Buku Bantuan Timer Terbaik Kanggo 2021 (Daftar Keinginan Pribadi)

Sampeyan mlebu toko buku (utawa, yen sampeyan kaya aku, bukak Amazon) banjur pindhah menyang bagean pitulung dhiri. Scan cepet saka pirang-pirang judhul lan dumadakan buku sing sampurna bisa narik kawigaten. Sampeyan njupuk, mlaku menyang checkout, mbayar, lan mangkat, seneng karo prospek maca ing wayah sore kasebut.

Mung, ora kaya ngono. Nanging, sampeyan nglampahi pirang-pirang jam kanggo menehi pilihan sing ora ana enteke, maca tutup mburi, nyelehake kaca, lan mriksa ulasan. Pungkasane, sampeyan bakal kepenak banget dadi lumpuh lan ora bisa njupuk keputusan. Sampeyan ninggalake tangan kosong.



Apa sampeyan wis kenal?



kepiye sampeyan ngerti yen wanita seneng sampeyan?

Sampeyan lagi begja. Aku wis tekan kana, ngrampungake, lan entuk kaos oblong. Ing ngisor iki ana 9 buku pitulung-dhiri sing ana ing dhaptar wishlist pribadi kanggo taun 2021. Yaiku, miturut apa sing bisa dakkandhani, sawetara sing paling apik ing kana. Dadi, tinimbang mbuwang-mbuwang wektu kanggo mikir apa sing bakal dituku, apa ora nggawe piggyback ing riset lan nyuda pilihan sampeyan menyang opsi ing ngisor iki? Utawa mung tuku kabeh kaya sing dakkarepake!

Dadi, lungguh maneh lan deleng sawetara pilihan buku pitulung dhiri ing taun 2021.



Aku uga nulis tulisan taun kepungkur babagan 9 buku sing ngowahi urip sing wis dakwaca. Klik kene yen sampeyan pengin ndeleng dhaptar kasebut.

1. Efek Senyawa dening Darren Hardy

Ndeleng ing Amazon.com *

Ndeleng ing Amazon.co.uk *

Saka sing wis dakwaca babagan tinjauan lan sinopsis, buku iki kaya buku sing bisa menehi pengaruhe tumrap uripku. Iki kalebu keputusan cilik sing digawe saben dina, lan kepiye cara nambah wektu kanggo nggawe perubahan gedhe ing urip kita.



Aku seneng argumen iki amarga aku bisa ngerti sejatine. Ora ana keputusan sing cilik nalika diselehake minangka bagean sing luwih gedhe, lan aku dadi luwih jero sinau babagan ide iki lan njelajah liyane.

Aku mikir sebabe utama aku pengin maca buku iki amarga aku ngarep-arep bisa mbukak sawetara pilihan cilik lan tanpa pikiran sing dakkirim sing bisa ngrugekake aku ing jangka panjang. Aku ora mesthi nggawe keputusan kaya ngono, lan yen buku iki bisa mbantu aku ngenali lan mbasmi, iku bakal dadi dhuwit sing dibuwang.

2. Buku: Ing Larangan Ngalangi Sampeyan Sampeyan dening Alan Watts

Ndeleng ing Amazon.com *

Ndeleng ing Amazon.co.uk *

Aku wis ngrungokake akeh ceramah / ceramah Alan Watts lan aku pancen penggemar. Aku seneng karo cara nyekel kawicaksanan lan filsafat Timur, lan nerjemahake kanthi cara sing gampang dingerteni para pamirsa Kulon. Aku wis suwe maca sawetara bukune, lan 2021 minangka taun sing dakkarepake.

Dheweke nulis pirang-pirang buku nalika dheweke urip, lan milih mung siji kanggo dhaptar iki angel, nanging aku rumangsa bakal entuk paling entuk maca kanthi mbiyantu kanthi irah-irahan 'Buku.' Aku ngomong iki sawise bubar ngrampungake I Am That dening Maharaj Sri Nisargadatta sing dadi buku sing narik ati, yen tantangan. Ing artikel kasebut, aku ngenalake konsep identifikasi diri liwat negasi - yaiku, golek dhewe kanthi nyadari kabeh sing dudu.

Aku ngarep-arep banget yen buku Alan Watts iki bakal nulungi aku bisa ngerti bab iki, amarga ngrampungake masalah identitas lan apa tegese. Paling ora, aku ngerti aku bakal kepenak karo katrampilan lan bakat Watts kanggo komunikasi ide-ide kasebut.

3. Jiwa Untedeed: Perjalanan Ngluwihi Dhewe dening Michael Singer

Ndeleng ing Amazon.com *

Ndeleng ing Amazon.co.uk *

Apa sampeyan bosen karo swara cilik ing sirah? Aku ngerti aku kadang. Ngerti apa sing dadi dhasar pamrih dhewe lan sinau kanggo nggawe pikiran tenang yaiku salah sawijining bagean saka sing ditawakake buku iki.

Panulis uga takon 'Aku iki sapa?' kaya buku sadurunge ing dhaptar iki, lan ana diskusi babagan aliran energi, mbukak dunya sing ana ing sekitar kita, lan nemokake rasa seneng tanpa syarat. Kabeh, swarane kaya banget mikir-mikir maca.

4. Papat Kesepakatan: Pandhuan Praktis kanggo Merdika Pribadi dening Don Miguel Ruiz lan Janet Mills

Ndeleng ing Amazon.com *

Ndeleng ing Amazon.co.uk *

pacaran karo wong sing durung nate pacaran sadurunge

Buku iki duwe prinsip sing nyenengake: yen mung nggawe patang perjanjian karo sampeyan, sampeyan bisa nemokake kebebasan pribadi. Muni apik.

Panulis utama, Don Miguel Ruiz, minangka pimpinan dukun lan buku iki mesthine minangka manual kanggo tumindak pribadi sing diwarisake dening leluhure Toltec. Apa iki bener utawa ora, umume seneng maca buku kanthi ide sing gampang banget amarga asring ngemot piwulang sing jero nalika ana sing lenggah lan mikir. Aku ngarep-arep iki bakal dadi buku kaya ngono.

Yen posisi Toltec saka buku iki akurat, bakal menehi sawetara pemahaman babagan urip lan kapercayan peradaban kuno iki. Kawicaksanan lan piwulang budaya kaya mengkene, aku percaya kita kabeh bisa sinau, mula buku iki nggawe dhaptar wishlist.

5. Ego minangka Mungsuh: Perang Kanggo Nguasai Lawan Paling Gedhe dening Ryan Holiday

Ndeleng ing Amazon.com *

Ndeleng ing Amazon.co.uk *

Aku bener-bener ngerti judhul buku iki pancen angel banget amarga aku ora setuju karo menehi label ego kita minangka 'mungsuh', nanging aku ngerti peran sing ditindakake ego ing uripku. Aku pengin mriksa lan njelajah luwih jero.

Ryan Holiday dudu pangarang sing wis dakdhepi sadurunge, nanging yen review saka buku iki kudu dipikirake, dheweke ngerti nulis kanthi gaya sing narik kawigaten lan gampang ditututi. Muga-muga bisa menehi sawetara a-ha! wayahe sing bakal mbantu aku nglucuti ego nalika prelu.

Bab kasebut diarani cekak yaiku titik tambah gedhe, lan nggunakake pendekatan crita karo karakter sejarah kanggo mbantu nerangake saben konsep. Kayane bakal diwaca kanthi nyenengake, muga-muga bisa ngasilake bahan kasebut.

6. Pakaryan jero: Aturan kanggo Sukses sing Fokus ing Jagad sing Disusoni dening Cal Newport

Ndeleng ing Amazon.com *

Ndeleng ing Amazon.co.uk *

Aku seneng banget ana ing kahanan aliran, luwih-luwih nalika aku kerja, nanging iki kedadeyan luwih asring tinimbang sing dakkarepake. Aku ngganggu banget, amarga media sosial, berita, email, teks, utawa uga maca artikel pitulung dhiri. Aku pancen butuh sawetara saran konkrit babagan cara mlebu lan tetep ing kahanan aliran luwih asring.

Aku sejatine wis nyoba maca buku babagan tundha sadurunge lan, ironinya, aku durung nate rampung. Aku ngarep-arep supaya buku iki bisa menehi katrangan lan alat sing dibutuhake kanggo nolak godaan gangguan sing ora ana enteke lan nggawe taun 2021 taun nalika aku luwih ngrampungake.

Entuk ulasan sing apik banget saka atusan wong, sing akeh ujar manawa wis ngowahi cara mikir lan kerja, lan mbukak lawang sing gampang diarani apa sing diarani penulis 'karya jero' - sing utamane ana ing aliran kasebut.

pratandha yen sampeyan digunakake ing sesambetan

7. Rapt: manungsa waé lan urip sing fokus dening Winifred Gallagher

Ndeleng ing Amazon.com *

Ndeleng ing Amazon.co.uk *

Ya, buku kapindho babagan fokus lan perhatian, nanging ora kaya buku sadurunge sing menehi saran praktis babagan 'carane' kanggo ngapikake sampeyan, buku iki bisa uga beda-beda. Yen aku ngerti kanthi bener, buku iki bakal nemokake manawa apa sing sampeyan pokoke bisa lan bakal menehi pengaruh gedhe ing jagad batin lan rasa seneng urip sampeyan.

Milih ing endi fokus, minangka sarana kanggo ngowahi kahanan pikiran sampeyan. Iki kanthi intuisi rumangsa pas kanggo aku, nanging mesthine aku kepengin nyelehake luwih dhisik. Yen maca buku iki mbantu aku njupuk pilihan sing luwih apik kanggo fokus ing manungsa waé, iku bakal larut karo wektu lan dhuwit sing dakkatutake.

8. Pikiran sing Ora Bisa Dikalahake: Ing Ilmu Nggawe Dhewe sing ora bisa rusak dening Alex Lickerman

Ndeleng ing Amazon.com *

Ndeleng ing Amazon.co.uk *

Ketahanan minangka kualitas sing sampeyan ora nate ngerti yen sampeyan butuh. Nalika aku ora ngadhepi tantangan utama saiki, aku mesthi luwih tenang lan nglumpukake nalika ngadhepi alangan sing luwih cilik.

Kanthi kabeh akun, buku iki nggabungake studi kasus, ilmu pengetahuan, lan filsafat Buddha Nichiren kanggo nyediakake kerangka kerja kanggo nggawe awake dhewe sing 'ora bisa dirusak' sing bisa ngatasi apa wae sing ditindakake urip, apa gedhe utawa cilik.

Panulis minangka dhokter lan aku yakin dheweke nggunakake pengalaman tangan pertama kanggo nambani para pasien kaya sumber inspirasi . Aku wis maca buku sing mbahas babagan studi kasus pasien sadurunge lan aku nemokake cara iki gampang banget kanggo nyerna informasi sing dituduhake.

Tinjauan kasebut nggambarake gambar buku sing kabukten nulungi nalika urip ngalami tangan sing ala - kesehatan sing ora apik, matine wong sing ditresnani, kelangan kerja, utawa jinis trauma liyane.

9. Wong sing Sensitif banget: Cara Ngrembaka Nalika Jagad Ngalahake Sampeyan dening Elaine Aron

Ndeleng ing Amazon.com *

Ndeleng ing Amazon.co.uk *

Aku ora nggambarake aku minangka wong sing sensitif banget, nanging aku nuduhake sawetara sifate. Aku arep tuku buku iki utamane minangka cara kanggo luwih ngerti kepiye jagad iki kanggo wong sing sensitif banget lan kepiye aku luwih bisa komunikasi karo dheweke.

Aku ngarep-arep akun mbukak-mbukak babagan jinis masalah sing diadhepi wong kaya ngono, uga sawetara saran praktis kanggo ngrampungake ing jagad sing kebak stimulasi. Nalika aku duwe diwenehi saran kanggo HSPs sadurunge, muga-muga buku iki ngidini aku dadi panulis sing luwih apik babagan topik iki.

Dadi, sampeyan duwe wishlist kanggo buku pitulung diri ing taun 2021. Aku dudu pembaca buku sing paling cepet, nanging aku arep mbahas saben 9 buku iki lan aku bakal nganyari artikel ing ndhuwur nalika maca . Muga-muga sampeyan uga wis entuk inspirasi saka dhaptar iki lan bakal nambah sawetara buku menyang dhaptar maca sampeyan suwene taun.

Apa tegese * Situs web iki nggunakake tautan afiliasi kanggo mbiyantu mbayar biaya sing lagi ditindakake. Ing endi wae sampeyan ndeleng * ing jejere link, tegese kita duwe pengaturan komersial karo situs web kasebut lan bisa uga nampa pembayaran moneter nalika sampeyan ngunjungi lan nindakake tumindak tartamtu (kayata tuku). Iki mbantu kita supaya situs kasebut bebas digunakake lan ngidini kita terus nerbitake artikel lan saran sing migunani kanthi rutin.