13 Ora Ana Tips * Aja Ngremehake Gandrung Dadi Gampang (Utawa Babagan)

Apa sampeyan gampang tresna banget?

Apa sampeyan ngidini emosi dadi luwih penting tinimbang sampeyan?



apa sing kudu ditindakake yen sampeyan tresna banget karo wong liya

Apa iki nyebabake lara lan lara ati?



Sampeyan ora dhewekan.

Pancen wajar yen tresna lan tresna, nanging iki bisa uga njupuk sawetara keputusan sing ora apik.



Hubungan sing dilebokake ora kena dilebokake, pangarep-arep sing bakal ditemtokake bakal rusak, emosi saya dhuwur mung bakal nabrak maneh.

Yen rumangsa tekan panggung katresnan kanthi cepet lan pengin alon-alon, iki ana sawetara tips.

Yen sampeyan ora pengin tresna, tips sing padha bakal mbantu sampeyan ngindhari.



1. Kontrol kekarepan sampeyan kanggo golek katresnan.

Bisa uga ana sebab sing paling gedhe yen ana wong sing kesrawungan kanthi gampang amarga dheweke kepengin banget nemokake.

Dheweke mung pengen tresna. Dheweke pengin ngrasakake rasa anget kasebut.

Mesthi wae, ora kabeh wong sing ketemu utawa kencan bakal cocog kanggo sampeyan. Mung amarga sampeyan kepengin banget nemu katresnan, ora ateges sampeyan kudu netepake wong liya.

Sampeyan kudu ngerti yen kepenginan sampeyan ditresnani lan ing sesambetan minangka kekuwatan utama kanggo perasaan sampeyan marang wong liya.

2. Aja kuwatir bakal ilang.

Yen sampeyan seneng karo wong lan mikir yen bisa dadi pacar utawa materi pacar, sampeyan bisa uga nyetir emosi kanthi cepet supaya bisa 'ngamanake' panggonane ing urip sampeyan.

Kanthi tembung liyane, sampeyan ngidini sampeyan entuk kekarepan kanthi pangarep-arep supaya bisa entuk.

Rasa ora aman sampeyan ngisi pikiran sampeyan supaya dheweke bisa nemokake wong liya, yen dheweke wis pacaran karo wong liya, utawa dheweke bakal bosen yen sampeyan ora ngganggu.

Rungokake: umume wong sing sampeyan kencan - sanajan pirang-pirang tanggal - ora bakal dadi mitra jangka panjang.

Iki minangka perkara sing apik amarga tegese sampeyan ora mbuwang-mbuwang wektu ing sesambetan sing ora bakal awet.

Dadi wong sing kelangan wong sing ngerti yen wong sing pas bakal gelem tetep pengin.

3. Ngganggu pikiran sampeyan saka mikir bab mau.

Sampeyan bisa uga mikir yen tresna kanthi gampang, nanging bisa uga mbingungake katresnan kanggo infatuation .

Iki pancen bener yen sampeyan ora bisa mandheg mikir babagan wong iki.

Saiki, nemen, katresnan bisa malih dadi katresnan, nanging bisa uga ora.

nulungi kanca nalika putus

Salah siji cara, siji-sijine cara kanggo ngandhani yaiku narik pikiran sampeyan saka pikirane.

Temokake gangguan (waca ing ngisor iki) sing bisa nggawa sampeyan bali menyang wektu saiki supaya pikirane ora macet ing obyek sing sampeyan tresnani.

Iki bakal menehi sampeyan luwih akeh wektu kanggo ndeleng kepiye kahanane lan mikir babagan kahanan kanthi cetha.

4. Supaya kanca lan kulawarga tetep cedhak.

Nalika pasangan anyar mlebu urip, sampeyan bisa dadi prioritas luwih gampang tinimbang sing liya.

Nanging yen nindakake mung nyepetake gangguan urip sampeyan lan nambah perasaan sampeyan.

Kanggo mandheg tresna kanthi cepet, sampeyan kudu njaga urip sadurunge urip sadurunge bisa urip kaya ngono.

Iki tegese nyedhiyakake akeh wektu lan gaweyan ing sesambetan karo kulawarga lan kanca-kanca.

Dheweke bakal ngelingake sampeyan babagan urip sing wis kepenak, sing bisa mbantu poin 1-3.

5. Tetep hobi sing kapisah.

Yen sampeyan pacaran karo wong liya, sampeyan bisa rumangsa ngentekake wektu sabisa karo dheweke.

Nanging kalorone bisa uga duwe hobi sing beda. Yen sampeyan supaya hobi kasebut tetep - lan iki mesthine kudu sampeyan coba - luwih becik tetep pisah.

Ngidini wektu lan papan liyane sing dibutuhake kanggo nggayuh prekara sing disenengi.

Mesthi, yen hobi sing dienggo bareng, sampeyan bisa nindakake bebarengan. Nanging sampeyan ora tansah kudu dilakoni bareng. Dheweke bisa uga duwe kanca sing padha karo, lan uga sampeyan.

6. Elingi sampeyan mandhiri.

Yen sampeyan tresna kanthi gampang amarga seneng dadi pasangan, mula wayahe kudu ngrampungake kamardikan.

Utawa, luwih becik, saiki sampeyan kudu ngakoni manawa sampeyan minangka manungsa sing nduweni kabisan sing bisa urip bebarengan.

Sampeyan ora prelu cepet-cepet nemoni sesambetan kanthi yakin manawa sampeyan bakal ora seneng dhewe-dhewe.

Sampeyan meh mesthi nemu kabungahan lan rasa seneng nalika sampeyan lagi bujang lan nalika nindakake prekara sing disenengi karo wong sing sampeyan tresnani.

Sampeyan bisa kanthi praktis ngomong kanthi praktis lan mandhiri emosional - sampeyan ora sadhar.

Artikel sing gegandhengan: Kepiye Cara Merdeka Kanthi Emosi Lan Ora Mandheg Ngandelake Wong Liyane Kanggo Seneng

7. Ayo padha tetep mandhiri.

Yen sampeyan cenderung pindhah kanthi cepet ing sesambetan anyar, sampeyan nolak kamardikan marang wong liya.

Mesthi, apik banget nalika ndeleng ing wayah sore lan ing akhir minggu, nanging dheweke duwe urip dhewe sadurunge sampeyan teka, mula ayo padha urip saiki.

Sampeyan ora asring kudu ndeleng dheweke supaya bisa tetep akrab karo dheweke. Sampeyan mung bisa nggunakake paling akeh wektu sing sampeyan lakoni bebarengan supaya wektu suwene ora krasa pisah.

Nglampahi wektu sithik sithik uga bakal mbantu nyuda rasa daya tarik lan hawa nepsu sing bisa ditindakake kanthi gampang disalahake amarga tresna.

8. Pilih kanggo ndeleng cacat sadurunge.

Nalika ngalami pacaran utawa sesambetan, mula gampang ora nggatekake kekurangane wong.

Nanging yen sampeyan nyathet sipat utawa tingkah laku wong sing sampeyan rasakake kurang apik, bisa ngimbangi positip lan menehi pandangan sing luwih realistis marang dheweke.

Kita ora nyaranake sampeyan mung fokus marang cacat wong - sing bakal nyebabake sampeyan nolak saben match potensial - nanging kita menehi saran kanggo evaluasi sing luwih adil.

Sampeyan bakal meksa sampeyan mikir kanthi ati-ati apa ana potensial sing mbobol kesepakatan.

barang sing kudu dilakoni ing omah nalika bosen

9. Coba kanthi tliti manawa sampeyan cocog banget.

Panas ing cacat wong yaiku pitakon babagan cocog sejatine sampeyan karo wong liya.

Sampeyan bisa uga seneng perusahaan lan uga kaya kepribadiane, nanging iki ora cukup kanggo kompatibilitas sejati.

Ing kabeh langkah-langkah, kepiye 'bener' kanggo siji liyane?

Apa sampeyan wong sing energi gedhe lan energi kasebut luwih sithik?

Apa sampeyan vegan nalika karnivora?

Apa sampeyan wong sing iman, dudu agama?

Supaya sampeyan ora tresna banget kanthi cepet lan karo wong sing salah, luangake wektu kanggo mikirake lan takon apa sejatine bisa nggawe kabeh perkara ing jangka panjang.

10. Tetep mriksa kontak digital.

Kaya pirang-pirang prekara sing ana ing urip, nalika ngirim sms utawa olahpesen karo wong sing sampeyan pacar, luwih akeh.

Sanajan apik banget kanggo komunikasi karo wong kasebut, sampeyan ora prelu pesen bolak-balik saben dina saben dina nalika pisau.

Simpen obrolan sing paling apik nalika sampeyan bebarengan lan coba komunikasi digital sampeyan dadi level sing cukup.

Iki mesthi mbantu poin # 3 babagan ngganggu pikiran sampeyan, amarga luwih gampang mandheg mikir babagan dheweke nalika sampeyan ora ping ping saben 5 menit.

Sampeyan ora prelu langsung mangsuli, sanajan sampeyan maca pesen (sumpah centhang biru cilik kasebut). Ora apa-apa kanggo nanggepi wektu sing luwih cocog kanggo sampeyan. Dheweke bakal ngenteni.

11. Aja nganti terus fisik.

Sampeyan bisa uga mlumpat ing antarane sheet karo wong sing sampeyan tampil kanthi fisik, nanging dinamika sesambetan kasebut bisa diganti sawise iku.

Menapa malih, cara sampeyan mikir babagan wong bisa uga bakal owah sawise kedadeyan fisik kaping pisanan.

Seks nyebabake pelepasan hormon ikatan lan iki bisa nggawe sampeyan serius mikir karo wong liya.

Sampeyan bisa dadi luwih seneng karo wong-wong mau lan nate ngerti yen sampeyan wis tresna karo dheweke nalika pancen sejatine hawa nepsu .

Dadi, coba terus godha nganti suwene bisa.

carane dadi semangat bebas

12. Sinau kanggo ngenali emosi sampeyan.

Sampeyan bisa uga mikir yen tresna banget, nanging apa sampeyan yakin yen tresna?

Kaya sing wis dielingake, sampeyan bisa ngrasakake hawa nepsu utawa infatuation sing beda banget karo rasa tresna.

Utawa, manawa rasa ora aman sampeyan nggawe sampeyan mikir yen wis tresna karo wong nalika kuwatir.

Utawa apa sampeyan rumangsa meksa golek katresnan amarga wis nyedhak umur tartamtu, kanca-kanca ditambah, lan kulawarga terus takon kapan sampeyan bakal ketemu wong lanang / wadon sing apik?

Takon dhewe apa sejatine rasane yen tresna. Sinau perasaan kasebut lan pahami pratandha manawa sampeyan pancen tresna karo wong liya .

13. Jarak, jarak, jarak.

Yen sampeyan pengin mandheg tresna karo wong liya, cara paling apik yaiku nyelehake jarak antarane sampeyan sakloron.

Pancen apik banget babagan pisah fisik lan digital sing bisa ditindakake kanggo jantung lan pikiran.

Yen sampeyan ora weruh utawa krungu saka wong liya, pungkasane sampeyan ora mikir maneh.

Lan yen sampeyan ora mikir maneh babagan wong, cara sampeyan ngrawat dheweke bakal beda.

Ora bakal tunas katresnan ijo sing thukul. Nanging, dheweke bakal layu lan mati, utawa dadi liyane - bisa uga kekancan.

Gandrung tresna kanthi gampang minangka cacat positif. Sampeyan ora usah isin.

ide sing kudu ditindakake nalika bosen ing omah

Nanging, amarga sampeyan bakal ngerti manawa maca artikel iki, uga duwe masalah.

Muga-muga, kanthi ngetrapake sawetara tips ing ndhuwur, sampeyan bakal bisa nyuda emosi lan sinau kanthi setya marang wong liya yen wis cukup wektu kanggo ngadili lan potensial hubungan jangka panjang sing sehat.

Yen sampeyan nglakoni, sampeyan bakal ngirit akeh rasa sakit.

Isih durung yakin apa sing kudu ditindakake babagan perasaan sampeyan kanthi gampang?Mungkasi sebab kenapa sampeyan tresna banget bisa uga mbutuhake pitulung saka ahli hubungan. Dheweke bisa takon pitakon sing bener lan ngrungokake wangsulan kanthi tliti kanggo nggoda sebab nyata banjur nulungi sampeyan ngrampungake. Iki bisa entuk manfaat banget kanggo hubungan sampeyan maju.Dadi, kenapa ora ngobrol kanthi online menyang salah sawijining ahli saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.

Sampeyan uga seneng: