12 Sipat Wong Pasif

Pasif kanthi alami bisa dadi berkah lan kutukan, gumantung karo kahanan sing ana ing…

… Lan sepira nemen pasifitas sampeyan!



Kepiye pasif sampeyan ditemtokake dening jinis kepribadian, apa sampeyan rumangsa sampeyan duwe hak , lan carane sampeyan ndeleng jagad, wong ing sekitar sampeyan, lan ing endi sampeyan cocog karo gambar kasebut.



Ing sawetara kahanan, pasif bisa dadi plus, amarga sampeyan bisa ngatasi stres kanthi luwih apik, tanpa melu-melu emosional lan ngidini sampeyan mengaruhi sampeyan.

Pasif uga ana gandhengane karo kaendahan, toleransi, lan kalem - sipat sing bisa ditindakake wong liya kanthi rada akeh ing jagad iki sing edan.



Nanging, nalika pasif dadi setelan gawan sampeyan, bisa wiwit menehi pengaruh negatif ing urip sampeyan.

dheweke ora ngerti sampeyan

Ana kalane penting dadi giat banget lan negesake. Nalika sampeyan kudu ngetrapake, nggawe kedadeyan ing urip sampeyan, lan ora mung santai lan aja nganti kedadeyan.

Yen sampeyan mesthi pasif, sampeyan duwe risiko urip kaya sing dadi aktor dhukungan, dudu bintang film kasebut.



Apa maneh, mung amarga sampeyan pasif alamiah, ora ateges sampeyan ora ngrasakake nesu utawa sedhih yen sampeyan mung nolak.

Dheweke ora mung ilang kanthi ajaib, nanging bakal gelembung ing ngisor permukaan lan bisa nyebabake rasa nesu utawa bledosan.

Sampeyan bisa angel milih kanthi objektif manawa sampeyan duwe, utawa wis, dadi wong sing pasif. Sanajan sampeyan bisa uga prelu weruh yen ana ing sekitar sampeyan, yen setelan otomatis sampeyan, sampeyan angel milih.

Yen sampeyan mikir bisa dadi wong sing pasif, dhaptar sifat khas iki kudu mbantu sampeyan mutusake kanthi pasti.

1. Sampeyan Aja Nanggung Biaya

Wong sing pasif ora bakal dadi pimpinan klompok. Ing lelungan, sampeyan ora bakal dadi sing nyekel peta utawa mutusake rencana dina kasebut. Sampeyan uga ora bakal menehi pendapat babagan restoran utawa ora bakal dadi papan sing gampang kanggo mandheg cepet.

Yen ditakoni apa sing disenengi, sampeyan bakal dadi wong sing ujar ora preduli, utawa luwih milih wong liya mutusake.

Sampeyan ora mung pura-pura ora peduli yen sejatine ora duwe pilihan, utawa ora mikir yen pandangan sampeyan pancen penting.

Kanggo wong sing ora pasif sing golek pendapat utawa input, iki bisa nesu.

2. Sampeyan Ora Ngregani Mratelakake Dhewe

Sampeyan ora mikir manawa pendapat sampeyan babagan apa wae, sanajan sampeyan wis cukup ngerti babagan topik kasebut, minangka perkara sing bakal narik kawigaten wong liya utawa patut diandharake.

Yen sampeyan menehi pendapat, sampeyan nduweni kualifikasi kanthi miwiti karo 'Aku bisa uga salah…,' utawa tembung kaya ngono. Iki njamin manawa ana wong sing cenderung ora setuju karo sampeyan utawa nganggep temenan tinimbang sampeyan.

3. Sampeyan Parrot

Amarga sampeyan ora yakin karo pendapat sampeyan dhewe, sampeyan bakal nemokake pendapat saka pasangan, kulawarga, utawa kanca sing paling apik, sanajan sampeyan ora setuju kabeh.

4. Sampeyan Bakal Nggawe Apa-Apa Kanggo Urip Sing Sepi

Bisa uga ana swara batin sampeyan ngandhani manawa sampeyan kudu ngomong babagan apa wae, nanging sampeyan ora bisa nggawe masalah.

Sampeyan luwih seneng urip sing gampang lan gampang lan ora tetep resisten, tinimbang risiko nemplek ing ndhuwur parapet.

5. Sampeyan Ninggalake samubarang sing bakal ditindakake

Sampeyan seneng yakin manawa mbesuk sampeyan wis direncanakake kanggo sampeyan, mula ora ana gunaning perjuangan, utawa mergo.

Sampeyan ora yakin yen tumindak sampeyan bisa ngowahi proses urip sampeyan, mula sampeyan mung tetep leren lan nglilani kedadeyan kasebut.

Yen sampeyan gagal, sampeyan bakal nampa manawa ora sengaja, luwih becik sinau lan nyoba maneh.

6. Sampeyan Tansah Ngomong Ya

Sampeyan pancen angel banget matur ora kanggo sapa wae sing dijaluk karo sampeyan, sanajan pancen nggawe sampeyan metu utawa duwe pengaruh negatif marang sampeyan.

Sampeyan luwih seneng njaga wong liya supaya seneng tinimbang nggawe risiko ngganggu utawa ngganggu wong-wong mau, lan sampeyan milih kabutuhan sampeyan ora pati penting tinimbang karo dheweke.

7. Sampeyan pitados ing Bejo

Sampeyan ora mikir manawa sukses iku gumantung saka kerja keras lan komitmen. Sampeyan mikir yen bakal entuk nasib sing menang.

Yen ana kedadeyan sing salah, sampeyan ora bisa nemtokake dina sing apik, luwih becik sampeyan ora golek ing endi sampeyan salah lan nimbang carane sampeyan bisa ngowahi supaya bisa ngasilake asil sing beda mbesuk.

8. Sampeyan Kualifikasi Pidato

Sampeyan ora ngomong langsung, sampeyan ngalahake grumbulan. Sampeyan kabeh babagan 'oh, iya, dakkira bisa uga kayane bener.'

Sampeyan ragu-ragu nalika ngobrol, ora gelem njaluk maksud utawa nggawe sapa mikir manawa yakin karo pendapat sampeyan.

Nalika sampeyan miwiti ukara nganggo ukara kayata 'Apa sampeyan gelem yen??' utawa 'Yen ora apa-apa karo sampeyan…,' nuduhake manawa sampeyan wis ana njaluk disetujoni wong liya .

9. Sampeyan Kanthi alon-alon Diucapake

Yen sampeyan ora yakin karo apa sing bakal diandharake, mula ora bengok-bengok. Sampeyan ngomong kanthi sepi, lan asring metu ing pungkasan ukara.

Iki komunikasi karo kabeh wong sing ana ing sekitar sampeyan supaya sampeyan ora nganggep apa sing kudu sampeyan ucapake cukup penting kanggo dirungokake.

10. Sampeyan Aja Prilaku Yen Sampeyan Bisa

Yen ana pilihan kanggo sampeyan milih lan sampeyan kudu milih jalur, sampeyan kudu ragu-ragu anggere bisa ngomong, dheweke sakloron duwe poin plus lan ngarep-arep manawa ana wong liya sing njupuk keputusan, mula sampeyan ora prelu .

11. Sampeyan berjuang kanggo njupuk keputusan sing gedhe

Sampeyan ora biasa nggawe keputusan cilik saben dina, mula sampeyan bakal nemoni wektu sing angel. Sampeyan ngenteni kedadeyan sampeyan, tinimbang metu lan golek kesempatan ing urip.

Kanthi romantika, sampeyan dadi hubungan tinimbang milih kanthi aktif, lan sampeyan ngidini pasangan sampeyan ndhikte kecepetan nalika obah-obah .

12. Sampeyan Tetep Ana ing Zona Kenyamanan

Sampeyan ora kepengin golek rasa seneng lan adrenalin saka pengalaman anyar. Sampeyan seneng banget urip ing watesan zona nyaman, sanajan sampeyan ngerti yen sampeyan stagma ing kana.

Apa Sampeyan Wong Pasif?

Yen sampeyan ngidentifikasi siji utawa malah kabeh sifat kasebut, ora perlu gupuh. Pasif minangka prekara sing positif ing pirang-pirang kahanan, yen sampeyan ora ngidini bisa nguwasani urip sampeyan.

carane ngerti yen dheweke duwe sampeyan

Ngelingi pasif sampeyan minangka langkah pertama kanggo nggawe prilaku sing bisa ningkatake urip sampeyan.

Ngatur sifat pasif bisa uga ngidini sampeyan ngupayakake samubarang sing sejatine dikarepake, entuk target, lan kanthi bener entuk pakurmatan saka wong-wong sekitar sampeyan.

Elinga yen sampeyan padha-padha penting karo wong liya, panemu sampeyan ora kalah valid, lan sampeyan kudu menehi panjaluk hadiah kanggo wong liya yen sampeyan wis lair.

Aja wedi nuwuhake swara saiki lan maneh kanggo ngadeg apa sing sampeyan kira bener.

Ora yakin kepiye supaya kurang pasif ing urip sampeyan lan bakal ngatur? Ngomong karo pelatih urip saiki sing bisa ngatasi proses sampeyan. Cukup klik ing kene kanggo nyambung karo siji.

Sampeyan uga seneng: