6 Babagan sing Bakal Ditindakake Yen Wong Mantu / Mantu Nggawe Sampeyan Banjur Bali Mbalik

Memedi minangka perasaan sing nggegirisi.

Yen wong sing wis ndeleng mung mandheg mangsuli teks, tanpa panjelasan, sampeyan ora bakal yakin apa sing kudu dipikirake.



Sampeyan butuh wektu suwe yen sampeyan ngerti yen lagi memedi.



Pisanan, sampeyan mung kepengin ngerti kenapa dheweke ora nate mangsuli sampeyan kaya biasane.

Banjur, sampeyan bisa uga wiwit kuwatir apa ana kedadeyan kasebut.



Nanging nalika pirang-pirang dina, sampeyan bisa ngerti kasunyatane, tinimbang sampeyan ngandhani dheweke pengin mungkasi perkara kasebut, dheweke wis milih menehi perawatan bisu.

Sampeyan isih kepengin weruh apa sing salah.

Harga dhiri sampeyan bisa uga entuk pengaruh gedhe.



Sampeyan ora entuk penutupan sing dikarepake.

Sampeyan butuh sawetara wektu kanggo nampa kedadeyan, lan yen wis kedadeyan, sampeyan bakal angel ngrampungake, amarga dheweke ora nate menehi alasan.

Mesthi, dheweke bisa uga bakal spun sampeyan 'Dudu sampeyan, aku iki' Baris sanajan dheweke wis ngirimi sampeyan pesen utawa mungkasi praupan.

carane nindakake perkara sing sampeyan ora pengin

Nanging paling ora sampeyan wis bisa nggambar garis ing sangisore sampeyan lan aja nganti pirang-pirang minggu mikir apa sing kedadeyan ing bumi.

Umumé, memedi tetep wae. Dheweke ora nuli peteng lawange sampeyan.

Nanging sawetara memedi sok-sok tangi maneh saka ing antarane wong mati.

Apa sing sampeyan lakoni nalika wong sing disenengi ing jaman kepungkur sing nggawe radio bisu nalika sampeyan tiba-tiba muncul ing layar sampeyan?

Yen wis metu saka folder arsip WhatsApp (ing endi sampeyan bakal ndhelikake supaya sampeyan ora bisa ndeleng jenenge lan bisa nyoba nglalekake), sampeyan bakal kepengin ngerti apa pamindhahan sabanjure .

Sawise memedi, mesthi dadi hantu?

Apa memedi minangka tindak pidana sing ora bisa dingapura?

Utawa apa kadang bisa dibenerake, lan malah bisa dingapura?

carane ngatasi pengkhianatan dening kulawarga

Apa sampeyan nampani dheweke bali menyang negara sing urip kanthi tangan terbuka, utawa apa sampeyan kudu ora precaya karo cara memedi?

Apa sampeyan bisa duwe masa depan karo sawetara sing memedi sampeyan?

Ing ngisor iki sawetara perkara sing kudu dipikirake yen sampeyan bakal kelakon.

1. Mikir babagan apa sing kudu direspon.

Yen ana wong sing kontak karo sampeyan sawise memedi sampeyan, godaan kanggo nanggapi lan ngerti apa sing kedadeyan lan kenapa dheweke bisa nate sesambungan bisa nemen.

Nanging pikirake manawa ana tenan regane.

Yen sampeyan ora duwe minat kanggo nggawe maneh perkara, wis menehi garis lan ora krasa sampeyan kudu ditutup, utawa pancen nandhang sangsara nalika memedi sampeyan, mula sampeyan bakal tetep pesen ora dijawab lan menehi memedi.

Sampeyan ora duwe utang marang wong-wong mau, lan sampeyan kudu apikan dhewe.

Dadi, yen sampeyan mikir manawa luwih becik sampeyan mung kudu ninggalake prekara, mula ora apa-apa.

2. Coba coba, apa sampeyan wis nate nglakoni kesalahan memedi.

Dadi, sampeyan pancen seneng banget karo wong iki sadurunge memedi sampeyan.

Nanging saiki, rasa bangga sampeyan ngandhani sampeyan supaya ora menehi wektu kanggo dheweke.

Sadurunge sampeyan mutusake apa-apa hubungane karo wong iki maneh adhedhasar cara dheweke ngrawat sampeyan, pikirake manawa sampeyan wis nate bersalah memedi wong liya.

Kemungkinan sampeyan duwe.

nalika ana wong lanang sing ndeleng sampeyan lan mesem

Mungkin sampeyan kencan karo wong sing paling disenengi, nanging banjur kerja keras utawa masalah pribadi lan ora nate bali babagan kencan kaping pindho, nganti sampeyan ngerti wis pirang-pirang minggu kepungkur lan wis kasep.

Mungkin sampeyan cukup suwe nalika olahpesen wong ing aplikasi kencan lan banjur ilang minat.

Nanging sampeyan ora ngandhani yen sampeyan ora pengin ngobrol karo dheweke maneh, nanging sampeyan mung ngidini prekara cilik.

Mbok cara sing wis memedi ing jaman biyen kurang ekstrim tinimbang cara memedi sampeyan, nanging sampeyan kudu ngati-ati babagan menehi kritik marang wong sing nindakake perkara sing bisa ditindakake dhewe.

Yen sampeyan mikir ana kemungkinan kekancan utawa romansa karo wong iki, siyap ngrungokake.

3. Takokake alesan, lan pikirake kanthi tliti.

Aja mung ngidini wong kasebut bali menyang urip sampeyan, ora ana pitakon, sampeyan kudu langsung takon karo dheweke.

Telpon metu apa sing ditindakake.

Aja nganti dheweke kesasar.

Yen sampeyan duwe minat ngupayakake, mesthine luwih becik ora dibuwang ing rai, nanging sampeyan isih bisa takon.

Takon kenapa dheweke memedi sampeyan, banjur pikirake manawa sampeyan nganggep alasane sah.

Mungkin dheweke ngalami krisis profesional, utawa bisa uga wong sing cedhak lara.

Mungkin dheweke isih ngatasi wong liya utawa wedi yen duwe komitmen.

Utawa bisa uga dheweke durung seneng karo sampeyan nalika semana lan wis muncul maneh saiki wis bosen utawa kesepian.

4. Rungokake usus sampeyan.

Sampeyan kudu mutusake apa alasane memedi sampeyan, lan saiki alasane baline, bener.

Usus sampeyan bisa uga ngandhani apa dheweke mung njaluk alesan, utawa duwe alasan asli kanggo memedi sampeyan sing bisa ngapura lan terus.

Yen ana jero sampeyan njerit yen sampeyan ora kudu dipercaya , bisa uga ana alesan sing apik.

Usus uga bakal bisa ngomong manawa sampeyan pancen seneng karo wong iki wenehi kesempatan kaping pindho .

nyalahke wong liya amarga masalah sampeyan diarani

Yen sampeyan ora nate repot banget utawa mikir yen mung mewah, luwih becik sampeyan ora, amarga ora adil yen sampeyan bakal miwiti maneh.

Nanging yen sampeyan pancen seneng sadurunge nggegirisi sampeyan lan perasaan saiki wis katon maneh, bisa uga kudu dijupuk foto liyane.

5. Kandhani apa sing krasa sampeyan rasakake.

Penting supaya dheweke ngerti kepiye memedi sing sampeyan rasakake.

Yen sampeyan wis memedi karo wong liya, sampeyan bisa uga wis bener yen sampeyan menehi katrangan manawa dheweke ora peduli karo sampeyan, utawa luwih becik dheweke meneng wae tinimbang mbuwang masalah.

Sampeyan uga bisa uga ngomong karo wong iki marang awake dhewe.

Kita kabeh seneng percaya karo perkara sing bakal nggawe kita luwih apik , tinimbang ngadhepi bebener sing ora nyaman.

nalika ana wong lanang ngarani kowe lucu

Dadi aja isin ngomongi apa sing sampeyan rasakake.

Yen sampeyan nyoba supaya kelangan lan mandheg lan ndalang yen ora ngganggu sampeyan, mula, mula bisa uga bakal luwih grengseng memedi sampeyan maneh utawa nggawa cara memedi ing mbesuk.

6. Nambani dheweke kaya sing pengin ditambani.

Ing kahanan kaya ngono, pancen bisa nggodha kanggo menehi rasa obat dhewe.

Kaya kasebut ing ndhuwur, sampeyan pancen ora duwe hak nanggapi.

Nanging sampeyan bisa uga nyoba mangsuli, tumindak kaya kabeh wis dingapura, nanging banjur muter hard kanggo njaluk utawa males bales kanthi dadi wong sing memedi sawise sawetara wektu.

Ora cara maju.

Yen sampeyan pengin wong liya bisa nambani sampeyan, sampeyan kudu nambani kanthi apik.

Hormat lan apikan, lan aja nindakake apa-apa kanggo wong sing sampeyan ndeleng yen sampeyan ora pengin dheweke tumindak karo sampeyan.

Apa sing kedadeyane kedadeyan, lan luwih apik sampeyan ngrawat wong liya, luwih becik sampeyan bakal ditambani.

Tampilake pakurmatan kanggo wong sing sampeyan kencan, lan ora suwe sampeyan bakal nemokake wong sing menehi sampeyan rasa hormat.

Isih ora yakin apa sing kudu ditindakake babagan wong sing memedi sampeyan lan sing saiki wis bali? Ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.

Sampeyan uga seneng: