8 Cara Nganggo Kanca Persahabatan ing Hubungan

Persahabatan ing sesambetan bisa dadi perkara sing apik, nanging ora mesthi alami. Pasangan kadang kudu kerja kanggo ngolah.

Wong asring bingung babagan konsep kanca ing konteks hubungan. Dheweke ora ngerti apa sejatine tegese, katon, utawa kepiye cara nggawe.



Lan sawetara wong sing ora precaya babagan iki. Dheweke nganggep manawa wong sing ngurmati kekancan wis ilang ing asmara. Dheweke luwih milih kanca sing 'mung' tinimbang duwe risiko dhewe-dhewe.



Aku ing kene nerangake apa sejatine kekancan, kepiye regane, peranane ing sesambetan, lan kepiye carane bisa ngembangake.

Apa kekancan ing sesambetan?

Sahabat yaiku dadi perusahaan sing apik kanggo wong sing wis dipilih kanggo nuduhake urip sampeyan.



Pasangan sing dadi kanca apik yaiku kanca sing paling apik. Dheweke ora mung tresna marang wong liya, mula sejatine uga seneng karo liyane. Lan dheweke seneng banget nglampahi wektu bebarengan.

Dheweke nggawe wektu kanggo siji liyane, lan biasane nuduhake nilai umum, pandangan umum babagan sing apik lan sing ala.

Dheweke bisa uga duwe tujuan umum ing urip lan gelem dhukungan kanggo nggawe target kasebut dadi kenyataan.



Dheweke minangka tim ing kabeh aspek urip, wiwit saka omah, nganti bocah cilik, ngeculake rambut lan seneng-seneng.

Dheweke pancen bisa jujur ​​karo siji liyane, nuduhake sejatine awake dhewe lan gampang ngrugekke. Dheweke apikan, welas asih, lan fleksibel.

Cara nggawe kekancan karo pasangan sampeyan.

1. Coba rungokake prioritas sampeyan.

Argumentasi ora nyenengake kanggo nggawe kanca.

Yen sampeyan dadi prioritas kanggo ngrungokake apa sing dikandhakake saben liyane tinimbang nyoba kanggo terus ngrampungake, mula sampeyan bisa uga duwe diskusi sing konstruktif tinimbang mbantah sing ngrusak.

2. Dadi gelem nampa yen sampeyan salah.

Ora ana sing mesthi bener. Sampeyan bakal nggawe kesalahan lan sampeyan bakal salah.

Bagéan saka kekancan sing sukses yaiku ngenali lan sinau babagan cara njupuk barang-barang sing dikatutake pasangan sampeyan minangka kritik konstruktif tinimbang nyerang pribadi.

3. Temokake minat lan kegiyatan sing dituduhake.

Akeh wektu, hubungan sing sukses yaiku nuduhake kerja rumah tangga lan tanggung jawab liyane. Nanging mesthine ora bakal dadi siji-sijine sing dituduhake.

Sampeyan kudu milih kanthi aktif nglampahi wektu kanthi kualitas bebarengan. Uga ngatur tanggal wengi, goleki kegiyatan sing bisa dirasakake wong loro.

Metu lan aktif lan wis kabukten bisa ngiyatake ikatan pasangan.

4. Rembug kanthi jujur ​​babagan kekarepan, kabutuhan, lan impen sampeyan.

Kejujuran minangka kunci kanggo kekancan. Sampeyan ora bakal bisa entuk apa sing sampeyan karepake lan butuh saka hubungan sampeyan yen sampeyan ora temen-temen jujur ​​lan mbukak babagan prioritas sampeyan.

Aja wedi nyuda jiwa lan nuduhake apa sing sampeyan deleng minangka rahasia paling peteng. Sacara saling percoyo bakal ngencengi hubungan sampeyan.

5. Tuduhake manawa penting kanggo sampeyan.

Priksa manawa pasangan sampeyan ngerti sepira pentinge pasedulurane lan sampeyan ora nganggep sepele.

Uga gerakan sing hebat saiki lan maneh, temokake cara cilik kanggo nuduhake saben dina saben dina. Tembung apik banget, nanging tumindak sampeyan bakal nuduhake manawa bisa dipercaya karo sampeyan.

6. Ati-ati karo katergantungan.

Ana garis sing apik nanging penting banget antarane dadi kanca karo wong lan dadi gumantung karo dheweke.

Kalorone kudu bisa ngandelake saben liyane, nanging sampeyan uga kudu tetep bisa digunakake tanpa ana. Yen sampeyan gumantung banget karo pasangan sampeyan, mula sesambungane bakal ora sehat.

7. Ngurmati papane.

Kita wis nemtokake manawa sampeyan kudu ngindhari ketergantungan, lan bagean gedhe yaiku ngurmati yen sampeyan loro duwe urip ing njaba hubungan sampeyan.

Aspek liyane kanggo mbangun kekancan yaiku nggawe manawa sampeyan loro njaga kepentingan lan kekancan dhewe.

Priksa manawa sampeyan loro-lorone ngormati ruang saben liyane lan ora bingung kabutuhane nglampahi wektu karo wong liya minangka refleksi hubungan sampeyan.

apa sing kudu ditindakake yen bojomu ora tresna maneh

8. Mbukak babagan finansial.

Ayo jujur, kepraktisan urip dadi bagean sing penting kanggo sesambetan. Yen sampeyan lagi urip bebarengan, mula kudu jujur ​​marang saben liyane babagan finansial.

Rembug babagan finansial lan gunakake babagan target sampeyan. Priksa manawa sampeyan ana ing kaca sing padha.

Duwe transparansi finansial ing antarane sampeyan bakal menehi katenangan lan njamin manawa sampeyan bisa ngandelake wong sing wis dipilih kanggo nuduhake urip sampeyan.

Pitakon pasangan biasane takon babagan kekancan.

Mangkene sawetara wangsulan kanggo sawetara pitakon sing umume ditemokake wong babagan peran kekancan ing sesambetan.

P: Kepiye beda paseduluran karo kekancan?

TO: Siji masalah sing dikatutake wong kanthi konsep kekancan ing hubungan romantis yaiku dheweke ora bisa ngerti endi tegese antarane kekancan lan kekancan.

Lan yen ora bisa ngerteni bedane wong loro kasebut, mula dheweke bakal paham babagan peran kekancan ing sesambetan romantis.

apa aku gerakane cepet banget ing sesambetan

Persahabatan bisa menehi hadiah banget, lan hubungan sampeyan karo kanca sampeyan muga-muga bisa dadi sesambetan sing paling penting lan pengaruh ing urip sampeyan.

Nanging kekancan minangka level liyane. Ora ateges luwih jero utawa luwih penting tinimbang kekancan, nanging tegese luwih akeh komitmen lan gumantung marang siji liyane.

Kanca minangka mitra sampeyan ing kriminal lan urip. Sahabat yaiku babagan gabung lan nggawe rencana urip, njupuk siji liyane nalika njupuk keputusan, saling ndhukung, lan nggawe korban kanggo entuk manfaat.

Karo kanca-kanca, sampeyan kabeh biasane mlaku ing jalur sing beda-beda, lan mesthi ana ing kono kanggo saling ndhukung. Nanging kanthi kanca, sampeyan milih nggawe dalan bebarengan.

P: Apa kekancan lan romansa saling eksklusif, utawa bisa duwe kekarone?

TO: Sampeyan bisa uga duwe kalorone.

Roman lan jinis iku apik banget, lan minangka bagéyan penting saka sesambetan. Nanging dheweke ora cukup dhewe.

Dheweke kudu bisa bebarengan karo kekancan yen ana hubungan sing bakal suwe.

Iku amarga kimia seksual ora bakal ngatasi sampeyan nalika ana prekara sing angel. Kabeh sesambetan bakal ngliwati jaman kangelan, lan nalika kedadeyan kasebut, asmara ora cukup dhasar kanggo mbantu sampeyan ngatasi dheweke.

Sampeyan kudu siyap nyengkuyung tenan karo pasangan lan gelem menehi pengorbanan kanggo kepentingan sesambetan.

Suwe-suwe, apa sampeyan isih seneng ngobrol, saben dina, bisa dipercaya, lan duwe tujuan umum sajrone urip sing beda, dudu manawa sampeyan nemokake dheweke apik banget.

P: Apa kekancan cukup kanggo duwe hubungan jangka panjang sing sehat?

TO: Iki dudu pitakonan sing bisa dakwangsuli kanggo sampeyan. Babagan sing kudu dipikirake saben wong dhewe.

Nanging ya, miturut teori lan praktik, kekancan luwih saka cukup kanggo sesambetan jangka panjang supaya bisa kerja lan migunani tumrap kaloro mitra kasebut.

Asmara pancen nyenengake, nyenengake lan bisa nggawe urip dadi padhang. Nanging kasunyatane, kanggo akeh pasangan, ora tetep selawase. Cepet-cepet awal katresnan romantis sing hasrat ilang, nanging diganti karo jinis katresnan sing beda.

Katresnan adhedhasar rasa hormat lan dhukungan, minat bareng, sejarah bareng, lan kepinginan asli kanggo nglampahi wektu karo pasangan lan nggawe dheweke seneng.

Iku luwih saka cukup dhasar kanggo hubungan sing sehat.

P: Apa mupangate mbangun kekancan?

TO: Roso kekancan sing kuat karo pasangan sampeyan bisa nggawe sampeyan beda urip bebarengan. Iki tegese sampeyan duwe wong sing nuduhake kabeh, apik utawa ora apik.

Ana wong sing ngrayakake prestasi sampeyan lan ndhukung sampeyan yen ora ana masalah. Seseorang sing ngerti sampeyan, lan sing sampeyan kenal, ing njero ati, lan bisa ngomong babagan apa wae.

Nggawe kekancan karo mitra tegese sampeyan ngerti yen sampeyan kudu tetep bisa nandhang kasusahan. Lan, yen wis entuk dhukungan sing kuwat, sampeyan bakal padha manteb ing ati lan bisa urip kaya ngimpi.

P: Apa angel tuwuh paseduluran?

TO: Katresnan romantis, semangat bisa luwih alami tinimbang kanca.

Katresnan minangka perkara sing bisa ditindakake kanthi cepet lan gampang, nanging paseduluran ora bisa tuwuh kanthi sewengi.

Perlu wektu kanggo saling ngerti lan nggawe kapercayan.

Nanging kanthi sabar lan prasetya sing akeh, sampeyan bisa nemokake sesambetan sing nggawe sampeyan paling apik lan bakal nyoba wektu.

Isih durung yakin apa kekancan utawa kepiye cara mbangun karo pasangan sampeyan? Ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.

Sampeyan uga seneng: