6 Cara Nggawe Kutuk Dadi Akeh (Amarga Sampeyan Ora Pelaut)

Sawetara prekara sing luwih kepenak lan katalitik tinimbang ngeculake expletive ing wektu sing cocog.

Ana kesempatan sing mung tembung sumpah sing bisa nuwuhake emosi nyuda sing saiki sampeyan alami.



Apa sampeyan wis jempol jempol utawa ora sengaja ngeculake barang sing sampeyan gawa, meh ora bisa menehi terapi yen tembung cuss mabur.



Semono uga, tembung sumpah pilihan bisa uga rumangsa pas ing kahanan sing positif, uga yen sampeyan pengin seneng karo prekara sing apik.

Ngutuk sembrono minangka cara kanggo ngeculake utawa ngobrol bisa nggawe pakulinan sing ala. Masalahe yaiku filter sampeyan kanggo tembung sing bisa ditampa kanthi sosial nalika sampeyan sumpah.



Sampeyan ora pengin ngeculake bom F ing ngarep perusahaan sing salah amarga bisa nggawe kesan sing salah. Wong kasebut bisa uga ora sumpah kanthi santai, nanging bisa uga nganggep ora cocog kanggo kahanan sing lagi ditindakake.

Papan makarya bisa ditabuh utawa dilalekake kanthi laknat sembrono. Siji papan makarya bisa uga ana ing lingkungan sing masarakat ngepung lan ngomel sedina muput. Pirang-pirang taun ing lingkungan kasebut bakal nyetop sampeyan sumpah santai, sing sampeyan ora pengin yen sampeyan ana ing proyek sing beda-beda kanthi ketat.

carane dipercaya wong sing sampeyan tresnani

Masalah liyane babagan sumpah sembrono yaiku nuwuhake kesed ekspresi. Tembung cuss sing asring digunakake bisa dadi panjelasan sing ora jelas babagan sing sampeyan gunakake. Iki nyuda kemampuan sampeyan komunikasi karo wong liya kanthi cara sing migunani lan efektif.



Apa kayane ora omong kosong?

Utawa kayane kesimpulan sing ora wajar saka panggunaan tembung cuss kanthi rutin?

bocah sing ora ngurmati kutipan wong tuwa

Pakulinan ala iki bisa didandani. Dadi, ayo goleki sawetara cara kanggo nyuda sumpah sembrono.

1. Apa sebabé sampeyan mandheg sumpah?

Sapa wae sing nyoba nggawe pangowahan sing penting bisa duwe bathi amarga duwe alesan sing jelas lan jelas kanggo nggawe pangowahan kasebut.

Alasan dadi Lintang lor mbantu sampeyan tetep ing trek nalika frustasi utawa nesu.

Lan sampeyan bisa uga, sawise nindakake kanthi apik kanthi ora sengaja ngipat-ipati lan ora sengaja nglilani nalika mabur driji ing lawang kabinet amarga sampeyan ora nggatekake.

Dadi, apa sebab sampeyan? 'Aku pengin mandheg sumpah amarga ...'

'... Aku ora pengin nulis ing makarya.'

'… Aku pengin komunikasi luwih apik karo wong liya.'

'... simbahku sing mbiyen menehi aku rasa sedhih lan kuciwa nalika aku kelakon.'

'… Bocah mau ngrungokake aku lan ngandhani kabeh wong ing toko Grosir tembung anyar sing wis dingerteni.'

2. Ngenali nalika sumpah.

Kapan sampeyan kanthi santai sumpah? Apa babar pisan, iku biasa wae? Apa mung nalika nesu utawa nesu? Apa ana ing gedung olahraga utawa nalika nindakake perkara sing angel? Apa ing papan makarya sing mung lingkungan alami?

Ngenali manawa sampeyan sumpah bisa mbantu sampeyan ngatasi kebiasaan kasebut kanthi ngrancang sadurunge.

Wong sing sumpah biasane ing papan kerja bisa ngelingake awake dhewe supaya luwih eling marang tembunge nalika lagi mlebu.

ngapusi ngilangi isih ngapusi

Sumpah impulsif amarga nesu bisa dikendhaleni kanthi njupuk sawetara detik kanggo tenang lan ngresiki pikiran sadurunge nanggapi kahanan.

Mung nambah sepuluh detik ing antarane emosi awal lan reaksi bakal nggawe keajaiban kanggo ngontrol apa sing sampeyan ucapake lan tumindak nalika nesu. Ora bisa digunakake kanggo kabeh wong, nanging bisa digunakake kanggo akeh wong yen wis dadi kebiasaan.

3. Botol Sumpah Ol

Sampeyan bisa uga wis krungu babagan jar sumpah ol. Generasi masarakat nyandhet sumpah kanthi nggunakake jar sumpah.

