Cara Ngatasi Invalidasi Emosi Liyane

Apa wong liya isin, nyuda, utawa nggawe sampeyan rumangsa ora penting?

Validasi emosi bisa dadi pengalaman sing nglarani, kadang nyiksa, nalika lagi nggoleki wong sing ngakoni perasaan sampeyan.



Kerusakan sing nyebabake validasi emosional nyebabake rasa ora percaya lan nesu ing antarane wong liya. Sing paling angel banget yaiku nalika kanca utawa kulawarga sing nolak ngakoni validitas perasaan sampeyan.



Lan kadang-kadang, perasaan kasebut bisa uga padhang banget utawa angel dilayari. Wong sing isih sensitif, korban trauma lan penyalahgunaan, lan wong liya sing duwe tantangan kesehatan mental bisa uga butuh dhukungan kanggo navigasi perasaan.

Masalah gedhe yaiku wong ora kabeh cerdas kanthi emosional kajaba dheweke wis nyawisake wektu lan gaweyan kanggo sinau babagan navigasi jinis-jinis emosi kasebut. Dheweke bisa uga ora validasi kanthi emosional amarga ora ngerti carane ndhukung utawa nampa.



Akeh wong sing cenderung kesimpulan langsung yen kudu ndandani wong sing dikasihi utawa nyaring masalah kasebut kanthi emosi dhewe. Kaloro pendekatan kasebut bisa nggawe sampeyan rumangsa yen emosi sampeyan ora bisa nggambarake kahanan, sanajan uga.

Nganggep ora nggatekke ing skenario paling apik. Saliyane, validasi emosional minangka alat kontrol sing digunakake para penyalah guna kanggo ngapusi lan ngobong korban. Dheweke bisa uga ngerti kabeh tumindak sing negatif, banjur mbalik kanggo mbatalake amarga korban mangsuli validitas pengalaman kasebut.

Ana macem-macem cara kanggo ngatasi skenario kasebut. Nanging sadurunge ngrampungake, kita kudu ngrembug apa sing ora validitas emosional.



Validasi emosi ora mung ora setuju utawa duwe pendapat sing beda.

Ana salah paham umum yen validasi emosi nyebabake kesepakatan. Ora.

carane supaya adoh saka drama

Nampa emosi wong liya bener yen diarani, 'Ya, aku ngerti yen kaya iki sampeyan ngrasakake kahanan kasebut.'

Ora kanggo menehi keputusan babagan kahanan lan apa sing dirasakake babagan kahanan kasebut. Seseorang ora kudu setuju karo emosi kasebut supaya bisa ndhukung nalika iki. Wong sing golek dhukungan bisa uga ngerteni yen emosine durung adhedhasar kasunyatan ing wektu iki.

Coba pikirake wong sing depresi. Dheweke kesulitan tetep kerja lan bisa ngrasakake dheweke ora cukup, yen bos bakal ngusir, lan uripe mung bakal ora bisa dikendhaleni yen kelangan pegawean.

Dheweke bisa uga ngerti yen dheweke wis nglakoni sing paling apik, sing dikandhani boss yen ora apa-apa, lan dheweke ora bisa dipecat, nanging ora bisa ngrubah apa sing dirasakake.

Dheweke mung butuh sawetara wektu kanggo ngatasi perasaan kasebut karo kanca ing sisihane. Lan yen sampeyan minangka wong sing ana ing posisi kasebut, komunikasi karo wong sing nyoba ngrungokake bisa nggawe kahanan sampeyan luwih gampang.

Apa wujud validasi emosional?

Validitas emosi luwih akeh babagan nyuda perasaan liwat tumindak kaya pangadilan, nyalahke, lan nolak.

Pesen inti sing dikirim yaiku: Raos sampeyan salah, lan amarga salah, mula ora masalah.

Utawa dheweke ora peduli karo perasaan sampeyan, sing uga bisa uga ditindakake. Akeh wong sing brengsek kaya ngono.

Sawetara ukara sing ora valid emosional umum yaiku:

- Aja sedhih.

- Iki dudu masalah gedhe.

- Ngatasi dhewe.

- Kabeh kedadeyan amarga ana sebab.

apa tegese nalika ana wong lanang sing ngomong cute sampeyan

- Ayo lunga.

- Sampeyan njupuk banget pribadi.

carane katon lan rumangsa seksi

- Apa sampeyan ora ngira yen overreact?

- Bakal kliwat.

- Napa sampeyan nggawe masalah kabeh?

- Ya, bisa dadi luwih elek.

Wong kasebut uga bisa uga ora ngganggu awake dhewe kanggo ngrampungake apa sing bakal sampeyan omongake. Bisa uga nonton televisi, ngobrol karo wong liya, metu saka kamar, utawa fokus ing telpon tinimbang nggatekake apa sing bakal sampeyan omongake.

Kepiye carane ngatasi validasi emosi?

Ana rong jinis validasi emosi sing bisa sampeyan alami - ora disengaja lan duwe tujuan. Wong sing ora sengaja mbatalake emosi sampeyan biasane ora ngerti yen dheweke lagi nindakake. Dheweke bisa uga ora duwe kecerdasan emosi sing kuat, ngerti cara ndhukung kanthi cara sing sampeyan butuhake, utawa ora ana ing njaba katrampilan.

Biasane, sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut kanthi langsung lan ngandhani, 'Aku rumangsa yen sampeyan ora valid kaya sing dak rasakake. Aku ora prelu sampeyan ndandani utawa ngadili. Aku mung butuh kowe ngrungokake aku saiki. ”

Mesthi wae, sampeyan bisa nyengkuyung supaya bisa ngerti babagan carane ndhukung utawa menehi sumber daya yen bisa nampa ide kasebut. Umume wong ora angkoro. Dheweke lagi wae dibungkus ing jagad lan masalah dhewe.

Wong sing sengaja ora validasi yaiku masalah liyane. Iki wong sing nggawe pilihan aktif kanggo tumindak jahat. Ing skenario kasebut, luwih becik sampeyan ora nuduhake kerentanan wong kasebut lan nyelehake jarak ing antarane sampeyan, yen bisa.

Paling apik sampeyan bisa ngilangi hubungan kasebut ing sawetara kasus sing parah amarga tumindak kasebut bakal nyebabake kesehatan mental lan emosi sampeyan. Prilaku sing fokus lan mbebayani kaya iki nyiksa lan ora bisa ditampa.

target apa sing sampeyan wis nemtokake

Ing jagad sing becik, kita kabeh bakal dadi wong sing grapyak lan ndukung. Nanging kita ora urip ing jagad sing ideal. Kita urip ing jagad sing rame banget, ing endi masarakat nggawe keputusan sing ala. Solusi sing ideal yaiku ora mbutuhake validasi eksternal saka wong liya babar pisan. Wong kudu ora butuh wong liya kanggo ngandhani yen emosine bener.

Mesthi wae dadi perkara sing kita tampa minangka kasunyatan, nanging ora nate mbutuhake dhukungan. Iki minangka bagean saka apa sing dianggep komunitas, kanca, lan kulawarga.

Apa sampeyan kudu peduli?

'Apa aku kudu peduli?' minangka pitakon pisanan sing kudu sampeyan takon nalika ana wong liya sing ora validasi emosi utawa pengalaman sampeyan.

Biasane rumangsa diserang, pertahanan, lan malah nesu yen ana wong sing takon babagan perasaan utawa pengalaman kita. Nanging, ora ateges sampeyan kudu terus konflik karo wong kasebut.

Iki minangka taktik umum sing digunakake manipulator kanggo ngowahi narasi. Yen dheweke bisa nesu lan narik kawigaten sampeyan bisa mbantah, mula bisa musatake argumen kasebut lan ngandhani manawa sampeyan ora wajar amarga nesu amarga mung duwe pendapat.

Dadi, yen ana sing emosional nggawe sampeyan salah, mandheg banjur mikir, 'Apa aku kudu peduli karo apa sing dipikirake wong iki? Apa dheweke kalebu wong sing kudu dakarepake dhukungan lan pangerten emosional? Kepiye carane ngatasi masalah kaya ngono ing jaman biyen? Apa diskusi iki bakal menehi efek positif? ”

Mungkin sampeyan ora cukup kanca kanggo dhukungan. Mungkin dheweke ora kepenak nyedhiyakake dhukungan kaya ngono. Utawa bisa uga, mung bisa uga, dheweke pancen nakal, lan dadi ide sing ala yen dheweke ngarepake liyane.

Mungkasi lan pikirake sadurunge sampeyan nanggapi. Aja nuduhake kerentanan sampeyan kanggo wong sing bakal nggunakake utawa nyebabake sampeyan. Perasaan sampeyan bener, lan iku penting, sanajan wong liya ora bisa ngurmati.

Isih ora yakin apa sing kudu ditindakake babagan validasi emosi sing sampeyan alami? Ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.

Sampeyan uga seneng: