12 Babagan Sing Ditlusuri Wong Wanita (Lan Mesthi Pengin Bojo)

Dadi, sampeyan pengin mlebu ing pikirane wong lanang lan nemokake apa sejatine sing dikarepake wanita.

Sampeyan pengin ngerti apa sing digoleki nalika ngerteni apa wanita dadi pacar potensial ...



… Utawa uga potensial bojo.



Bener, apa sing dikarepake wong lanang ing sesambetan ora beda karo sing dikarepake wanita, nanging asring uga ana perbedaan sing beda.

Yen sampeyan wis siyap ngerteni kualitas sing disenengi pria ing wanita, terus maca.



1. Dheweke welas asih.

Sejatine manawa umume pria nyoba nuduhake emosi sing luwih alus, luwih-luwih ing ngarep umum.

Mula, dheweke kepengin banget marang wanita sing menehi idin dadi rentan kanthi nuduhake rasa welas asih lan pangerten.

apa dheweke mung pengin aku pacaran

Dheweke kudu ngerti yen dheweke rumangsa sedhih utawa sedhih, wong wadon ora mung bakal nampa emosi kasebut, nanging bakal nyedhiyakake lingkungan sing terbuka lan tresna kanggo nyebutake.



Dheweke nggoleki papan sing aman supaya bisa intim, amarga bisa uga ora duwe papan liyane.

Iki bisa tegese ngrangkul dheweke, ngrungokake, utawa ngandhani yen ora nate nangis.

Dheweke bisa uga wis entuk iki saka ibune nalika isih cilik, nanging kemungkinan iki bagean saka hubungan ibu-putra ilang nalika pubertas lan ora nate bali.

Lan nalika sampeyan ora nyoba ngupayakake peran ibu ing sesambetan, welas asih lan pangerten minangka bab sing bakal dihargai.

2. Dheweke nampa.

Wong lanang pengin rumangsa yen dheweke bisa dadi awake dhewe sejati, sanajan ora mesthi selaras karo gambar pria sing sampurna.

Masyarakat nyedhiyakake akeh pangarep-arep kanggo wong lanang - supaya bisa dadi priya, semangat, banter, kompetitif… nanging wong ora mesthi kaya ngono.

Dadi, dheweke pengin golek wanita tanpa pemahaman sadurunge babagan pria.

Dheweke pengin rumangsa ditampa sapa sejatine, dudu wong liya sing dikarepake.

Lan iki kalebu cacat sing ana ing saben pria (lan wanita kanggo perkara kasebut).

Iki cocog karo titikan sadurunge yaiku yen wong pengin rumangsa ditampa nalika dheweke kuwat uga ing wektu 'ringkih'.

3. Dheweke apresiasi.

Wong lanang pengin rumangsa migunani tumrap wanita. Dheweke pengin rumangsa dibutuhake.

Iki minangka bagean saka warisane leluhur minangka pamburu suku sing nyedhiyakake kulawarga.

Dheweke pengin wanita sing bakal ngatonake apresiasi saka tumindak sing ditindakake, saengga dheweke rumangsa migunani lan dibutuhake.

Matur suwun sithik utawa tepukan ing kiasan kanggo negesake manawa ana wong sing nindakake tumindak sing apik.

Nanging penting supaya ora negesake pangaruh saka matur nuwun kanthi nyalahake dheweke amarga prekara sing ora ditindakake - utawa prekara sing beda kanggo sampeyan kaya sing dikarepake.

Iki mung kanggo nggawe pria rumangsa digunakake kurang tinimbang nggunakake kebak .

Lan nalika wong rumangsa ora ana gunane lan ora dihargai, mesthine dheweke ora bakal suwe banget.

carane dadi wong adhem

Temokake cara kanggo ngrembug prekara tanpa nuduhake driji sing disalahake. Ya, tegas yen dibutuhake, nanging aja nganti semrawut.

4. Dheweke ndhukung.

Nalika wong lanang duwe tujuan, impen, utawa gegayuhan, dheweke kepengin ngerti manawa wanita kasebut sajrone dheweke ndhukung dheweke.

Dheweke pengin ngerti manawa sampeyan gelem ngrungokake ide lan positif babagan ide kasebut.

Ya, iki kadhang-kadhang bakal ngidini dheweke nggawe kesalahan. Nanging iku bagean saka urip.

Mesthine, yen keputusan bakal mengaruhi urip sampeyan kanthi cara sing utama, sampeyan mesthi duwe masalah babagan perkara kasebut. Kita ora nyaranake supaya sampeyan ngidini dheweke nggawe apa sing disenengi.

Nanging wong bakal rumangsa luwih kuat dadi awake dhewe lan mratelakake manawa dheweke ngerti yen sampeyan ana ing kene kanggo ndhukung dheweke.

Pungkasan, ing mburine saben pria hebat, ana wanita sing luwih hebat.

Lan dhukungan ora mandheg kanthi positif. Dadi nganti ana wong sing lagi berjuang utawa ngadhepi alangan.

Uga, sampeyan kudu ana ing kono, sapérangan kanggo nyenengake lan sebagéyan menehi pitulung praktis yen bisa.

5. Dheweke mandhiri.

Umume wong wadon pengin tetep cedhak karo wong lanang lan wong lanang butuh papan sing sithik.

Nalika wanita nyoba tetep cedhak ing saben wektu, wong lanang bisa uga krasa sesak lan ndeleng wanita kasebut minangka clingy utawa mlarat.

Mula, wong lanang seneng banget karo wanita sing duwe urip dhewe saengga duwe wektu kanggo awake dhewe.

Sampeyan bisa uga wis krungu istilah 'wektu guwa' nalika ngrujuk marang wong lanang sing arep nindakake perkara sing dikarepake.

Wong pengin sampeyan duwe sing padha karo sing sampeyan kebebasan nglampahi wektu dhewe utawa karo kanca utawa kulawarga.

Iki mbantu dheweke rumangsa duwe kamardikan uga.

Dheweke wis urip sadurunge dheweke ketemu karo sampeyan lan dheweke pengin ngerti yen dheweke isih duwe sawetara urip kasebut, sanajan dheweke ora duwe kabeh.

Iki uga mbantu dheweke ngrasakake kurang meksa dadi siji-sijine sumber katresnan lan rasa seneng. Sawise kabeh, iku cukup beban sing kudu ditindakake.

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

6. Dheweke golek katenangan.

Umume nyatane manawa wanita luwih rentan tinimbang pria kanggo nindakake drama lan terus-terusan.

Dadi ora nggumunake, yen ngerti yen pria luwih seneng wanita sing bisa njaga katentreman tinimbang dheweke ngrusak.

Iki ora mung ditrapake kanggo hubungan kasebut, nanging uga kanggo urip sing luwih jembar.

Yen ana konflik lan kanca-kanca, kolega, utawa kulawargane, konflik lan rasa ora sedhih kasebut bakal musna ing sesambetan kasebut.

Wanita sing bisa nggawe dheweke keren yen wong liya ing sekitare kelangan pamrih, wanita sing bisa mediasi argumen lan nggawa wong liya, wanita sing ora bisa nangani perkara sing paling cilik ...

... kuwi wanita sing pengin dingerteni wong lanang.

Kita ora ngandhani manawa sampeyan ora bisa mandheg utawa njaga wates sing kuwat - sampeyan ora kudu dadi kesetyan kanggo njaga perdamaian.

Nanging ngerti carane ngilangi dukane, ndeleng sing paling apik ing wong, lan prioritas tentrem batin kudu bener kabeh bisa mbantu sesambetan kanthi lancar.

7. Dheweke bisa ngandhani kabutuhane lan kekarepane.

Sawetara wanita ora duwe rasa tegas lan berjuang kanggo ujar apa sing dibutuhake utawa dikarepake wong lanang kasebut.

Iki bisa nyebabake kabutuhane supaya ora kepenak lan akhire dendam marang pasangane .

Sawise kabeh, wong lanang ora seneng maca. Lan, sedhihé, wong lanang uga ora seneng maca ing antarané garis kasebut.

wedi dadi pacaran maneh

Pria luwih seneng pesen sing terang tinimbang petunjuk sing jelas.

Makane wong lanang pengin wanita sing bisa komunikasi kekarepane kanthi jelas.

Iku bakal nggawe kabeh perkara luwih gampang lan bisa nyuda kemungkinan kebingungan lan / utawa wanita kasebut rumangsa ora ditresnani.

kanggo muter nalika bosen

Nalika saluran komunikasi mbukak, kalorone pihak bakal bisa ngutarakake, luwih dirungokake, lan luwih positif babagan interaksi sing ana.

8. Dheweke nemtokake.

Ngomong babagan kabutuhan lan kekarepan, wong lanang golek wanita sing sejatine ngerti apa sejatine.

Wanita asring dicet minangka makhluk ora yakin sing ora ngerti apa sing dikarepake.

Lan sanajan iki ora bakal bener kanggo kabeh wanita, iku sejatine akeh.

Nanging kanthi ora yakin (utawa negesake manawa 'ora masalah'), sampeyan kanthi ora sengaja menehi keputusan kasebut menyang tangane wong lanang kasebut sajrone urip sampeyan.

Dadakan, wong lanang kasebut kudu milih apa sing sampeyan tindakake ing akhir minggu, film apa sing sampeyan tingali, restoran sing dikunjungi.

Sampeyan bisa uga mikir yen iki ngidini dheweke nindakake apa wae sing nggawe dheweke seneng, nanging kabeh iku nggawe dheweke kuwatir yen kudu milih apa-apa sampeyan bakal seneng karo.

Nalika ora ana wong sing mutusake keputusan, gaweyan milih macem-macem opsi kudu dituduhake.

Dadi, yen sampeyan duwe pendapat babagan keputusan, aja wedi nyuarakake.

9. Dheweke tresna banget.

Wong lanang kepengin banget tresnane kaya wanita, lan pancen nulungi wong lanang yen wanita seneng bisa nuduhake dheweke.

Sampeyan bakal gumun yen bisa ateges wong lanang yen sampeyan ngrangkul dheweke lan narik dheweke nyedhaki.

Sampeyan bisa njupuk tangane nalika mlaku-mlaku, gulune nalika lungguh ing sandhinge ing kursi, utawa ngambung kanthi ora sengaja.

Kadhangkala para pria rumangsa ora nyaman nindakake perkara kasebut dhewe - lan, pancen ana kaluputane sing bisa ditangani - mula dheweke seneng yen ana wanita sing nuwuhake.

Suwe-suwe, ana wong lanang sing bakal luwih apik, nanging dhisik dheweke butuh pitulung sadurunge - kanthi nyata ana kadhang.

10. Dheweke asli.

Ana sing apik banget babagan wanita sing ora rumangsa kudu nganggo topeng utawa ndhelikake awake dhewe.

Wanita sing duwe rasa percaya dhiri bisa dadi awake dhewe lan nampa manawa ana wong sing ora seneng karo dheweke.

Dheweke ngerti manawa bakal ana wong sing nindakake kaya dheweke lan wong-wong bakal seneng nyata dheweke.

Kanggo pria, keaslian iki nyenengake. Nalika wanita duwe kapercayan kaya ngono, dheweke ora bakal ngira-ngira wong lanang sejatine dheweke sejatine.

Dheweke nyelehake kertu ing meja kanggo njupuk utawa ditinggalake.

Iki ora ateges sampeyan kudu enggal-enggal ngumumake - sawise kabeh, sawetara misteri bisa dadi perkara sing apik nalika wiwitan pacaran.

Tegese yaiku apa sing bisa dideleng iku nyata lan sampeyan ora wedi dheweke bisa ndeleng.

11. Dheweke hormat.

Pangurmatan dadi loro, lan nalika wis ditulis pria sing ngurmati wanita , wong bakal ngarepake rasa hormat sing padha.

Iki kanggo carane ngobrol karo dheweke, cara dheweke tumindak, lan rasa hormat sing dituduhake sanajan dheweke ora ana.

Nalika pria lan wanita nuduhake rasa hormat sing padha, dheweke bakal rumangsa padha, minangka bagean saka tim.

Yen ditampilake, pakurmatan bakal nampa wong sing kudu dihormati lan negesake iki penting banget kanggo pria kaya wanita.

12. Dheweke duwe nilai sing padha.

Nilai-nilai wong minangka dhasar sing bisa ditindakake.

kepiye supaya wektu kliwat luwih cepet ing makarya

Dadi ora bisa dielingi manawa wong lanang bakal golek wanita sing nuduhake akeh nilai sing padha karo dheweke.

Pungkasan, angel nggawe urip bebarengan yen sampeyan duwe dhasar sing beda. Struktur kasebut ora bakal dadi swara.

Nilai-nilai kasebut bisa uga kalebu babagan pandangan dunia politik, pendirian sampeyan babagan agama lan peran sing dimainake, lan kapercayan sampeyan babagan hak asasi manungsa.

Yen sampeyan duwe nilai lan pandangan sing padha, bisa nggawe hubungan sing harmoni lan ngilangi sawetara sumber konflik sing umum.

Sampeyan bisa uga maca lan mikir manawa akeh kualitas kasebut ditrapake uga sing dikarepake wanita ing pria.

Lan sampeyan bakal bener.

Akeh prekara sing dianggep apik banget tumrape wanita yaiku prekara sing dianggep apik banget tumrape wong lanang.

Muga-muga, kanthi maca dhaptar iki, sampeyan bisa ndeleng prabawa warna-warna sebab perkara kasebut penting.

Lan mesthine kudu ana sawetara perkara sing bener-bener ditrapake luwih langsung karo apa sing digoleki wong lanang, dadi sampeyan bisa ngrampungake kabeh perkara kasebut.

Isih ora yakin apa sing dikarepake pria ing wanita? Ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.