

Ya, masarakat bisa ganti, nanging penting uga ngakoni pola.

Bisa uga pasangan sampeyan wis cidra ing sesambetan sadurunge nalika prekara wis wiwit serius, mula bisa uga duwe masalah komitmen.

apa sing kudu dakkandhakake karo kanca sing ngianati kowe

Bisa uga dheweke cidra nalika metu karo kanca-kanca tartamtu sing ora gelem tumindak kaya ngono, utawa dheweke wis mbeling nalika ana kedadeyan - kaya kelangan kerja utawa ora kenal karo anggota kulawarga.

Perlu dielingi ora kabeh wong sing mbeling mbiyen bakal ngapusi maneh! Sawetara wong mung njupuk keputusan sing nggegirisi sapisan lan ora bakal ditindakake maneh.

Nanging, yen pasangan sampeyan duwe track record mbeling, sampeyan bisa uga pacelathon mbukak kanggo ngobrol babagan ngendi sampeyan tekan.

Cidra kasebut bisa nggawe sampeyan kuwatir banget lan bisa uga ora dadi hubungan sing sampeyan karepake - yen sampeyan terus ngerti utawa kuwatir dheweke nindakake maneh, dheweke kudu ngerti.

Kanthi cara iki, dheweke bisa nemokake cara supaya sampeyan luwih kepenak - utawa bakal nuduhake warna sejatine lan sampeyan bakal ngerti manawa sampeyan luwih apik tanpa dheweke.

5. Dheweke ora ngupayakake supaya bisa bener.

Kepiye carane nggawe sampeyan rumangsa aman ing sesambetan kasebut?

Apa sing ditindakake supaya sampeyan kepenak lan yakin yen ora bakal kedadeyan maneh?

Apa sing sampeyan butuhake saka dheweke supaya bisa rumangsa aman lan ditresnani?

Iki kabeh pitakon sing sampeyan kudu takon.

Yen wis cidra, ana cara kanggo nerusake sesambetan lan tetep bebarengan.

Nanging iki bakal mbutuhake entuk kapercayan maneh lan priksa manawa sampeyan ngrasakake rego lan ngormati .

Sampeyan kudu ngerti manawa iki ora bakal kedadeyan maneh lan sampeyan ora bakal dijupuk wong bodho yen sampeyan milih tetep bebarengan karo dheweke.

Iki tegese kudu miwiti usaha.

Dheweke kudu ngupayakake luwih akeh kanggo mbuwang wektu karo sampeyan, kanggo nuduhake manawa, sanajan ora duwe keputusan, dheweke milih tetep karo sampeyan. Dheweke milih tetep karo sampeyan saben dina.

Kita ora menehi saran supaya sampeyan nuntut supaya kanca lan urip sosiale diserah, utawa diwenehi hadiah, nanging dheweke kudu golek cara supaya sampeyan kepenak, sanajan mung ngobrol kanthi terbuka.

Yen dheweke ora ngupayakake sampeyan, kenapa kowe isih bareng?

Coba pikirake apa sing sampeyan lakoni saka hubungan iki - ana wong sing wis ngulungake kapercayan lan nglarani sampeyan, lan ora duwe wektu kanggo nggawe sampeyan rumangsa dihargai lan njaluk ngapura karo sampeyan?

Ora. Terusake.

6. Iku luwih saka sekaligus.

Pikirake kahanan apa sing mbeling. Iki bakal menehi pitunjuk manawa bakal ngapusi maneh utawa ora.

Mungkin iku ngadeg siji-wengi utawa ambungan mabuk.

Alkohol ora ana alesan, nanging kita ngerti manawa bisa ngowahi tumindak sampeyan lan nggawe sampeyan nindakake perkara sing ora biasa sampeyan lakoni.

Ora ngenthengake rasa lara pengkhianatan , nanging yen pasangan sampeyan ngapusi nalika mabuk ing wayah wengi lan nuwun sewu banget lan nekat supaya sampeyan rumangsa aman, mesthine dheweke ora bakal nulungi maneh.

Kanggo sawetara wong, rasa lara yen ndeleng wong sing sampeyan tresnani dadi nesu amarga tumindake sampeyan cukup supaya dheweke ora nindakake apa-apa maneh.

Mungkin iku mung slip kaping siji. Iki bisa uga nuduhake manawa isih ana sawetara masalah ing sesambetan sampeyan sing kudu dirampungake, nanging dudu kebiasaan utawa pola lan dheweke ora bisa ngapusi maneh.

Mungkin masalah utawa urusan sing cedhak karo omah. Akeh wong sing bisa ngapura ciuman sing mabuk karo wong liya, nanging turu karo kanca utawa hubungan sing terus? Iki ketel iwak liyane.

Pola pikir sing ana hubungane karo sejatine, utawa nyebrang karo kanca, beda banget karo wong sing lagi mabuk banget lan seneng karo perhatian wong liya.

Yen pasangan sampeyan terus-terusan ngapusi sampeyan, mula ora ana rasa hormat sing gedhe. Iki uga nuduhake manawa ana perasaan sing melu, sing bisa uga ora ilang sanajan dheweke ngakoni yen slingkuh utawa sampeyan wis nemokake cara liya.

Yen dheweke wis nuwuhake perasaan marang wong liya, mesthine bisa ngapusi maneh karo wong sing padha.

Sampeyan kudu ngerteni manawa sampeyan seneng njupuk risiko - lan apa sampeyan bisa ngapura marang pasangan sampeyan amarga wis melu apa sing sejatine kabeh sesambetan ana ing mburi sampeyan.

7. Dheweke ngindhari wektu mandhiri.

Sipat umum wong sing ngapusi yaiku nyingkiri dewekan.

Wong sing kesusu kanggo seneng perusahaane mesthi golek perhatian saka wong liya.

Dheweke uga bisa njaluk validasi lan tresno. Iki asring nyebabake dheweke ngapusi.

Dheweke bisa uga ujar amarga dheweke 'kangen banget karo sampeyan' lan rumangsa kesepian nalika ana wong liya sing pengin pindah.

Wong sing ngajeni sampeyan bisa kangen, nanging tetep ngajeni hubungan kasebut kanthi tetep setya.

pratandha dheweke ora mung sampeyan

Yen mitra sampeyan mbeling sadurunge amarga rumangsa kesepian utawa kakehan wektu dhewe-dhewe lan butuh 'perusahaan', lan dheweke isih ngindhari dhewekan saiki, bisa uga dadi tandha yen bakal ngapusi maneh.

Mesthi wae, dheweke bisa uga ora ngindhari wektu amarga alasan liyane lan ora bakal nindakake perkara kaya iki maneh, nanging kudu dielingi manawa wong sing nyingkirake bisa nggawe keputusan sing cepet supaya bisa narik perhatian utawa tresno.

8. Ana kurang komunikasi ing antarane sampeyan.

Iki ngubungake menyang bagean babagan ngapusi lan kerahasiaan, nanging iki kalebu sawijining titik lan kudu ana panjelasan sing luwih jero.

Iki ora mung babagan wong sing ngapusi, nanging kekurangan komunikasi umum.

Yen pasangan sampeyan wis mbeling sadurunge lan sampeyan milih tetep bebarengan, sampeyan butuh komunikasi sing mbukak lan jujur ​​kanggo maju.

Iki ora supaya sampeyan bisa nginterogasi lan njaluk dijlentrehake apa wae sing ditindakake utawa pitutur marang kowe persis sapa sing bakal ana ing wayah wengi.

Supaya sampeyan loro bisa nemokake cara kanggo nerusake lan rumangsa kepenak lan manteb ing ati ing sesambungan kasebut.

Yen, ana kekurangan komunikasi utawa salah komunikasi ('Ya, nuwun sewu aku wis kandha yen aku mengko bakal mulih'), sampeyan kudu takon apa sebabe.

Apa amarga dheweke rumangsa salah karo kelakuane biyen lan nyoba supaya aman kanthi tetep detail minimal?

Sawetara wong ora pengin mitra mbatesi urip sosiale mula bakal ngapusi sapa sing mbuwang wektu utawa menyang endi (utawa ujar yen mung 'wong lanang' nalika ngerti bakal ana kanca wadon) . Sawetara bakal nglakoni amarga luput.

Sawetara mitra pancen bakal suda komunikasi lan bisa dadi tandha yen bakal ngapusi maneh.

Yen ngindhari obrolan sing mbukak lan ngindhari pitakon, sampeyan kudu nimbang perasaan sampeyan babagan kabeh lan banjur lunga saka kana.

9. Karukunan wis ilang saka hubungan sampeyan.

Kadhangkala, wong ngapusi amarga dheweke ora entuk tingkat keakraban saka mitra sing dikarepake.

Dheweke pengin tresno, jinis, perhatian - lan dheweke ora trima. Iki bisa nyebabake dheweke golek ing papan liya utawa mabuk turu karo wong liya amarga kepenak rasane kepenak lan dikarepake.

Kajaba, tandha yen pasangan sampeyan bisa mbeling yaiku kurang intim ing hubungan sampeyan karo dheweke.

Dheweke bisa uga angel dadi intim karo sampeyan nalika ngerti yen dheweke ngapusi lan ngulungake kapercayan sampeyan.

kenapa dheweke mandeng banget karo aku

Sawetara pasangan bisa kejiret ing siklus - ora ana karukunan, mula salah sawijine cidra, mula uga ora ana karukunan amarga kaluputane, mula dheweke kepengin banget kekancan nanging ora bisa entuk saka pasangane dadi apus maneh.

Iki minangka prekara sing kudu ditangani - lan ora ateges sampeyan kudu meksa supaya luwih menehi perhatian utawa jinis utawa tresno!

Yen sampeyan ngrasakake kaya ngono, bakal ana masalah sing luwih gedhe sing kudu ditangani.

Iki mung tegese sampeyan kudu ngerteni apa sing nyebabake kalodhangan sampeyan, lan sampeyan kudu mikir apa iki prilaku sing nuduhake yen dheweke mbeling utawa amarga amarga dheweke rumangsa salah amarga mbeling.

10. usus sampeyan ngandhani.

Saiki, angel banget yen ana perasaan sing 'mati' iku kuwatir utawa usus.

Nalika ana wong sing ujar, 'rungokake apa sing dicritakake awak sampeyan,' angel ngerti manawa awak sampeyan ngandhani yen ana sing salah utawa yen kuatir sampeyan ngandhani awak yen sampeyan rumangsa stres babagan apa sing bakal dirungokake lan mula sampeyan mung ngrasakake rasa sing nggegirisi ing umum!

Dadi, kepiye carane sampeyan 'ngerti'?

Sampeyan ngerti pasangan sampeyan lan sampeyan ngerti yen dheweke wis ngapusi sadurunge. Sampeyan ngerti apa sing wis dirasakake karo wong-wong mau nalika kedadeyan apik lan sampeyan bisa uga ngelingi rasa lara nalika ngerti yen dheweke ngapusi sampeyan.

Coba goleki hubungane saiki - apa tumindak aneh utawa sampeyan nggambarake rasa wedi marang dheweke?

Dheweke bisa uga entuk swasana ati sing aneh lan tumindak sing aneh.

Sampeyan bisa luwih tenang lan luwih objektif, mula sampeyan bakal bisa ndeleng babagan sejatine sejatine - bisa uga ana wong sing duwe komitmen kanggo nggarap iki utawa wong sing apike ngapusi maneh.

Pungkasane, kita ora bisa ngerti apa sing bakal kelakon ing sesambetan kita.

Sawetara tetep ing salawas-lawase. Sawetara wong ngapusi lan banjur dadi mitra sing paling darmabakti sing dingerteni manungsa.

Sawetara wong ngapusi lan ngapusi lan ngapusi, lan rekane padha sabar.

Sawetara wong metu dadi homo sawise 50 taun omah-omah karo wanita.

Kita ora ngerti kepiye kahanane, dadi kabeh sing bisa ditindakake yaiku tumindak miturut apa sing ana ing ngarep.

Yen sampeyan rumangsa yen pasangan sampeyan ora menehi pakurmatan sing pantes lan tumindak sing aneh, rungokake.

Sampeyan bisa uga ora ngerti yen bakal ngapusi maneh, lan sampeyan ora ngerti yen sampeyan ngapusi pasangan, nanging sampeyan bisa ngupayakake apa sing paling sampeyan lakoni saiki.

Sampeyan kudu mutusake manawa sampeyan seneng banget utawa yen sampeyan ngira-ngira kabeh lan saiki wis akeh banget.

Apa sing dirasakake bener lan eling iku ora ana keputusan sing mutlak - sampeyan bisa ganti pikir sesuk, utawa ing wulan, utawa setaun.

Kajaba, pasangan sampeyan bisa uga wis beda lan kabeh sesambungan bisa uga beda. Coba dina saben dina banjur gunakake dhisik.

Isih ora yakin manawa pasangan sampeyan bakal ngapusi maneh?Ora ngidini pikirane lan kuwatir terus mudhun lan mudhun, bisa uga mbantu sampeyan ngobrol babagan keprihatinan karo penasihat hubungan sing wis terlatih. Dheweke bakal bisa menehi pandhuan babagan kahanan sing angel iki.Dadi, kenapa ora ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.

Sampeyan uga seneng: