5 Alesan Kanggo mungkasi Ngomong dhewe - Miwiti Saiki!

Ngomongi awake dhewe yaiku kabeh sing kabeh wis salah, nanging kudu mandheg! ASAP!

Ora mung ngrusak ajining dhiri, uga tegese kita mbukak kritik saka wong liya.



Pungkasan kita ngilangi kesempatan sing ora kita rasakake 'pantes' lan ngindhari prekara-prekara sing hebat.



cara putus karo wong liya

Mangkene limang alasan supaya ora mandheg ...

Wong liya Bakal Ngeculke Sampeyan

Ngasorake awake dhewe bisa dadi cara ngatasi kuatir lan stres , uga nemokake humor ing kahanan sing angel.



Sanajan bisa dadi mekanisme jangka cendhak kanggo nggawe awake dhewe luwih apik, dudu pakulinan sing apik yen mlebu jangka panjang. Luwih seneng sampeyan nyelehake, mula sampeyan ora bakal ngerteni yen ana wong liya liya wiwit nyelehake sampeyan.

Yen sampeyan ndeleng cahya negatif, wong liya bisa ndeleng sampeyan kaya ngono. Yen sampeyan terus-terusan nuduhake prekara sing ora disenengi, mula wong-wong bakal ngrungokake.

Mesthi, wong sing dikasihi bakal nampa manawa sampeyan mudhun lan bakal nyoba lan nambah kapercayan. Wong liya bisa uga ora nindakake iki, lan bisa uga nggunakake cara sing kurang apik kanggo sampeyan dhewe.



Yen sampeyan yakin, lan wong liya, yen sampeyan ora duwe rega, sampeyan ora bakal ngerti yen ana wong liya sing entuk manfaat saka iki.

Napa sampeyan njaluk kenaikan gaji utawa luwih akeh kredit nalika sampeyan malah ora mikir yen sampeyan pantes?

Sampeyan bisa dadi angel banget kanggo mindhah mentalitas dadi kapercayan lan kapercayan, nanging sampeyan bakal entuk bathi kanthi akeh cara.

Sampeyan Kangen

Yen sampeyan nggawe awak mudhun, sampeyan bakal dadi kurang trima.

Kelangan prekara sing bakal nggawe sampeyan rumangsa luwih ala, lan sampeyan bakal nggawe siklus negativitas sing jahat.

Sampeyan bisa uga ngomong yen 'ora' kanggo kencan, nekani acara sosial, melu kesempatan kerja, lan liya-liyane. Sanajan sampeyan ora ngira yen sampeyan pantes karo kesempatan kasebut, sampeyan ditawakake kanthi alesan!

Mudhunake awak dhewe asring tegese sampeyan wiwit yakin yen sampeyan ora pantes entuk apa-apa, utawa sapa wae. Sampeyan bisa uga rumangsa ora duwe tawaran apa-apa, lan ora duwe bakat utawa sipat kepribadian sing menarik.

Yen sampeyan luwih yakin iki, mula sampeyan ora setuju karo macem-macem kahanan, kayata ketemu wong anyar, amarga wedi yen ora pantes utawa nyenengake.

Sanajan bisa dingerteni, isih isin banget. Cepet sampeyan bisa mungkasi iki pikiran negatif , luwih apik.

Ing sawetara wektu, sampeyan bakal noleh lan rumangsa sedhih banget bab sing wis sampeyan ucapake 'ora', kabeh amarga sampeyan ora ngrasakake yen sampeyan pantes.

Coba dadi kebiasaan ngucapake 'ya' prekara-prekara saiki, lan sampeyan bakal bisa ndeleng akeh pangowahan, jangka pendek lan jangka panjang.

carane break narcissist mudhun

Wong liya jelas ndeleng nilai ing sampeyan, sanajan sampeyan ora bisa ndeleng dhewe. Dipercaya iki, lan coba mindhah pola pikir sampeyan dadi salah sawijining positipitas .

Sampeyan Dadi Ora Nesu

Aku ngerti, yen nyelehake awak sampeyan asring bisa dadi akibat saka masalah kesehatan mental, kayata kuatir. Kayane meh ora bisa ditresnani, utawa uga kaya sampeyan, sawetara dina, nanging prekara sing penting banget kanggo diatasi.

Aku kabeh wis ngrasakake rasa sing nggegirisi yen ora bisa ngontrol sawise nggawe kesalahan cilik utawa nindakake perkara sing gawe isin.

Apa sing diwiwiti minangka prekara cilik dadi masalah gedhe, lan sampeyan wiwit mikir yen / kenapa ana wong sing seneng karo sampeyan, apa sejatine sampeyan pancen trampil ing proyek kasebut, lan yen sampeyan duwe sipat kepribadian positif .

Sadurunge ngerti, sampeyan yakin manawa kabeh wong sengit karo sampeyan, sampeyan bakal dipecat, lan sampeyan lagi wae bakal jomblo ing salawas-lawase . Apa sampeyan wis kenal?

Nalika kabeh bisa ngrasakake akeh banget lan nyata banget ing wektu kasebut, elinga yen spiral mudhun iki dudu representasi akurat kanggo urip sampeyan.

Coba tulisen perasaan iki nalika tuwuh. Mengko, yen wis tenang, deleng maneh dhaptar sampeyan. Contone, 'Aku sampah ing tugasku' - iki ora bener. Yen sampeyan nggegirisi ing tugas sampeyan, sampeyan ora bakal entuk. Bisa uga ana ruang kanggo dandan, nanging iki mesthi bisa dadi asil sing positif.

Coba wedi lan pikirane negatif lan wenehi wektu kanggo nyoto. Muga-muga, suwe-suwe, iki bakal mbantu tenang nalika mbesuk yen sampeyan nggawe awakmu mudhun banget.

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

Pengaruh Outlook Umum Sampeyan Kanggo Urip

Yen sampeyan ndeleng dhewe kanthi negatif, mula bakal katon negatif kabeh .

carane dadi angel kanggo njaluk

Saya rumangsa ora pantes, nesu, lan frustasi bakal miwiti ngrasakake sampeyan ndeleng kabeh perkara liyane ing urip sampeyan.

Sampeyan bisa uga wiwit nesu marang positipitas ing urip wong liya, lan dadi luwih meri karo rasa senenge lan sukses .

Mesthi wae bisa dingerteni, nanging dudu cara urip sing nyenengake!

Kanthi ngyakinake manawa sampeyan ora duwe hak kanggo kabecikan, utawa rasa seneng, sampeyan bakal wiwit adoh saka prekara lan wong sing paling bisa menehi sampeyan iki. Sampeyan bisa uga nyingkirake wong liya amarga sampeyan nesu banget utawa sedhih banget babagan kahanan sampeyan.

Aku rumangsa ringkih lan ora pantes iku nggegirisi, lan aku ora pengin marang sapa wae. Wis nandhang kuwatir pirang-pirang taun, aku ngerti manawa 'jagad njaba' bisa dadi papan sing negatif.

Sampeyan wiwit angel nikmati apa-apa amarga sampeyan rumangsa ora pantes. Sampeyan bisa dadi angel banget ngrasakake kepenak nalika sampeyan kuwatir lan stres manawa sampeyan 'diijini' seneng utawa ora.

Sanajan bisa dingerteni, ora liya urip sampeyan! Ana cara kanggo ngganti perspektif urip.

Perlu sawetara langkah cilik sajrone wektu sing suwe, nanging sampeyan uga bakal tekan kana lan bakal ana regane.

Urip Cepet

Sampeyan pantes seneng. Iku gampang kaya ngono.

Sampeyan luwih migunani tinimbang ndhelikake dhewe lan ngukum dhewe.

Sampeyan dudu wong sing aneh, utawa mboseni, ora apik tanpa prospek lan ora bisa menehi penawaran. Punapa mawon sing sampeyan omongi dhewe sajrone wayah peteng dudu gambar asli sing akurat ing urip sampeyan.

Uripmu larang regane, lan sampeyan uga kaya ngono. Sampeyan pantes golek kabungahan, njelajah lan seneng-seneng tanpa isin.

Apa wae sebab sampeyan nganggep sampeyan ora pantes, dudu perkara sing kudu ditindakake. Sampeyan ana ing kene amarga ana sebab, lan sampeyan diidini nindakake apa sing nggawe sampeyan kepenak, apa wae sing ana.

Aja mandheg ngomong dhewe - sanajan mung kanthi ngganti siji pamikiran negatif karo pikiran positif saben dina. Mulai cilik lan sampeyan bakal weruh pangowahan gedhe…