Iku gampang lan efektif. Sijine dolar ing toples saben sumpah. Sawise pirang-pirang wektu sing wis ditemtokake ing ngendi sampeyan wis sumpah sumpah, njupuk dhuwit ing jar, lan tindakake kanggo menehi hadiah.

Napa iki bisa digunakake? Kesederhanaan metodologi sing ana ing jar jar sumpah fungsionalitas ...

Sumpah kanthi santai minangka pakulinan sing ala. Lan kabiasaan minangka perkara sing kita lakoni tanpa dipikirake utawa dipikirake amarga iku mung tumindak sing kita lakoni. Umume kita ora sengaja mikir babagan kabiasaan nalika nindakake. Kita mung nindakake.

Botol sumpah ngganggu proses kasebut kanthi menehi dhendha kanggo sampeyan amarga ora nganggep pakulinan lan tumindak sampeyan.

Luwih angel banget yen sumpah nalika aktif mikir babagan kasunyatan manawa sampeyan kudu nambah dolar maneh kanggo jar yen sampeyan nganggep.

Botol sumpah nggawe papan supaya sampeyan bisa njupuk keputusan sing luwih apik lan milih macem-macem tembung kanggo nyebutake dhewe.

Banjur, yen sampeyan wis sukses ora sumpah sawetara, sampeyan bisa ngaktifake pusat hadiah ing otak kanthi dhuwit sing legi lan legi sing sampeyan entuk kanthi ora ngipat-ipati.

4. Goleki mitra pertanggungjawaban.

Nggawe pangowahan kanggo sampeyan lan urip sampeyan luwih gampang nalika nggarap wong liya.

kenapa aku beracun lan carane ngganti

Apa ana wong ing urip sampeyan sing gelem dadi mitra pertanggungjawaban utawa malah sumpah karo sampeyan?

Yen wong liya nyebutake nalika sampeyan kesasar bisa mbantu sampeyan nggatekake tumindak pakulinan sing ala lan meksa sampeyan nindakake mikir sadurunge ngomong mbesuk.

Mitra karo wong liya sing uga pengin mandheg ngipat-ipati pancen migunani. Dheweke bakal nuduhake frustasi lan gangguan sing padha nalika sumpah kanthi ora sengaja.

Pangerten sing kaya ngono bisa mbantu sampeyan sakloron luwih ngapura kekurangane lan bali maneh nalika sampeyan ngipat-ipati kanthi santai.

5. Ganti utawa gawe sawetara tembung.

Ngganti ngipat-ipati nganggo tembung sing ora bakal nyerang wong liya minangka kebiasaan sing luwih apik.

Heck, fudge, shoot, lan darn bisa uga ora duwe pukulan lan pizzazz sing padha karo tembung kutuk asline, nanging dijamin ora bakal nyinggung sapa wae utawa nyebabake masalah tambahan.

Nggunakake tembung sing luwih alus kasebut bisa uga rumangsa konyol ing wiwitan, nanging sampeyan bakal bisa ngatasi rasa angel kanthi gaweyan rutin. Sawise kabeh, pancen ora angel banget tinimbang ngeculake tembung cuss ing ngarepe bos nalika sampeyan lagi kerja.

Lan umpamane sampeyan kalebu jinis kreatif utawa eklektik. Yen ngono, sampeyan bisa uga pengin nggawe tembung dhewe kanggo digunakake minangka panggantos utawa ngemot bab sing luwih konyol - kayata kebab shish tinimbang sh * t utawa dagnabbit tinimbang ora peduli.

6. Simpen sumpah kanggo wektu sing pas.

Sampeyan ora prelu sumpah ngipat-ipati kanthi lengkap. Kadhangkala sumpah iku cocog lan dikarepake. Sampeyan bisa mbantu mompa nalika ana ing gym utawa olahraga.

Mungkin basa biru cilik bakal mbantu sampeyan nyambung karo wong sing duwe jinis kepribadian sing luwih kasar. Lan kadang-kadang ora ana tembung sing luwih apik tinimbang tembung F kanggo nyebut nesu lan frustasi.

Ora apa-apa. Sampeyan ora kudu sampurna utawa ora sumpah maneh. Cukup kanggo nyuda kutukan sembrono, lan sampeyan bakal bisa nyegah akeh kesalahan sosial lan nyebutake kanthi cetha.

Pakulinan angel diganti, mula aja nganti angel yen sampeyan ora langsung ngrampungake. Tetep terus, lan sampeyan bisa ngowahi pakulinan kasebut.

kepiye ngerti yen sampeyan seneng banget karo wong liya

Sampeyan uga seneng: