19 Sipat Wong sing Kelangan: Nemtokake Apa Sing Dadi Kelangan Wong

Kabeh wong duwe pemahaman sing beda babagan apa sing diarani 'cool'.

Gumantung saka apa sing dadi minat, karep, lan prioritas sampeyan, wong sing sampeyan pikir apik banget bisa dianggep wong liya sing aneh utawa mboseni.



Kanggo sampeyan, personifikasi kelangan bisa uga dadi bintang rock, aktor, utawa prajurit eko profil tinggi.



Sampeyan bisa uga dadi wong sing sampeyan kenal kanthi pribadi, utawa bisa uga wong sing sampeyan tindakake ing media sosial utawa ndeleng kabar kasebut.

Sampeyan bisa uga duwe wong sing duwe bakat khusus lan khusus, utawa bisa uga duwe wong sing duwe jinis kepribadian tartamtu sing mung ngetren.



kepiye sampeyan ngandhani wong liya babagan perasaan sampeyan babagan dheweke

Dadi, konsep cool iku angel kanggo ditetepake.

Elingi bocah-bocah ing sekolah sing kabeh ngerti yen klompok 'populer'? Apa sampeyan bisa ngucapake tembung babagan apa sing nggawe dheweke beda karo liyane?

Nalika tuwuh, adhem bakal adoh saka 'populer' lan njupuk dimensi liyane, sing ora kudu ana gandhengane karo puluhan kanca utawa klamben kanthi cara tartamtu.



Yen sampeyan nyoba ngrampungake konsep sing subyektif banget, mula iki dhaptar sipat sing biasane dituduhake dening wong sing sejati, ora preduli apa minat utawa bakat tartamtu.

1. Dheweke ora drengki.

Umume, wong sing keren ora meri wong liya, barang sing duweni, utawa prekara sing ditindakake.

Nanging, nggawe dheweke seneng yen ana kahanan sing apik kanggo wong liya lan dheweke ora nesu utawa nesu karo dheweke.

Dheweke seneng banget nglacak dalane dhewe dadi ora rumangsa kudu mbandhingake awake dhewe karo wong liya.

Dheweke bisa uga dadi korban perbandingan, kaya maneh, kaya umume, nanging umume dheweke seneng karo polahe lan ora bisa menehi apike sukses karo wong liya.

alice ing Wonderland apa aku wis gila

2. Dheweke mandhiri.

Dheweke seneng nindakake samubarang dhewe tinimbang ngetutake wong akeh.

Dheweke mandhiri lan mampu, lan ora cenderung gumantung karo wong liya sing nindakake perkara kanggo dheweke.

3. Dheweke seneng karo perusahaane dhewe.

Wong sing keren bisa uga duwe kanca akeh, nanging bisa uga duwe sawetara kanca sing pancen cedhak.

Apa wae, dheweke ora butuh perusahaan sing tetep. Dheweke seneng banget mbuwang wektu dhewe-dhewe lan ora ragu-ragu arep bioskop, mangan ing njobo, utawa nindakake apa-apa.

Dheweke ora kuwatir apa sing bakal dipikirake wong liya yen dheweke mbuwang wektu dhewe.

4. Dheweke kepenak karo sapa sejatine.

Ora ana sing kurang apik tinimbang wong sing nyoba dadi wong sing ora duwe kesan sing salah yen bakal urip apik karo wong liya.

Wong keren ngerti sapa sejatine, wis nampa, lan seneng banget. Kita kabeh unik kanthi cara dhewe, lan masarakat bisa ngerti nalika nglawan kekarepan sing unik tinimbang ora nganggo.

Wong sing keren ora pura-pura dadi wong sing ora ngesanake wong liya. Dheweke asli lan asli ing kabeh perkara.

5. Dheweke yakin karo kabisane.

Sing nggawe wong keren yaiku dheweke ora sombong banget lan ngerti yen ora bisa nindakake kabeh perkara. Nanging dheweke uga ngerti apa sing bisa ditindakake lan dheweke bisa percaya yen bisa ngrampungake.

Dheweke ora takon utawa ngira-ngira mbedhakake awake dhewe lan kabeh padha nindakake kabeh sing ditindakake.

6. Dheweke tetep netepi prinsip.

Wong sing keren duwe kapercayan sing kuat, lan bisa urip kanthi cocog. Dheweke ora mung ngobrol.

Dheweke pancen nggawe pilihan ing saben dinane sing nggambarake prinsip-prinsipe.

Dheweke gelem milih pilihan lan kapercayane, sanajan ateges mbantah gandum.

jarene ora ngerti karepe

7. Dheweke mbukak pikiran.

Mung amarga dheweke duwe kapercayan sing kuat, ora ateges dheweke ora gampang ngowahi polahe.

Dheweke mesthi gelem sinau lan adaptasi, nampa sudut pandang liyane, lan ngakoni yen dheweke salah babagan apa-apa.

Dheweke ora nolak wong liya kanthi terang-terangan amarga mung beda anggone mikir, nanging ngajeni manawa saben wong duwe pendapat.

8. Dheweke pancen trampil ngutarakake.

Yen dijaluk mratelakake panemume utawa nalika ngobrol, wong sing keren bisa ngucapake pikirane lan sudut pandang.

Nanging iki ora ngasilake biaya wong liya. Dheweke ora ngobrol karo wong liya utawa mesthi dominasi obrolan. Dheweke minangka pacelathon sing apik lan hormat.

9. Dheweke adaptasi lan pragmatis.

Dheweke ngerti cara muter kanthi pukulan lan njupuk urip nalika teka.

Tinimbang nglawan perkara sing kedadeyan kanthi ora sengaja, dheweke nampa lan fokus kepiye carane bisa adaptasi karo kahanan anyar sing diadhepi.

10. Dheweke bisa ngapura lan lali.

Wong-wong sing keren ngerti manawa nduwe dendam pancen ora ana gunane. Pancen, nesu karo wong iku kerja keras. Urip luwih gampang, tenang, lan luwih kepenak yen bisa ngeculake.

Dheweke ngerti kepiye ngapura wong lan maju terus, fokus ing mbesuk tinimbang mikirake masa lalu.

11. Dheweke pinter nggawe wong liya rumangsa penak.

Dheweke seneng banget ketemu wong anyar lan nggawe dheweke disenengi.

Dheweke pancen seneng banget karo wong sing ditepungi lan nggawe dheweke krasa kalebu, ing papan apa wae.

Sisih paling hebat yaiku yen disenengi, lan ora ana cara sing luwih cepet kanggo nggawe wong kaya sampeyan tinimbang nggawe dheweke luwih gampang.

12. Dheweke ora ngadili wong liya.

Wong sing keren dudu urusan menehi hak kanggo milih wong liya.

Dheweke ngerti manawa kita kabeh nggawe kesalahan lan ora ana sing sampurna.

Dheweke ora mikir ala karo wong liya amarga tumindake amarga dheweke ngerti uga ora salah.

13. Dheweke mikir usahane dhewe-dhewe.

Wong sing keren ora seneng dadi gosip.

apa sing nggawe wong sejatine

Dheweke ora ngerti tujuane menehi titb informasi sing enak babagan wong sing dingerteni utawa digarap amarga umume entuk perkara sing luwih menarik kanggo difokusake.

14. Dheweke ora nandhang wong bodho.

Dheweke ngerti lan dheweke ora asring gosip, nanging ora ateges bakal ngidinke tumindak sing ala.

Dheweke ora duwe wektu kanggo wong sing kejem, tanpa pikirane, utawa mandhiri, lan umume bisa nemokake kualitas kasebut sajrone mil.

15. Dheweke seneng karo jagad iki.

Dheweke mesthi seneng sinau luwih akeh babagan jagad sing ana ing sekitar.

hobi kanggo pasangan sing umur 50an

Bisa uga ana bookworm, bisa uga podcast, bisa uga seneng museum utawa papan bersejarah, utawa kayane bisa nyedhot informasi.

Wong keren kepincut karo jagad sing kita lakoni lan kepingin ngerteni luwih akeh babagan iki.

16. Dheweke duwe kepentingan.

Sapa sing pancen asline cenderung duwe semangat, utawa pirang-pirang hawa nafsu. Mergo sing pancen disenengi. Soko sing nggawe dheweke padhang nalika ngomong babagan iki.

Apa sing kreatif, sing sporti, utawa sing apik banget lan unik, dheweke bakal katon apik lan akeh sing seneng.

17. Dheweke optimis.

Umume wong keren katon apik ing urip. Dheweke mesthi semangat lan fokus marang positip ing kahanan apa wae tinimbang mikirake sing negatif.

Dheweke ana ing ngarsane sing nyenengake, lan asring nggawe wong liya uga bakal luwih optimis.

18. Dheweke duwe gayane dhewe-dhewe.

Mesthi, dheweke biasane katon apik. Nanging utamane gumantung karo kapercayan manawa dheweke nganggo klambi tinimbang klambi sing sejati.

Dheweke duwe gaya khas dhewe lan ora wedi mbedakake masarakat nalika klambi.

19. Dheweke urip saiki.

Dheweke ngerti yen ora prelu kuatir karo masa lalu utawa mbesuk, amarga kabeh sing sejatine duweni yaiku wektu saiki. Lan dheweke ngerti carane nikmati wayahe.

Dheweke nggawe kabeh tumindak lan entuk manfaat paling apik.

Wong sing keren bisa urip kanthi nyata ing kene lan saiki miturut pamrentahane dhewe, ora preduli dipikirake wong liya.

Sampeyan uga seneng: