6 Sipat Wong sing Pancen Menarik

Apa sing nggawe wong pancen menarik? Dhuwur, peteng lan ganteng? Ora kakehan!

kepiye carane supaya uripmu bisa urip maneh

Nalika pisanan ndeleng mata karo wong, sing paling sampeyan ngerteni yaiku penampilan fisik. Visi minangka indera pisanan sing digunakake kanggo nemtokake manawa kita kepincut karo wong liya utawa ora. Kita bisa uga hawa nepsu pasuryan sing apik lan awake sing atos, nanging ana kedadeyan sing aneh yen kita melu ngrasakake.



Tampilan fisik sing bisa ditrapake wiwitane ora apik kaya sadurunge. Kasunyatane, sampeyan bisa miwiti golek wong sing asline ora apik banget nalika sampeyan kenal, lan para pria lan wanita sing duwe cita-cita padha dadi impen ilang daya tarike. Ngopo Katon ora bakal tetep sesambetan.



Nalika aku kenal dhisik karo bojoku, aku wis cedhak karo dheweke. Dheweke duwe kapercayan. Dheweke duwe eseman sing bisa katon ing saindenging ruangan. Dheweke dianggep wong liya kanthi hormat . Tawa dheweke nular. Kita nuduhake nilai sing padha. Aku kelingan mikir dhewe, 'Wah, aku pengin omah-omah karo wong lanang kaya ngono.' Lan aku iya. Kita nikah sawetara taun mengko.

Kaendahan, daya tarik lan katresnan ngluwihi kulit. Nalika tampan apik mbantu kesan kaping pisanan, nilai daya tarik fisik mudhun kanthi dramatis kanthi suwe nalika faktor liyane wiwit saya tambah.



Mangkene enem kualitas sing luwih apik tinimbang tampilan.

1. Raos banyolan

Bojoku nggawe aku ngguyu saben dinane - biasane asring saben dina. Dheweke bisa nggawe aku ngguyu nalika sedih utawa nesu. Dheweke mesthi siyap karo crita lucu utawa guyon. Nalika kita ing pesta, dheweke mesthi dadi perhatian. Wong pengin nyedhaki dheweke amarga dheweke pancen apik tenan lan dheweke ngguyu. Aku pracaya yen humor bakal nggawe hubungan kita main-seneng lan nyenengake sanajan wis tuwa.

tembung sing nggambarake sapa sejatine sampeyan

Yen wong loro bisa ngguyu bareng, ana kedadeyan gaib. Wong langsung nyambung liwat humor, lan bisa uga duwe pengaruh gedhe kanggo kekuwatan sesambetan. Yen sampeyan nemokake wong lucu, sampeyan ora bakal bisa ngguyu. Ngguyu minangka obat kanggo jantung lan jiwa, lan kita luwih seneng. Humor bisa nyuda ketegangan lan konflik. Humor bisa nggampangake kahanan sing angel. Humor bisa mbiyantu kekawin luwih suwe .



Nduwe rasa humor minangka salah sawijining sipat sing paling apik kanggo pria lan wanita. Menehi kula ngguyu babagan tan sampurna saben dina minggu.

2. Kapercayan

Bojoku ora menehi loro hoot babagan apa sing sampeyan pikirake. Dheweke rumangsa kepenak dhewe, lan iku kabeh sing penting. Lan iku sebabe dheweke sukses banget ing urip profesional lan pribadi.

Apa sampeyan nate ndeleng wong mlaku ing rapat utawa pesta lan langsung menehi perhatian marang kabeh wong liwat ngarsane? Kapercayan minangka kualitas sing sumunar ing ruangan. Kabeh wong ngajeni lan kepincut karo wong sing percaya diri. Keyakinan nuduhake manawa sampeyan aman karo sapa sejatine sampeyan. Sampeyan nindakake samubarang sing nggawe sampeyan seneng lan sukses sanajan ora nggatekake sisane. Sampeyan negesake kekuwatan lan pengetahuan sampeyan, lan liyane inspirasi kanggo ngetutake sampeyan.

Kapercayan nggawe aura sing narik kawigaten wong kaya magnet. Ora preduli apa rupamu. Yen sampeyan yakin, sampeyan bakal luwih apik.

3. Gairah

Nalika pisanan ketemu karo bojoku, aku ngerti dheweke pancen peduli karo urip. Dheweke nggawe 100% kanggo apa wae lan kabeh sing dioyak. Dheweke pancen hasrat babagan karir, asu lan aku. Minangka salah sawijining sebab aku tresna karo dheweke.

Gairah nular. Iki menehi inspirasi, lan masarakat kepincut karo wong sing semangat. Ora ana sing luwih motivasi tinimbang nonton wong sing nggawe ati lan jiwane dadi prekara sing disenengi, lan iku pancen sing ditindakake para wong sing semangat.

Dheweke duwe rasa ngelak lan semangat supaya bisa entuk kabeh pengin metu saka urip . Wong sing karep nemtokake tujuan lan usaha kanthi kuat supaya bisa nggayuh. Wong sing gairah uga dikepung karo energi positif. Ing jagad sing kebak negativitas, semangat lan positivitas katon kaya inten ing kahanan kasar.

4. Welas asih

Aku nyawang praupane bojoku lan bisa ndeleng terus. Nalika aku lara, dheweke lara. Dheweke nangis kaya bayi nalika duwe putra. Dheweke nangis kaya bayi nalika kita kudu turu karo segawon lawas kita. Dheweke minangka wong sing paling welas asih sing durung nate ditemokake.

bojoku nilar aku kanggo wanita liya lan bali

Welas asih ngidini sampeyan nyambung karo manungsa liya ing level sing jero lan pribadi, lan duwe kualitas iki bakal nggawe sampeyan seksi amarga kita kabeh pengin sesambungan sing jero karo kekasih. Kita pengin ngerteni lan nresnani luwih akeh tinimbang sing pengin mitra sing tampil. Welas asih nuduhake kekuwatan karakter. Iki nuduhake loman. Iki nuduhake katresnan. Sapa sing ora pengin dadi hubungan?

5. Intelijen

Aku seneng yen bojoku bisa nantang aku kanthi intelektual. Kayane apik tenan yen dheweke terus nggedhekake, lan rumangsa seksi yen dheweke kriting ing kursi karo nggawa buku. Kita bisa nindakake pacelathon sing dilakoni nganti pirang-pirang jam.

Ora, aku ora mung kepincut karo kutu buku. Nanging kenapa sampeyan ora pengin obrolan jero babagan sawetara otot? Katon luntur. Kawruh iku selawase, lan kuat banget. Wong sing duwe intelektual nggawe urip luwih maju tinimbang sing ora. Dheweke luwih sukses, golek dhuwit sing luwih apik lan urip luwih akeh.

6. Kejujuran

Aku ora nate khawatir yen bojoku ora setya. Aku ora nate kepeksa mriksa email utawa pesen tekse. Aku ora prelu amarga dheweke jujur karo kula 100% wektu. Kasunyatane seksi. Kejujuran iku nyenengake, lan dadi sebab aku percaya kabeh karo kabeh atiku.

carane miwiti seger ing sesambetan

Sanajan kasunyatane nyengsarakke, kejujuran minangka kualitas sing nggawe hubungan tetep kuwat. Tanpa kapercayan , sampeyan ora bakal nate ngalami jinis ikatan sing ditrapake saka katresnan sejati.

Nalika tampan apik mesthi bakal mbantu sampeyan narik kawigaten wong liya, kaendahan fisik mung suwe banget. Kaendahan batin tetep urip. Pungkasane, apa sing nggawe kita kasmaran yaiku apa sing ana ing njero wong tinimbang apa sing ana ing njaba wong.

Pikirake babagan wong sing sampeyan kenal saiki. Umume wong sing ketemu ora apa-apa. Dheweke bisa uga kepenak. Sawetara bisa uga tampan. Nanging dheweke ora bisa dielingi. Dheweke ora mengaruhi urip kita. Saiki pikirake wong sing pancen hebat. Dheweke minangka wong sing nyenengake lan nyenengake. Dheweke semangat lan urip. Iki minangka wong sing sampeyan seneng karo preduli saka apa.

Bojoku bisa uga ora nduwe rupane Brad Pitt, nanging dheweke minangka wong sing paling apik sing durung nate ketemu. Aku ora bisa mbayangake mbuwang urip karo wong liya.

Apa sifat liya sing bisa sampeyan pikirake sing nggawe mitra pancen apik? Ninggalake jawaban sampeyan ing komentar ing ngisor iki.