19 Sipat sing Wujudake Wong Sing Dhemen Dingin

Nalika ujar manawa ana wong adhem, kita mesthi ora nuduhake suhu.

Kadhangkala kita tegese dheweke duwe ati sing adhem. Nanging apa sejatine tegese?



Kanggo ngerteni, ing ngisor iki ana 19 sipat sing bisa ditampilake wong sing adhem.

1. Dheweke ora peduli lan ora sopan.

Wong sing adhem asring banget ora simpati karo masalah utawa rasa lara wong liya.

Dheweke cenderung ora duwe empati dhasar sing nggawe andhap asor minangka individu.



Amarga dheweke pancen mandiri, dheweke meh ora bisa mbayangake manawa ora kabeh wong dibangun kaya ngono.

Dheweke ora ngerti yen wong liya menehi empati lan perasaan anget marang kanca, malah wong liya.

Dheweke dadi kejiret ing jagad kasebut sing ora duwe perhatian, kekancan, lan emosi sing rentan.



2. Dheweke adoh lan suwek.

Wong sing duwe kepribadian kadhemen bisa uga wiwitane isin utawa ora peduli, nanging umume mung adoh saka kabeh lingkungane.

Dheweke ora mesthi ngalami perasaan kanthi cara sing padha karo umume wong, mula bisa dadi angel yen ana ing klompok wong utawa ora cukup peduli kanggo melu apa-apa.

Luwih asring, iki sing terakhir. Dheweke cenderung adoh saka perkara sing nyebabake emosi utawa interaksi.

3. Dheweke dianggep unggul lan ora sopan.

Asring dadi unsur kesombongan ing saindenging wong sing senenge adhem - dheweke rumangsa luwih unggul tinimbang sampeyan lan tumindak kaya yen sampeyan ora entuk wektu.

Dheweke bisa uga ora sopan kadang-kadang - iki kasunyatane yen dheweke ora peduli karo dhasar dhasar utawa emosi wong liya.

Malah bisa uga disengojo kanthi sengaja, supaya sampeyan ora sedhih banget.

4. Dheweke asring mandhiri lan mandhiri.

Sampeyan bisa uga wis ngelingi manawa akeh wong sing adhem adhem wates karo awake dhewe - dheweke katon padha karo wong liya.

Dheweke cenderung percaya yen pancen penting, narik kawigaten, lan menarik, lan ora prelu manut karo interaksi dhasar manungsa kayata omongan utawa empati.

Dheweke ora duwe minat karo wong liya, mula bisa uga ora bakal takon babagan sampeyan dhewe, lan, yen sampeyan menehi informasi pribadi marang dheweke, dheweke uga ora bakal ngrungokake utawa peduli.

kenapa pasangan putus lan kumpul maneh

5. Dheweke ora dipercaya lan ora dipercaya.

Ngandel karo wong sing adhem angel banget - sampeyan ora bakal ngerti manawa dheweke ngerti pentinge sampeyan, amarga dheweke pancen ora nganggep akeh prekara sing penting.

Dheweke bisa uga ora peduli kenapa sampeyan pengin ndhelikake perkara tartamtu, sing angel ngerti manawa sampeyan kudu ngandhani dheweke utawa ora.

Dheweke cepet ngapusi - ora peduli apa sing kedadeyan, sawise ngono.

Kajaba iku, dheweke uga ora ngandel karo wong liya. Dheweke asring ndeleng sing paling ala ing wong liya - maneh, nganggep awake dhewe luwih unggul tinimbang wong liya - lan ora nggawe akeh kekancan utawa hubungan sing akrab.

Kurang interaksi lan empati manungsa iki luwih bisa nguwatake kenapa dheweke ora percaya karo wong liya.

6. Dheweke mandhiri lan wangkal.

Amarga dheweke ndeleng wong-wong sing ana ing sekitar dheweke luwih asor, dheweke mung ngandelake awake dhewe supaya bisa ngrampungake.

Mandhiri bisa uga sarwa nganggo cara akeh, lan umume nuduhake rasa percaya dhiri lan kapabilitas sing sehat.

Nanging, ing wong sing ati-ati adhem, ana gandhengane karo kasunyatane dheweke nganggep dheweke luwih apik tinimbang wong liya - kabeh perkara.

Dheweke cenderung wangkal uga. Pungkasane, dheweke ngerti paling bener, bener?

7. Dheweke ngontrol.

Efek samping sing mandhiri lan wangkal yaiku wong sing adhem seneng nindakake perkara miturut karepe dhewe.

Iki diwujudake minangka ngontrol prilaku amarga dheweke ora mung nganggep paling ngerti, nanging ora peduli karo apa sing dirasakake wong liya yen dheweke ora wedi dadi bos.

Dheweke bakal ngomong karo wong liya, negesake manawa ana cara tartamtu, lan nggawe pilihan kanggo kabeh klompok sanajan mayoritas pengin beda.

8. Dheweke umume ngiyanati wong liya.

Wong sing adhem emosi kurang empati , lan dheweke ora mesthi ndeleng tumindak kanthi cara sing padha karo sing duwe empati sing sehat.

Kaya ngono, dheweke bisa ngiyanati wong-wong sing ana ing sekitar, kanthi sengaja utawa liya.

Dheweke bisa uga lunga menyang ngasorake utawa nglarani sampeyan, mung amarga dheweke bisa lan dheweke ora peduli karo akibate.

Merata, dheweke bisa uga ora sengaja nggawe sampeyan gawe nesu amarga dheweke dhewe ora bakal nesu yen ana wong sing nate tumindak kaya ngono.

Salah siji cara, bisa uga ora bakal rumangsa gela…

9. Dheweke padha nerak.

Dadi, dheweke wis nindakake sawetara perkara sing sampeyan ora setuju. Dadi kabeh duwe, kan?

Dadi, wong sing adhem adhem bisa uga terus nindakake perkara sing padha bola-bali.

Kaya sing wis disebutake, dheweke ora duwe level empati sing padha karo umume wong, mula aja nganti nesu banget amarga nesu karo wong liya.

Kaya ngono, dheweke bisa uga terus ngrawat sampeyan, utawa nglarani sampeyan kanthi cara sing padha bola-bali. Iki asring amarga kapercayan yen sampeyan luwih sithik - yen sampeyan pancen pantes digawe sedhih.

Dheweke bisa ngapusi sampeyan kaping pirang-pirang lan ora peduli yen lara, utawa bisa uga terus nyebar babagan sampeyan, kayata.

Dheweke ngerti apa sing ditindakake lan duwe niat jahat.

10. Dheweke cepet maju.

Yen sampeyan bisa ngatur palsu a ketoke sesambungan asli karo wong sing adhem ati-ati, aja kaget yen pungkasane tiba-tiba.

Dheweke cepet-cepet nolak sampeyan metu ing kadhemen lan bakal ora nggatekake rasa sedhih sing bakal sampeyan rasakake.

Iki amarga ora ana jinis emosi utawa sambungan spiritual sing digawe karo sing ana ing sekitare.

Apa mekanisme pertahanan utawa ora becik, dheweke bakal nyelehake sampeyan kanthi cepet nalika njupuk sampeyan, ati-ati!

11. Dheweke manipulatif.

Wong sing adhem ati banget ora ngganggu konsekuensi saka tumindak kasebut saengga asring bisa 'merekrut' sampeyan dadi padha karo dheweke.

Sampeyan bisa uga njaluk sampeyan nindakake perkara sing ora kepenak, utawa meksa tangan sampeyan babagan tumindak lan ngomong.

Dheweke bisa uga nyalahake sampeyan utawa meres sampeyan dadi perkara, kabeh amarga bisa.

12. Dheweke ngrusak.

Amarga dheweke ora ngerteni regane sing dianggep wong liya minangka suci, mula dheweke ora duwe masalah ngrusak.

Acara kulawarga bisa rusak, kekancan bisa dipecah, lan sesambungane wong liya bisa dadi masalah kanggo 'seneng-seneng'.

Wong sing adhem ora ngurmati utawa ngakoni pangrasane wong liya, mula ora prelu nindakake perkara sing bakal nambah uripe kanthi masif.

13. Dheweke ngrusak jiwa.

Yen sampeyan wis kekancan karo wong sing senenge adhem, sampeyan bakal ngerti alane sing ora kepenak dirasakake.

Dadi mbingungake nalika dimainake, ora ngerti manawa sampeyan sejatine penting lan apa dheweke pancen peduli karo sampeyan utawa ora.

Dheweke bisa nggawe sampeyan ngira-ngira dhewe utawa meksa sampeyan takon babagan ajining dhiri.

Dheweke bakal duwe tekad tetep ing ndhuwur lan dadi unggul, ora preduli bakal ngrusak tingkah laku sampeyan lan dhiri sampeyan.

14. Dheweke terus-terusan jomblo.

Dheweke pancen ora repot-repot nggawe hubungan emosional karo sapa wae lan uga melu mandhiri lan mentingake awake dhewe supaya bisa dadi pasrawungan sing apik lan sehat.

Kaya ngono, umume wong sing adhem adhem tetep suwe banget, utawa duwe ‘hubungan’ sing cendhak lan ora ana artine.

Ketidakmampuan kanggo dipercaya utawa dipercaya nggawe dheweke angel nindakake.

15. Dheweke sengit karo tampilan tresno fisik.

Amarga ora peduli lan ora seneng karo ati, wong sing adhem cenderung njijiki pamrih tresno fisik - utamane ing ngarep umum.

Pelukan kaya Kryptonite lan dheweke clam utawa mundur nalika ana wong sing nyoba golek.

Dheweke ora rumangsa kepenak rasa sayang ing bentuk apa wae, nanging tampilan fisik utamane angel amarga dianggep minangka keintiman sing ora perlu.

16. Dheweke nganggep wong liya minangka akeh banget.

Konsekuensi liya sing ora seneng karo perasaan lan emosi yaiku dheweke nganggep kabeh wong liya uga sensitif

Dadi, nalika dheweke ujar utawa nindakake perkara sing nggawe wong susah, dheweke ora bisa ngerteni apa sing dianggep gedhe banget.

Ing pikirane, dheweke mung ngguyu utawa nyritakake sing sejatine, mung pilihan tembung utawa ucapane sing nyebabake sing nglarani wong sing nampa.

17. Dheweke arang njaluk ngapura.

Ngomong babagan perasaan sing nyengsarakke, wong sing adhem ati ora kabeh nuwun sewu utawa nyoba nggawe wong sing wis nesu.

Amarga dheweke ora bakal nesu karo apa wae sing ditindakake, dheweke ora ngerti kenapa dheweke njaluk ngapura.

Yen dheweke njaluk ngapura, ana kemungkinan sing luwih apik kanggo entuk apa-apa tinimbang dheweke nuwun sewu banget karo apa sing wis ditindakake.

18. Dheweke ora bisa dipercaya.

Tembung wong sing adhem ora ateges banget amarga ora bisa dipercaya njaga.

nalika sampeyan ora preduli apa-apa

Dheweke bisa uga janji kanthi kosong yen ngerti yen dheweke bakal ngrampungake amarga dheweke ora wedi utawa malah ngrasakake akibat saka tumindak kasebut.

Dheweke bisa gampang ora nggatekake apa-apa utawa ora ngrampungake prekara sing bakal dijaga. Dheweke mung ora nganggep kabeh perkara kasebut minangka masalah gedhe.

19. Dheweke ora peduli karo apa sing dipikirake wong liya.

Bagéyan kenapa dheweke ora bisa dipercaya yaiku amarga dheweke ora peduli karo pandangane wong liya.

Apa ora peduli utawa adoh utawa mbebayani banget, dheweke ora bisa nganggep pendapat wong liya minangka valid lan mula kaya banyu ing mburine bebek.

Ing sawetara cara, iki minangka sing positif dadi wong sing adhem amarga akeh wong seneng ora peduli karo apa sing dianggep wong liya.

Sampeyan uga seneng: