Cara Ngatasi Kritik Konstruktif Lan Bakal Nampa Umpan Balik

Ora ana wong sing seneng dikritik, utamane babagan apa sing dheweke nandur modal wektu lan tenaga.

Rasane sing asale saka kritik bisa dadi angel dikelola amarga kritik bisa dirasakake kaya serangan pribadi, kaya-kaya ngritik sapa sing mbantah karo tumindak sampeyan.



Nanging, kritik ora bisa dihindari yen sampeyan kepengin ngrampungake apa wae…



Ana wong sing mesthi duwe pendapat babagan apa sing sampeyan ucapake utawa tindakake lan dheweke ora bakal isin nyebutake pangrasane !

Sing ora apik kaya swarane.



Kritik sing konstruktif, lan uga kritik negatif kanggo prekara iki, bisa dadi katalis sing apik kanggo mbantu sampeyan maju kanthi ngurmati apa wae sing pengin ditindakake.

Ana bakal tansah dadi wong sing luwih pengalaman, ngerti luwih akeh, utawa duwe katrampilan luwih akeh.

Kemampuan kanggo nampa kritik sing konstruktif lan nyuda kritik negatif menehi alat sing kuat kanggo tuwuh lan nambah.



Kepiye sampeyan bisa ngatasi kritik sing bakal sampeyan alami?

1. Tansah Wenehi gaweyan sing paling apik

Upaya sing sampeyan lakoni dadi proyek bisa ngatasi apa sing dirasakake mengko.

Kritik luwih gampang ditampa utawa mundur nalika sampeyan ngerti manawa sampeyan ngupayakake.

Tanduran awal sing kritis bisa diremehake kanthi ngelingake yen sampeyan wis ngupayakake paling apik tinimbang ngrasakake yen sampeyan diarani kinerja sub-par.

Kritik negatif bisa dadi luwih abot yen sampeyan ngerti ana sebab sing bener. Kayata, 'Ya, aku pancen ora nyoba kaya sing dakkarepake.'

Ora rumangsa pertahanan lan nesu, sampeyan bisa uga ngalami rasa salah, isin, utawa sedhih.

Kanthi ngupayakake apa wae sing sampeyan lakoni, preduli apa sing sampeyan coba ngrampungake, sampeyan ngilangi iki kaluputan , isin, lan sedhih saka persamaan.

Iki menehi sampeyan kebebasan lan kemampuan sing luwih gedhe kanggo ngrungokake umpan balik kasebut lan takon dhewe, 'Apa sing sejatine bisa sinau saka kritik iki?'

Masalah liyane yen ora ngupayakake yaiku kritikus ora entuk representasi sing akurat babagan katrampilan utawa katrampilan sampeyan.

Dheweke ora bisa menehi kritik konstruktif yen ndeleng proyek sampeyan lan ndeleng manawa sampeyan ngethok utawa njupuk rute sing gampang kanggo ngrampungake.

Yen bisa ngerti manawa sampeyan ora nyoba, mula ora bakal bisa menehi umpan balik sing konstruktif tanpa ngurutake efek saka sudhut sing wis dipotong.

Lan akeh wong sing ora pengin mbutuhake wektu kanggo mikir kanthi temenan babagan sing ora sampeyan lakoni.

Tindakake gaweyan sing paling apik. Iki nggawe kabeh luwih gampang lan menehi sampeyan kesempatan kanggo nambah, sanajan luwih akeh wektu lan angel.

2. Aja Tumindak Reaksi Awal

Sembarang jinis konfrontasi utawa kahanan sing ora nyaman bakal nyebabake reaksi emosional.

Ketrampilan sing kuat kanggo dikerjakake yaiku sinau supaya ora tumindak reaksi emosi awal.

Iki apik ora mung kanggo nampa kritik, nanging meh kabeh pola urip utawa prekara sing kudu sampeyan gandhengane.

Reaksi emosi awal biasane dadi usus, sawetara sing nyebabake kita angel lan menehi reaksi kuat.

Nanging tanggepan kasebut bisa uga ora cocog karo kasunyatan lan kasunyatan kahanan kasebut.

Kanthi ora nanggepi wangsulan dhisikan, sampeyan menehi wektu supaya tentrem, mbiji kahanan kanthi luwih cetha, lan banjur mutusake kepiye tanggepan tanpa kahanan sing ora setuju lan ngrusak komunikasi.

Ora ateges manawa tanggepan awal mesthi salah. Intuisi minangka alat penting sing digunakake nalika nyoba ngurutake urip.

pratandha dheweke mlebu sampeyan ing makarya

Lan kadang tanggepan utawa intuisi sampeyan bisa uga bener utawa sebagian bener.

Malah isih, mlebu pakulinan njupuk menit kanggo nimbang-nimbang wangsulan sampeyan lan mutusake tumindak sampeyan minangka kebiasaan sing apik kanggo tuwuh.

Tanggepan langsung sampeyan bisa uga kanggo mbela, nyimpang, utawa mbales. Aja tumindak kasebut minangka tanggepan langsung.

3. Reframe Informasi sing Ditampa

Ana akeh kahanan sing bisa nggawe negatif dadi positif.

Kanggo sawetara wong, iki kayane olahraga sing ora lucu ing positipitas sing salah, nanging ora.

Kasunyatane, ora ana sebab kenapa wong kudu otomatis nyepetake pemahaman negatif saka sawijining perkara, sanajan kedadeyan kasebut negatif.

Sampeyan bisa ndeleng proyek sing ilang minangka potensial kanggo kesempatan anyar, pungkasane hubungan minangka wiwitan bayangan pribadi lan wiwitan anyar, lan kritik minangka alat kanggo tuwuh - sanajan ora konstruktif.

Malah kritik sing paling abot bisa uga ngemot potongan kebenaran sing bisa mbantu sampeyan sinau lan tuwuh.

Saliyane, bisa uga ora.

Mungkin wong kasebut malah ora repot ndeleng apa sing sampeyan lakoni. Mbok menawi, amarga meri utawa meri, dheweke mung pengin nyoba ngalahake sampeyan amarga nyoba nglakoni apa-apa.

Lan yen kedadeyan kasebut, mula ora ana alesan kanggo preduli apa sing kudu diomongake wong kasebut.

Ing skenario kasebut, mung dadi perkara sing beda-beda kanggo pindhah.

Kuncine yaiku mikir babagan apa sing dicritakake wong kasebut kanthi langsung lan ora langsung.

Langsung, sampeyan duwe tembunge. Ora langsung, sampeyan duwe apa sing bakal diomongake ing antarane garis utawa emosi sing ana gandhengane karo umpan balik kasebut.

Apa sampeyan ngerti sebabe dheweke menehi kritik ing wiwitan?

Apa dheweke ngomong apa-apa sing penting, utawa dheweke mung arep ngrungokake awake dhewe ngomong?

Apa sing bisa dijupuk saka umpan balik sing bisa digunakake kanggo ngapikake dhewe utawa gaweyan?

Komentator bisa ujar, 'Hei! Tulisanmu nyedhot! ”

Ya, sampeyan bisa ngowahi lan takon kenapa ngisep?

Wangsulane bakal menehi sawetara prekara sing beda.

Kaping pisanan, mesthine bakal menehi katrangan apa sejatine wis maca lan ngerti apa sing sampeyan tulis. Apa masalah struktur? Ngformat? Pacing? Utawa apa wong kasebut mung pengin nalisir supaya bisa nyebabake masalah?

Kritik sing negatif lan cethek kudu dideleng minangka rong prekara sing beda, amarga ana.

Apa bedane?

Kritik negatif yaiku nalika ana wong sing sejatine nggunakake wektu kanggo ngerti utawa nyambut gawe, nanging ora seneng utawa setuju.

Kritik cethek yaiku nalika ana wong sing durung ngerti babagan gaweyan sampeyan lan pengin nyoba ngrusak sampeyan amarga bisa, sing kedadeyan akeh ing media sosial lan internet umume.

Kritik sing konstruktif solid, nanging bisa nyengat. Kritik positif iku apik amarga bisa nggawe kita rumangsa kepenak lan negesake manawa nggawe keputusan sing bener.

Kritik negatif bisa uga negatif lan nyengsarakke, nanging kadang informasi sing migunani bisa ditemokake.

Kritik cethek - 'Hei! Tulisanmu nyedhot! ” - ora ana gunane lan umume kudu diabaikan.

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

4. Nawakake Syukur Kanggo Kritikus Sampeyan

Syukur minangka prekara sing kuat.

Bisa ngrusak tembok sing wis dikencengi dening sinisme lan pait .

Iki bisa nggawe wong rumangsa dihargai ing jagad sing asring ora nggatekake.

Cukup nyenengake, rasa syukur uga bisa nyekel wong sing ora seneng mungsuh lan nglawan konfrontasi.

kepriye carane putus hubungan jangka panjang

Wong sing nesu biasane ngarepake wong liya supaya nanggap maneh kanthi nesu. Nanggepi kanthi alus utawa matur nuwun bisa ngganggu negativitase.

Salah sawijining cara kanggo nggunakake praktik iki yaiku cukup menghargai sapa wae sing nyisihake wektu, wektu sing ora bakal bisa bali maneh, kanggo mriksa utawa ngupayakake tugas sampeyan.

Ora kabeh wong bakal utawa pengin nglakoni. Kasunyatan manawa dheweke gelem menehi sawetara wektu kanggo sampeyan, sampeyan bisa matur nuwun.

Iki uga bisa nyuda jotosan sing menehi kritik konstruktif.

Sampeyan bisa uga rumangsa minangka serangan, nanging wong sing menehi kritik konstruktif nyuda wektu kanggo mbantu sampeyan nambah apa sing sampeyan tawakake.

Bisa uga ora bener, sampeyan bisa uga ora setuju karo dheweke, nanging isih menehi wektu sing penting kanggo sampeyan.

5. Gunakake Kritik Kanggo Tuwuh Lan Ngapikake

Sawetara wong cenderung ngliwati bagean penting iki kanggo nampa umpan balik.

Umpan balik bisa digunakake kanggo tuwuh lan nambah apa sing sampeyan lakoni yen sampeyan gelem ngupayakake sinau babagan cara nindakake kanthi luwih apik.

Kritik sing sampeyan tampa bisa dadi suar sing terkenal sing bakal nuntun sampeyan menyang resolusi sing luwih sukses utawa produk pungkasan sing luwih apik yen sampeyan ngidini.

Gelem nggawe pangowahan sing bisa mbantu sampeyan tuwuh, nanging aja nganti ilang gaya gaya sampeyan dhewe ing proses kasebut.

Nanging, kritikus bisa uga ana sing ora seneng karo gaya sampeyan.

Yen sampeyan duwe akeh wong sing seneng karo apa sing sampeyan lakoni, bisa uga gaya lan usaha sampeyan ora kanggo kritik kasebut.

Ora apa-apa.

nalika ana wong sing nutul raine nalika ngomong karo sampeyan

Ana rong cara sing apik kanggo nemokake apa sing kudu dandan.

Sing pertama yaiku kritikus bakal negesake apa sing kudu sampeyan tindakake, lan apa sebabe kudu digawe.

Sampeyan bakal bisa ngerti kanthi jelas saka endi asalé wong iki lan kenapa dheweke mikir sampeyan kudu ngowahi gaweyan kanthi cara tartamtu.

Cara nomer loro yaiku liwat umpan balik umum.

Goleki hal-hal sing komentar komentar bola-bali. Iki bakal mbantu sampeyan nduwe aspek tartamtu saka pendekatan sing bisa ditambah.

6. Mlaku ing Dhuwur lan Tumindak Kanthi Profesionalisme

Kepinginan kanggo melu konflik iku kuwat nalika sampeyan ngatasi kritik sing asipat pribadi.

Yen sampeyan wis ngenteni pirang-pirang jam kanggo nggarap sawijining perkara lan wong-wong metu saka kayu kanggo menehi katrangan manawa perkara kasebut ora apik, bisa uga rumangsa lara lan pribadi.

Kritikus sing mung kepengin gawe piala bisa uga nyerang kritik.

Mlaku ing dalan paling dhuwur yaiku cara sing paling apik.

Sampeyan mung ora bisa nanggapi serangan pribadi lan mung fokus ing bagean sing kritik ing konstruktif kasebut.

Wong sing menehi komentar bisa uga dudu wong sing ala. Dheweke mung bisa uga duwe dina sing ala lan ngomong kanthi rame.

Sampeyan uga bakal nemokake manawa kanthi nanggapi kanthi profesional, sampeyan bisa menang sawetara pangritik negatif lan malah ngunggahake awake ing pamirsa kanthi bisa ngatasi kahanan sing angel kanthi taktik lan kudu ati-ati.

Ngerti apa perang supaya ora gelut minangka sipat sing apik banget amarga ora akeh wong sing milih.

Ikuti saran internet umum iki - 'Aja menehi feed troll.'

Panganan troll narik kawigaten, menehi perhatian, menehi reaksi emosional sing digoleki kanggo nyebar kasusahan lan kekacauan ing endi wae.

Umume ide sing luwih apik kanggo ora ngomong apa-apa lan aja nganti rebus ing rawa dhewe.

Pakem karo individu kasebut asring dadi kahanan sing ora menang, amarga sanajan sampeyan rumangsa menang nglawan troll, sampeyan isih duwe kekurangan profesionalisme lan ijol-ijolan ing jagad supaya para pamirsa liyane bisa ndeleng lan diadili.

Sing kudu dihindari.

Tetep tenang lan tenang kanthi nggoleki prabédan ing antarane wong sing menehi kritik marang sampeyan minangka wong lawan ngritik karya sampeyan.

TO sikap positif , sih cilik, lan sawetara andhap asor bisa mbantu sampeyan dadi luwih apik, seneng, uga menehi ilmu sing dibutuhake kanggo nambah apa wae sing sampeyan lakoni.

Metua mrana lan terus kerja keras! Sampeyan bakal tekan kana.