'Dheweke Ora Ngerti Apa sing Dikepengini' - 6 Bab sing Bisa Dikatutake & Apa Sing Bakal Dilakukan

Ana wong lanang sing wis ndeleng. Wong lanang sing pancen wis nate seneng lan bisa ngrasakake sesambungan. Ana potensi nyata kanggo masa depan bebarengan.

Nanging nalika sampeyan ngerti babagan iki, dheweke pancen sejatine ora.



Sampeyan wis duwe 'Obrolan' babagan prekara sing arep ditindakake , lan kabeh sing diucapake yaiku dheweke mung ora ngerti apa sing dikarepake.



Dheweke ora yakin apa sing digoleki, lan tegese uga ora yakin karo sampeyan.

Lan terus terang, sampeyan rada bingung. Apa sejatine sing pengin ditulis? Apa sing pengin diwenehake?



Sampeyan ora ngerti carane narjamahake apa sing dicritakake, lan sampeyan mesthi ora yakin babagan ngendi sampeyan kudu lunga saka kene. Apa sampeyan ngenteni dheweke nggawe keputusan? Suwene suwene? Apa dheweke malah cocog kanggo sampeyan?

carane diwasa lan diwasa

Saben wong pancen beda banget. Nanging yen sampeyan nyoba decode pesen khayal lan nemokake langkah sabanjure, banjur waca.

Apa sing arep dikandhani?

Sayange, ora ana siji-sijine jawaban sing langsung kanggo sampeyan ing kene. Yen dheweke ngandhani yen dheweke ora ngerti apa sing dikarepake, bisa uga cara kanggo nyebutake sawetara perkara.



Utawa, nyoba kanggo ngindhari jujur ​​babagan pirang-pirang perkara.

Dheweke bisa uga ora yakin apa sing ana ing otak ... nanging bisa uga duwe ide sing apik banget lan ora rumangsa gelem utawa bisa menehi bareng karo sampeyan.

Iki minangka sawetara sebab sing ndasari sing bisa nerangake babagan prilaku iki, kanthi terang, rada frustasi.

1. Dheweke ora siyap kanggo sesambetan.

Dheweke bisa uga nyoba ujar, ing jero ati, dheweke durung siyap. Bisa uga ana macem-macem sebab.

Mungkin dheweke wis seger metu saka hubungan liya. Utawa bisa uga dheweke nemoni sawetara masalah kanggo kerja, kulawarga, utawa kesehatan mental, lan saiki ora ana ing ruang kepala sing bener kanggo bisa miwiti hubungan anyar.

Punapa mawon, dheweke ora ngerti carane nyebutake sampeyan.

2. Dheweke adil dudu sing dadi sampeyan .

Kadhangkala, iki taktik sing bakal digunakake wong lanang yen dheweke ora seneng karo sampeyan. Dheweke cukup seneng karo sampeyan njaga sampeyan nganti ana wong liya sing teka, nanging dheweke ora ngrasakake cukup supaya bisa maju.

Dadi, yen sampeyan wis takon babagan perkara sing ana gandhengane karo sampeyan, iki bisa uga taktik pamindhahan, supaya dheweke isih duwe perusahaan nalika cocog lan ora kudu ngakoni manawa dheweke ora ngrasakake.

3. Dheweke wedi komitmen.

Masalah kasebut bisa uga amarga dheweke wedi yen tundhuk marang sampeyan. Iki ora nggambarake sampeyan, nanging mung nggambarake tataran urip.

Akeh wong, kabeh jenis kelamin, berjuang karo ide sing kudu setya karo wong siji, apa amarga ora pengin diikat, wedi yen dijaga, utawa wedi yen dheweke nglilani wong liya. wong mudhun.

Yen dheweke ngandhani manawa dheweke ora yakin, bisa uga dheweke durung sadhar dheweke entuk masalah komitmen .

4. Dheweke wedi karo perasaan.

Dheweke ngandhani yen dheweke ora yakin pengin, ora ateges manawa dheweke ora seneng karo sampeyan utawa nganggep prospek sesambetan.

Bisa uga sejatine dheweke pancen seneng banget karo sampeyan, lan dheweke rada kewalahan. Mungkin dheweke durung nate ngrasakake perasaan iki sadurunge, lan ora ngerti apa sing kudu ditindakake utawa kepiye carane nyebutake marang sampeyan.

5. Dheweke elek banget ngandharake emosi.

Masalah kasebut bisa uga amarga dheweke pancen ala banget nalika nyebutake apa sing dirasakake.

Mungkin dheweke seneng karo sampeyan, utawa bisa uga wedi, utawa bisa uga akeh prekara. Apa wae, dheweke mung angel golek tembunge.

kepiye carane ngerti manawa dheweke wis seneng karo sampeyan

Mesthi, iki stereotipe, nanging wong lanang, umume, kurang terbuka karo perasaane.

6. Dheweke pancen ora ngerti apa sing dikarepake.

Lan pungkasan nanging ora kalah penting, kira-kira apa? Dheweke bisa uga ngandhani sing sejatine.

Aku yakin, mbiyen, sampeyan uga durung bisa milih apa sing dikarepake.

Sampeyan nyoba, nanging sampeyan ora bisa nggawe pikiran, turu kudu mikir siji prekara, banjur tangi esuke esuk wis ngowahi kabeh.

Mungkin dheweke pancen pancen ora yakin apa sing dikarepake, saka sampeyan lan sajrone urip umume.

Apa sing kudu sampeyan lakoni?

Muga-muga, nalika maca babagan ing ndhuwur, salah sawijining pilihan bisa mbukak sampeyan, lan sampeyan bisa nyelehake driji kanthi alesan sing paling penting amarga dheweke ngandhani yen dheweke ora yakin apa sing dikarepake.

Nanging saiki, saiki wis wayahe mutusake apa sing bakal ditindakake.

Yen dheweke ora yakin, sampeyan bisa uga kudu njupuk keputusan lan miwiti nggawe keputusan.

Mangkene sawetara ide babagan cara sampeyan kudu maju.

1. Pikirake apa prioritas sampeyan - egois.

Saiki, dheweke mikir babagan awake lan perasaan dhewe. Dadi, sampeyan kudu nindakake perkara sing padha.

Yen dheweke umming lan ahing, iku kesempatan sing sampurna kanggo jelas babagan perasaan sampeyan dhewe lan apa sing sampeyan goleki ing sesambetan.

Apa tenan, sejatine kaya wong iki ? Apa sampeyan bisa ndeleng masa depan karo dheweke?

Apa sampeyan golek hubungan serius? Apa sampeyan ndeleng karo kanca jangka panjang, utawa apa seneng urip dhewe?

Ing sesambetan, apa sing penting kanggo sampeyan? Apa ora apa-apa nalika njupuk kanthi alon-alon lan ndeleng kepiye kahanane, utawa sampeyan pengin wong sing jelas babagan perasaan dheweke?

Luangake wektu kanggo mikirake perasaan lan prioritas sampeyan, lan apa wong iki pancen cocog karo dheweke.

2. dipercaya usus sampeyan.

Kadhangkala, raos usus kita bisa uga ora biasa. Nanging asring dhuwit kasebut entuk dhuwit.

Kepiye naluri sampeyan? Wenehake wangsulan sing pengin dirungokake saka pikirane lan dipercaya apa usus sampeyan pengin ngandhani .

Apa ana pangarep-arep manawa dheweke bakal milih sampeyan sing cocog? Utawa dheweke mung main karo perasaan sampeyan?

Apa kalorone sampeyan pancen bisa duwe masa depan, utawa mung sawetara wektu sadurunge kedadeyan antarane sampeyan?

3. Yen sampeyan ora yakin, wenehi wektu sawetara.

Dadi, sampeyan wis njupuk sawetara wektu kanggo mikir babagan perasaan sampeyan, lan sampeyan bakal bisa ngerti apa sing arep dikandhani nalika ujar manawa dheweke ora yakin apa sing dikarepake.

Nanging, jujur, sampeyan isih durung yakin apa dheweke bisa cocog karo sampeyan.

Ing prekara iki, pancen ora sabar yen sabar, terus, lan ndeleng apa sing kedadeyan.

Nganti pirang-pirang minggu lan sampeyan nglampahi wektu luwih akeh, perasaan sampeyan bakal katon jelas, lan muga-muga bisa uga dheweke.

Nanging sampeyan luwih becik ora nyelehake endhog ing kranjang ing wektu iki. Aja cedhak karo kemungkinan romantis liyane sing bisa narik kawigaten kanggo dheweke nganti dheweke siyap maju karo sampeyan babagan perasaan.

4. Yen sampeyan wis jelas babagan sing dikarepake, wenehake ultimatum.

Saliyane, sampeyan bisa uga mutusake manawa sampeyan yakin babagan sing dikarepake.

Sampeyan pengin sesambungan, lan sampeyan pengin wong sing jelas babagan perasaan. Sampeyan seneng banget karo wong lanang iki, nanging sampeyan ora siyap ngenteni supaya dheweke bisa mikir.

apa sing kudu ditindakake yen sampeyan elek

Ing kasus iki, saiki wayahe ultimatum. Yen dheweke ngerti manawa sampeyan ora mung sabar nalika dheweke ngrampungake, mula dheweke bakal menehi wangsulan, siji utawa liyane.

Jujur dhewe lan apikan dhewe, lan sampeyan ora bisa tumindak salah.

Isih ora yakin apa sing kudu ditindakake babagan kekurangan kejelasan saka wong sing sampeyan deleng? Ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.

Sampeyan uga seneng: