Kepiye Luwih Apik Kanggo Mitra Sampeyan: 6 Ora Ana Tips!

Kasmaran minangka prekara sing dikarepake wong liya saka sesambetan, nanging uga angel banget kanggo sawetara wong.

Apa akeh banget utawa ora cukup, nampilake lan pengin tresno bisa nyebabake gesekan sanajan hubungan sing paling stabil.



Ing artikel iki, kita bakal nemokake sawetara cara supaya sampeyan bisa ngasorake rasa tresna karo pasangan uga nampa saka dheweke.



Nanging pisanan…

Apa sing diarani tresno?

Umume, rasa tresna yaiku nuduhake wong sing sampeyan prelu liwat interaksi fisik, kayata ngrangkul, nyekel tangan, lan ngambung.



Bisa diwiwiti saka gerakan cilik nganti tampilan gedhe. Karep beda ing saben sesambetan, lan kita kabeh duwe macem-macem pangarepan apa sing dikarepake lan sing ditawakake.

Sanajan sampeyan dadi wong sing percaya diri umume, nuduhake rasa tresno bisa dadi nyata! Iki normal banget, amarga saben sesambetan beda.

Apa sing sampeyan kepenak dilakoni karo kanca sing cedhak (kayata ngrangkul, bisa uga intimidasi karo mitra anyar sampeyan.



6 Tips Kanggo Nuduhake Katresnan ing Hubungan

Mitra sampeyan bisa uga pengin supaya luwih trampil lan bisa uga ora trima.

Kandhani yen iki ora apa-apa lan normal!

Ora kabeh wong rumangsa padha karo nuduhake rasa tresno, mula sampeyan ora bakal rumangsa salah yen dudu prekara sing sampeyan butuhake utawa seneng banget.

Komunikasi karo pasangan sampeyan kenapa sampeyan ngempet utawa kenapa sampeyan ora pengin dadi akrab karo dheweke kanthi cara iki.

Kita bakal nemoni sawetara tips sing bakal nulung sampeyan sakloron nemokake tingkat tresno sing sampeyan kepenak.

Elinga marang sampeyan manawa tresno yaiku nyebutake katresnan lan perhatian - iku kudu dirasakake lan disenengi, dudu prekara sing bakal nyebabake akeh kasusahan.

Kalorone bakal bisa nemokake papan sing sampeyan kepenak babagan menehi lan nampa tresno, mung butuh sawetara wektu.

pratandha yen rekan kerja wis kepincut karo sampeyan

1. Ngurmati watesan - sampeyan lan sampeyan.

Nalika sampeyan nyoba rasa tresno anyar karo pasangan, apa hubungan anyar utawa sampeyan wis suwe, sampeyan kudu eling wates .

Apa wae sing nggawe sampeyan utawa dheweke rumangsa ora nyaman kudu ana dianggep karo ngormati , tegese ora saling meksa utawa nggawe perkara dadi ancaman.

Nanging sampeyan pengin pasangan supaya luwih trampil, sampeyan ora bisa nggawe dheweke rumangsa kudu nindakake 'utawa liya…'

Kasmaran dudu chip tawar utawa panjaluk sing dikarepake saka wong liya, minangka ekspresi katresnan lan perhatian sing intim.

Tingkat tresno paling jero yaiku saka ngerti tenan wong. Iki tegese ngerteni biyen lan ngerti trauma utawa rasa lara sing wis dialami karo mitra utawa individu sing kepungkur.

Coba elinga yen perkara kasebut mbutuhake wektu kanggo sawetara wong, lan sampeyan ora bisa cepet-cepet ngobati wong liya.

Yen mitra sampeyan nahan amarga alasan kasebut, elinga yen sampeyan dudu pribadi lan tumindak sampeyan ora bakal ngowahi tumindak liya tanpa nggawe pangaturan.

Kanthi cara sing padha, sampeyan ora kudu ngrasakake yen sampeyan kudu meksa sesambungan sing luwih sayang.

aku duwe perasaan yen aku kalebu

Yen sampeyan wis ngalami traumatik, sampeyan kudu menehi sawetara wektu sadurunge cepet-cepet nuduhake luwih akeh tresno.

2. Nggawe wektu kanggo pasangan-wektu.

Rencanakake dina supaya sampeyan luwih 'kupley' - mlebu ing swasana kaya iki mbantu sampeyan nggawe pola pikir sing luwih fokus lan intim.

Rencanakake samubarang sing apik kanggo mbantu sampeyan rumangsa kepenak, uga seneng bisa nunggoni.

Ngatur tanggal wengi minangka prekara sing asring sirna nalika kita sesambetan, kayata nuduhake rasa tresno. Yen sampeyan lan pasangan nggawe keputusan sing sadar yen bakal saling melu siji lan liyane, rasa tresnane bakal ana.

Priksa komitmen kanggo siji tanggal wengi saben minggu utawa loro, gumantung karo jadwal sampeyan.

Priksa manawa sampeyan sakloron ngerti manawa iki kudu dianggep serius - yen sampeyan kudu mbatalake, mesthine kudu ana sebab sing apik.

Bagéan gedhe kanggo mbukak wong yaiku kepercayaan, lan komitmen jenis iki bakal mbantu sampeyan nggarap liyane percoyo liyane , preduli suwene sampeyan wis bebarengan.

Pasangan-wektu bisa dadi apa sing sampeyan karepake, anggere sampeyan seneng.

Sawetara tanggal yaiku babagan nglakoni apa sing disenengi pasangan sanajan sampeyan ora seneng, amarga sampeyan pengin ngati-ati ...

carane ngilangi rasa isin

Nanging… iki tanggal kudu soko sampeyan kalorone seneng nglakoni - pancen penting yen sampeyan sakloron rumangsa kepenak, amarga sampeyan luwih seneng mbukak lan pasangan sampeyan bakal luwih seneng nampa luwih akeh tresno.

Luangake wektu kanggo ngrancang jinis tanggal kasebut. Aja mung langsung milih pilihan sing gampang kaya nedha bengi lan film (kajaba sing padha seneng tenan).

Kanthi nggawe ritual tanggal, sampeyan bakal duwe wektu kanggo bungah lan ngarep-arep.

Iki tegese sampeyan bakal duwe 'acara' sing cocog kanggo diterusake, lan sampeyan bakal miwiti antisipasi lan nuduhake luwih akeh rasa tresna. Kita bakal mbukak ritual lan rutin kanthi luwih rinci mengko ...

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

3. Lawakan.

Saling dolanan liyane bakal mbantu sampeyan luwih kepenak nalika tutul lan cedhak.

Iki uga duwé kapercayan - yen sampeyan bisa mbukak lan bodho karo wong liya, sampeyan bakal percaya karo kekuwatan lan hubungan sampeyan. Iki tegese sampeyan lan pasangan sampeyan bakal rumangsa luwih santai ing sacedhake, sing lumrahe bakal nambah rasa tresnan saka sampeyan loro.

Nalika ngobrol babagan nganggep serius lan nggawe komitmen, uga ana wektu kanggo ngeculake lan seneng-seneng.

Yen sampeyan santai tenan, swasana bakal luwih entheng. Prekara sing luwih kepenak lan entheng, mula sampeyan bakal luwih seneng nyedhak lan nyekel tangan utawa dolanan ing tangan (entheng!).

Siku sing lembut lan nggoda pancen bisa ngunggahake swasana uga, nggawe krasa alus sanajan sampeyan wis pirang-pirang taun gabung.

Mupangatake pasangan sampeyan kanthi cara iki minangka dorongan ego sing gedhe banget - manawa dheweke bakal luwih yakin kanthi ‘hadiah’ saka perhatian sampeyan, mula dheweke bakal menehi rasa sayang.

Iki uga bakal nggawe sampeyan rumangsa hebat - sampeyan sejatine ora njaluk tresno, mula krasa kaya pujian, tinimbang njawab panjaluk sampeyan.

Elingi dhewe iki! Bakal mbantu sampeyan rumangsa luwih yakin yen mbesuk pengin nuduhake katresnan lan perhatian marang pasangan, lan nalika sampeyan pengin bali.

Tetep dolanan lan bakal wiwit dadi pakulinan. Cedhak kanthi fisik karo wong bisa mbantu sampeyan supaya bisa ngrasakake emosi lan pikirane.

Prekara-prekara sing gampang kaya dolanan ing ngisor meja makan bisa nggawe prabédan gedhe. Iki minangka jinis sing apik banget, dadi sampurna yen pasangan sampeyan ora seneng tampilan kasih sayang umum utawa isin utawa isin.

Uga subtle kanggo wong liya, ngirim pesen sing jelas menyang pasangan sing ana, bareng, lan sampeyan pengin dadi cedhak.

Maneh, nglakoni kanthi cara jokey mbantu nyuda tekanan lan dheweke luwih seneng santai, seneng lan pengin nuduhake rasa tresnamu.

4. Wenehana tembung.

Kasih sayang ora mesthi fisik - ngomong kanthi apik banget karo sentuhan sing nggodha alus lan nyekel tangan.

Ngomong babagan perasaan sampeyan lan kok tresna banget karo pasangan sampeyan minangka cara sing paling apik kanggo nguatake kabeh sing sampeyan lakoni liwat keterlibatan fisik.

Kanthi nindakake iki, sampeyan bakal menehi kapercayan kanggo pasangan. Yen sampeyan wis suwe bebarengan, sampeyan kalorone (muga-muga) ngerti yen sampeyan tresna lan ngapresiasi, nanging sampeyan kudu asring ngelingake.

Priksa manawa pasangan sampeyan ngerti manawa sampeyan dadi bagean kasebut pilihan aktif - sampeyan seneng mbuwang wektu karo wong-wong mau lan seneng nèng sacedhake.

Ngandhani babagan iki lan ngelingake manawa sampeyan isih kepincut karo dheweke bakal nggawe prabawa tingkat hubungan ing sesambetan sampeyan.

Luwih percaya sampeyan, ing awakmu uga ing sesambetan, sampeyan bakal luwih akeh ngasihi lan menehi perhatian.

5. Supaya dheweke tetep kepenak kanthi konsisten.

Kita wis ngrembug babagan iki sadurunge, nanging minangka titik penting sing kudu dielingi…

Yen sampeyan terus tumindak kasebut, perkara-perkara bakal dadi penak lan rasane normal.

carane ngerti yen ana wong lanang sing seneng karo sampeyan nanging wedi

Ngembangake tembung utawa tembung sing ana gandhengane karo tumindak tartamtu, kayata matur 'Aku tresna sampeyan' bakal mesthi ngrangkul yen sampeyan gladhen. Mitra sampeyan bakal wiwit ngarep-arep, antisipasi, lan pengin rangkulan nalika krungu sampeyan ngandhani yen sampeyan tresna karo dheweke.

Dheweke bakal miwiti nggandhengake kabeh iki kanthi perasaan sing nyenengake, seneng lan bakal dirasa kaya rutinitas sing aman.

Yen sampeyan nindakake iki, dheweke bakal luwih kepenak nalika sampeyan nutul lan ngrangkul. Bakal tekan tahap sing diarepake tumindak kasebut, banjur menyang tahap sing dikarepake.

Yen wis biasa ditampilake tresno sampeyan, dheweke bakal luwih seneng! Sampeyan bisa ngucapake 'Aku tresna karo sampeyan' lan ngenteni - dheweke bakal siyap ngrangkul, mula, yen sampeyan ora langsung nawakake, dheweke bakal bisa ngrangkul sampeyan.

Dheweke bakal ngrasakake kaya biasane karo rutinitas sing wis digawe, nanging uga bakal njupuk peran aktif kanggo nuduhake rasa tresno liyane.

Yen sampeyan nglilani dheweke nyedhaki sampeyan, dheweke bakal luwih kepenak lan luwih seneng nindakake kekarepane dhewe-dhewe.

Priksa manawa sampeyan seneng nalika nyedhak sampeyan luwih dhisik, luwih-luwih yen saiki ora nate nindakake perkara kasebut.

Dheweke bakal seneng ngerti yen dheweke nggawe sampeyan rumangsa kepenak lan dheweke bakal seneng nikmati amarga wis kalebu rutinitas sing aman lan aman.

apa sing kedadeyan nalika sampeyan ngapusi narcissist

6. Komunikasi lan jujur.

Aja ngisin-isini pasangan sampeyan utawa nggawe dheweke rumangsa salah, nanging aja bebas wenehake perasaan sampeyan.

Sampeyan bisa uga pengin kekasih sing luwih akeh amarga krasa ora aman, utawa ngalami masa sing angel kanggo bidang liyane ing urip sampeyan.

Sampeyan bisa uga amarga sampeyan pengin nuduhake tresnamu marang wong liya lan pengin priksa manawa dheweke nanggapi lan mbales maneh.

Dadi mbukak saran!

Sampeyan ora mung ngandhani mitra sing pengin, nanging priksa manawa dheweke uga wis kepenak.

Mitra asring salah maca pratandha, mula priksa manawa sampeyan ana ing kaca sing padha kanthi ngomong babagan kabeh. Tahap ngomong iki ora kudu selawase, dadi rasa kikuk dhisikan sing sampeyan alami mung perkara sing ora suwe.

Kanthi nggabungake kabeh langkah ing ndhuwur, sampeyan bisa miwiti kemajuan ing babagan menehi lan nampa luwih akeh tresno ing sesambetan.

Hubungane yaiku kapercayan, kejujuran, lan welas asih, lan kabeh sing ditawakake ing kene bisa ngasilake tema kunci kasebut.

Silih tulung-tinulung supaya luwih kepenak lan manteb ing ati uga kemitraan sampeyan.

Elinga, kudu sadar lan mriksa apa sing sampeyan butuhake lan apa sing sampeyan butuhake, uga priksa manawa pasangan sampeyan ngerti apa sing kedadeyan.

Nggawe wektu kanggo saben liyane kanthi cara anyar lan melu kanthi lengkap, tanpa gangguan utawa tekanan - mung wong loro, sing tresna banget.

Luwih sampeyan bisa nindakake jinis tindak tanduk iki, sampeyan bakal mbukak ing antarane siji liyane, luwih akeh tumindak tresna, peduli, lan welas asih sing bakal dialami.

Isih ora yakin kepiye supaya bisa hubungan sing luwih sayang karo pasangan sampeyan? Ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.

Kaca iki ngemot tautan afiliasi. Aku nampa komisi cilik yen sampeyan milih tuku apa-apa sawise ngeklik.