9 Tuladhane Tumindak sing Nggoleki manungsa waé Kanggo Wong diwasa

Apa sampeyan nate nambah kahanan supaya bisa simpati, nulungi, utawa uga mung wektu?

Sing dadi perhatian.



apa pratandhane yen bocah wadon seneng karo sampeyan

Apa sampeyan nate ujar babagan sing dudu maksud sampeyan mung kanggo provokasi reaksi, sanajan reaksi kasebut minangka reaksi sing nesu?



Sing dadi perhatian.

Yen sampeyan gampang prilaku sing narik kawigaten, mesthine sampeyan ngerti sejatine, nanging ora ngerteni.



Apamaneh, kita ndeleng tumindak kaya ngono ing wong liya kanthi negatif.

Wong sing dikasihi bakal sabar karo tumindak sing luwih dawa tinimbang sing umume, nanging sawetara wong sing bakal sabar terus-terusan.

Yen sampeyan ora ati-ati, sifat iki bisa uga bakal nolak wong sing sampeyan tresnani.



Apa sampeyan wis kenal?

Sadurunge sampeyan ngalahake babagan iki, penting elinga yen butuh perhatian mung manungsa.

Urip iku kabeh babagan koneksi sing digawe karo wong liya, lan kita bisa terus interaksi karo wong liya.

Kita kabeh pengin lan butuh derajat tartamtu saka manungsa waé.

pratandha manawa ana wong lanang sing ora melu sampeyan

Nanging, ana garis ing wedhi sing misahake kepinginan sehat kanggo interaksi saka wong sing golek perhatian sing ora sehat.

Ana macem-macem alasan kenapa wong diwasa bisa njaluk perhatian.

Sampeyan bisa uga duwe oyot wiwit cilik, utawa bisa uga kedadeyan saka kedadeyan sing luwih anyar.

Sawetara wong nemoni sawetara wektu sing kepengin banget nalika lagi nemoni tambalan atos lan nggoleki validasi.

Wong liya sing bakal seneng tumindak sing kepengin perhatian.

Ngembangake kabutuhan supaya terus perhatian, yaiku sing kudu ati-ati yen pengin njaga hubungan sing sehat karo wong sing dikasihi, kanca, utawa kolega kerja.

Untunge, yen sampeyan ngerti jinis prilaku sing dipamerake dening wong sing butuh perhatian, sampeyan bisa miwiti ngenali nalika tumindak kaya ngono, lan njupuk langkah-langkah kanggo nambani.

Mangkene sawetara conto sing jelas sing kudu diwaspadai…

1. Pura-pura Ora Bisa Nggawe Soko

Sampeyan pura-pura sampeyan ora bisa nindakake prekara sing sejatine bisa ditindakake, saengga ana wong sing nulungi sampeyan, lan fokus marang sampeyan nalika dheweke nindakake.

2. Fishing Kanggo Pujian

Sampeyan nuduhake prestasi sampeyan, nanging ora pati penting, kanthi cara sing ngrungokake kudu muji.

Sampeyan nindakake iki kanggo njamin manawa sampeyan uga validasi.

Nalika kita pancene ngrayakake pamuji sok-sok - yen kita duwe potongan rambut, klambi, utawa pegawean anyar - terus-terusan minangka tandha peringatan.

kenapa ora wong ngrungokake aku

3. Ora Takon Babagan Urip lan Masalah Wong liya

Sampeyan dominasi obrolan lan entuk simpati utawa saran saka wong sing diajak ngobrol, nanging arang mbales maneh.

Jagad sampeyan ngubengi sampeyan.

Pacelathon kudu loro-lorone. Nalika sampeyan nggayuh wong, sampeyan kudu takon babagan uripe kaya sing ditakoni karo sampeyan.

Nanging sampeyan, bisa uga duwe pacelathon sing fokus karo sampeyan, masalah, lan prestasi, lan malah ora sadhar.

4. Kontroversial ing Media Sosial

Sampeyan nggawe masalah ing media sosial lan kontroversial bisa uga kanggo menehi reaksi.

Mungkin sampeyan nuduhake artikel kontroversial ing Facebook lan ngenteni reaksi kasebut diwiwiti.

Utawa, sampeyan bisa ngirim pesen sing ora jelas sing nuduhake manawa ana sing salah lan banjur ngenteni komentar sing ditakokake lan pesen prihatin teka.

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

5. Dadi Liwat

Sampeyan ngupayakake seksual saka wong sing wis kepincut lan ngganti mitra kaya asring kaos sikil.

Iki ora ateges ana salah yen melu lan nikmati jinis, karo sapa wae sing sampeyan karepake, kapan wae sampeyan pengin.

Nanging, kadang-kadang wong nindakake akeh kegiatan seksual karo mitra sing beda-beda amarga alasan sing ora kuat banget.

Sampeyan bisa uga kurang ajining dhiri utawa sampeyan bisa uga ngarep-arep manawa ana wong sing cedhak sampeyan bisa ndeleng prilaku sampeyan lan nyebutake keprigelan kasebut.

Utawa, sampeyan bisa uga seneng dadi fokus gosip, sanajan negatif utawa menehi penilaian.

6. Ajeg Nggedhekake

Sampeyan nghias crita lan seneng nggawe kabeh kahanan ala dadi luwih ala tinimbang kedadeyan / supaya bisa simpati.

7.… Lan Ngeluh

Tangan ing tangan kanthi exaggeration dadi komplain.

Sampeyan mesthi nemokake apa-apa sing bakal sambat, ora katon ing sisih sing padhang utawa ndeleng sing positif ing kahanan apa wae.

8. Nimbulake Bantahan

Yen target dadi target, asring ora prelu perhatian manawa positif utawa negatif, angger ana.

Sampeyan terus-terusan nyebabake bantahan tanpa alesan, asring mung kanggo narik kawigaten saka wong utawa wong sing lagi padu, nanging bisa uga ana negatif.

9. Nindakake Prekara Mung Kanggo Pujian

Sampeyan bisa nindakake perkara utawa lunga ing panggonan mung kanggo seneng sing bukti fotografi bakal ditemokake ing Instagram.

kepiye maneh rasa hormat saka wong lanang

Nanging ora mung media sosial.

Apa wae sing sampeyan lakoni kanthi motivasi pangenalan utawa pujian sing bakal sampeyan tampa - tinimbang amarga sampeyan sejatine pengin nggawe utawa amarga bakal menehi pengaruh positif ing urip sampeyan utawa urip wong liya - uga kalebu ing kategori iki.

pitakon kanggo takon penting babagan sampeyan

Kosok baline, yen pujian sing diarepake ora teka lan ana kritik ing papan kasebut, iki bakal nyebabake.

Nalika sawetara wong sing butuh perhatian ora bakal nggatekake babar pisan, yen sampeyan pancen pinuji, kritik bisa angel ditanggulangi.

Apa Sebab ROOT?

Yen ana prekara ing ndhuwur sing cocog karo sampeyan, kabar apik yaiku langkah pertama kanggo ngilangi prilaku sing golek perhatian yaiku ngerti.

Nanging sadurunge sampeyan bisa miwiti ngowahi prilaku, sampeyan kudu mikir babagan endi asale kabeh.

Lenggah lan pikirake babagan tindak tanduk endi sing sampeyan lakoni, lan jujur ​​karo awakmu, kenapa sampeyan mikir tumindak kaya ngono.

Nanging, ora ana gupuh kanggo nyoba ngowahi tumindak sampeyan yen ora nindakake apa-apa kanggo ngatasi masalah utama.

Yen sampeyan ngrasakake kepenak, guneman karo kanca cedhak utawa kulawarga babagan kaprigelan sampeyan lan delengen manawa dheweke duwe pemahaman kenapa sampeyan nindakake perkara kasebut.

Sawise nggoleki jiwa, lan gumantung karo apa sing sampeyan temokake, sampeyan bisa uga entuk manfaat saka sawetara terapi kanggo mbantu ngatasi masalah lan dadi wong mandhiri lan mandhiri sing duwe potensi kanggo dadi .

Perlu dielingi manawa tumindak sing ngupayakake perhatian bisa uga nuduhake manawa ana wong sing duwe Kelainan Kepribadian Histrionic . Klik link kanggo sinau luwih lengkap.

Ora yakin apa sing kudu ditindakake babagan cenderung ngupayakake sampeyan kabeh? Ngomong karo penasihat saiki sing bisa mbantu sampeyan ngatasi proses kasebut. Cukup klik ing kene kanggo nyambung karo siji.