Cara Ngisi Konten Kanthi Urip: 5 Tips Ora Obrolan *!

Akeh wong sing kayane percaya yen dheweke bisa kepenak karo apa sing diduweni saiki, utawa bisa ngupayakake luwih apik.

Nanging dudu pilihan / utawa pilihan sing kudu sampeyan pilih.



Sampeyan bisa nindakake kalorone.



Sampeyan bisa kepenak karo urip, apa sing sampeyan duweni, lan sapa sejatine sampeyan, nalika uga ngupayakake ningkatake urip, duwe luwih akeh, lan dadi wong sing luwih apik.

Iki minangka pola pikir sing apik amarga bisa ngidini katentreman atine, nanging uga menehi ruang lan motivasi kanggo tuwuh.



Nanging, mung fokus ing siji aspek, kepiye sampeyan sinau supaya seneng lan seneng karo kahanan sing saiki sampeyan lakoni?

1. Ngerti manawa kabeh prekara bisa teka-teki.

Pariwara seneng ajeg ngelingake yen urip iku cekak!

Kajaba, pancen ora. Bisa uga, nanging kanggo akeh wong ora bakal.



Umur urip saya suwe saya suwe, masarakat tetep luwih sehat lan aktif maneh, lan saya ngalami luwih akeh.

Kita duwe luwih akeh wektu kanggo ora mung entuk prekara ing urip, nanging uga bakal ilang.

Lan bakal kelangan wong-wong mau, amarga ora kabeh tujuane supaya kita tetep suwe.

Umume urip ing kahanan sementara karo wong, papan, lan kahanan sing bakal ana, sing nyurung supaya bisa tuwuh lan diwasa .

Katentreman ditemokake ing nampa siklus iki.

Ora kabeh wong kudu bebarengan karo sampeyan sajrone sampeyan isih urip.

Ora saben dolar sing sampeyan entuk bakal ana ing rekening bank sampeyan sepuluh taun kepungkur.

Kabeh owah terus. Samubarang terus diakhiri .

Kunci perdamaian lan kebahagiaan sajrone siklus pangowahan yaiku ngetrapake, ngerti manawa sampeyan ngalami pungkasan utawa pangowahan saiki, ora ateges ora ana sing liya kanggo sampeyan.

Sampeyan mung kudu terus maju lan ngupayakake tuwuh terus.

Bab sing angel ditindakake lan ora bakal kelakon sewengi. Sampeyan mbutuhake usaha lan pangeling-eling sajrone wektu sing suwe supaya bisa dirampungake.

2. Nindakake gaweyan sukarela.

Kerep dikandhani kita ora kudu mbandhingake lelungan karo wong liya .

Nanging, iku ora mutlak kaya sing dipikirake.

Mesthi dadi ide sing ala yen ndeleng lelungan wong liya, ndeleng apa sing diduweni, lan kepengin supaya bisa.

geguritan kelangan wong sing ditresnani

Sampeyan uga ide sing ala yen nyepelekake wong sing duwe kurang saka sampeyan.

Nanging, apike sampeyan mbentuk maneh lan anyar kanthi ngelingake apa sing sampeyan lakoni ing urip, apa sing wis dipikolehi, apa sing gol sampeyan wis ngremuk, apa sing bisa sampeyan kreditake.

Kerja sukarelawan minangka cara sing kuat kanggo tetep andhap asor ing jagad sing kompetitif, kanthi cepet. Ora ana sentuhan manungsa sing bisa mbantu dheweke rumangsa dhasar lan ngurmati apa sing diduweni.

Menehi luwih positif ing jagad iki uga sehat kanggo jiwa lan kesejahteraan awake dhewe.

3. Sadhar yen kabegjan asring beda karo sing kita anggep.

Katresnan lan kabegjan minangka rong komoditas sing bisa didol buku mandhiri , seminar, lan guru sing pengin adol ide seneng sampeyan.

Deleng iklan lan pariwara. Kabeh pasuryan sing seneng, padhang, lan mesem, melu pesta utawa plancongan ing swarga tropis utawa nggunakake gadget paling anyar! Apa sampeyan ora pengin seneng? Banjur tuku produk kita! Bakal mbantu sampeyan seneng!

Banjur kita nguripake lan ngirim versi rasa seneng dhewe ing kabeh media sosial. Sampeyan ndeleng kanca nuduhake versi rasa seneng sing sampurna, hubungan lan kekancan sing sampurna, preinan sing apik, tugas sing apik ... nanging kabeh mung pemasaran.

Sejatine, kabegjan minangka kahanan sing bakal ana.

Ora ana wong sing seneng kabeh seneng.

Ora ana sing ngalami petualangan sing apik utawa urip sing nyenengake kabeh wektu.

Ora ana sing gampang golek dhuwit tanpa gaweyan ing endi wae.

Sapa wae sing nggayuh apa-apa nggawe pengorbanan, ngupayakake, lan nggayuh tujuan apa wae sing dikarepake.

Rasa seneng? Aku mbaleni: rasa seneng teka lan lunga. Ora ana wong sing seneng kabeh seneng.

Lan ana akeh wong sing luwih seneng lan tentrem tinimbang seneng.

Supaya seneng ora mung karo apa sing sampeyan duweni, nanging uga kudu milih dhisik apa tegese rasa seneng, amarga kabeh wong duwe perspektif sing beda.

Apa akun bank gedhe?

Apa mung kepenak lan ora kuwatir karo tagihan?

Apa omah sing apik utawa mung gubuk?

Apa mobil model paling anyar iki utawa sing lawas?

tulung aku urip bebarengan

Apa hubungan sing sampeyan saiki duwe utawa bakal beda, luwih nyenengake?

4. Elingi sampeyan manawa suket sing luwih ijo bisa ngapusi.

'Suket mesthi ijo ing sisih pager liyane.'

Ngopo Amarga kita ora duwe penilaian sing akurat utawa adil babagan sing kita tingali ing sisih pager liyane.

Kita ora bisa ndeleng gaweyan, getih, kringet, lan tangis, kasangsaran sing ditindakake kanggo nggayuh.

Kerep banget, kita mung bisa ndeleng penderitaan utawa keributan langsung dhewe lan mikir yen samubarang bakal dadi luwih apik yen kita mung ana ing sebelahe pager kasebut, nanging ora mesthi bener.

Sawise tekan kana, sampeyan bakal nemokake kanthi cepet apa ana ing papan kerja tinimbang sing sadurunge katon.

Lan sing luwih elek maneh, sing ditemokake bisa uga ora nyata. Sampeyan bisa uga dadi ngipi elek sing pancen ora cocog kanggo sampeyan. Suket sing katon ijo banget bisa digawe kanthi lengkap.

Ing nguber iku , sampeyan bisa uga ngerteni yen sampeyan nilar sesuatu sing ora apik tenan. Wong bisa ngapusi tenan babagan sapa utawa apa sejatine lan sapa sejatine niyat .

Kasunyatane yaiku suket paling ijo ing endi wae sing disiram, diwenehi nutrisi, dirawat. Iki bisa dadi kebon mburi omah sampeyan yen sampeyan mung ngaturake wektu lan gaweyan.

5. Mungkasi minimalake positip lan nambah negatif.

Ana jebakan sing akeh wong tiba…

Dheweke ndeleng barang-barang sing ana ing sekitar dheweke lan dheweke nganggep ora cukup apik kanthi nggedhekake kualitas negatif saka prekara kasebut.

Dheweke ora mbutuhake wektu kanggo mandheg lan ngurmati kabeh positip sing ditawakake.

Mbok menawa minangka pasangan sing cacat, proyek sing ngidini kita urip kanthi apik nanging ora menehi kasenengan, utawa bisa uga ing endi sampeyan urip.

Apa wae sing penting, penting kanggo luangake sawetara wektu kanggo mungkasi lan ngurmati kualitas positif apa wae.

Lan yen sampeyan ora bisa nemokake kualitas positif?

Dadi, mula ora ana alesan yen sampeyan ora bisa terus ningkatake kahanan sampeyan, supaya luwih akeh. Ora ana sing salah yen pengin lan ngupayakake luwih akeh.

Isih durung yakin kepiye ngrasakake konten sampeyan? Ngomong karo pelatih urip saiki sing bisa ngatasi proses sampeyan. Cukup klik ing kene kanggo nyambung karo siji.

Sampeyan uga seneng: