12 Tandha Sampeyan Pacaran karo Beta Lanang (Lan Apa Sing Apik)

Ing jaman iki, ing ngendi extraversion dipuji lan nyerep awake dhewe katon minangka kunci kanggo kabeh perkara, Alpha Male katon minangka tangkapan utama.

Menarik , manteb ing ati, ora ngucapake, agresif seksual, lan biasane dadi wong sing ora apik, Alpha Guy minangka jinis sing para wanita wis dilatih ngupayakake lan 'menang.'



Ya ora apa-apa, nanging apa sing kelakon nalika sampeyan entuk dheweke? Rasa percaya dhiri sing sepisanan ditemokake narik kawigaten dadi sombong. Rasa seneng sing nyenengake kanggo menang wong lanang iki bakal malih dadi frustasi lan kuatir nalika dheweke jelas yen sampeyan pancen bener luwih saka aksesoris tinimbang mitra nyata .



Beta Males minangka jinis sing beda-beda, lan dadi kanca sing luwih apik amarga akeh sebab. Ing babagan karakter TV, pikirake Sam Winchester tinimbang Dean ing Supernatural, utawa Jamie Fraser saka Outlander.

Yen sampeyan ndeleng sifat-sifat ing ngisor iki ing pria sampeyan, sampeyan pancen bisa uga ana ing wilayah Beta ... lan pancen prekara sing apik banget.



1. Dheweke Tulus Pengin Mbuwang Wektu Karo Kowe

Beda karo wong Alpha, sing mung bakal sampeyan rungokake nalika kekarepan, wong Beta ngupayakake sampeyan ngerti manawa dheweke mikir babagan sampeyan lan pengin ndeleng sampeyan.

Sampeyan bisa uga entuk teks acak ing wayah awan mung kanggo menehi salam, sanajan mung foto konyol sing dikira bisa nggawe sampeyan mesem, lan dheweke bakal nggawe manawa takon jadwal sampeyan kaya ngono. sampeyan bisa ngatur wektu bebarengan.

Kemungkinan dheweke malah bakal lunga menyang festival rajutan utawa kebon binatang karo sampeyan lan seneng-seneng nglakoni, lan bakal seneng yen sampeyan ngancani dheweke menyang Comic Con.



2. Dheweke Mengeti Ulang Tahun Sampeyan

… Lan ulang taun, lan ulang taune ibumu, lan es krim sing disenengi bocah, lan kabeh rincian liyane sing nggawe sampeyan luh nalika ngerti yen wong iki pancen peduli.

Lan dheweke nindakake.

suwene sms sawise tanggal kapisan

Betas sentimental, lan yen ana prekara sing penting, sampeyan uga penting, sanajan uga ora pati penting.

3. Seks Ora Duwe Tujuan utama

Dheweke seneng jinis kaya wong mbesuk, nanging dheweke uga ora kepenak nalika ngrangkul nalika nonton film. Dheweke ora mung nglampahi wektu karo sampeyan amarga dheweke kepengin mangkat: dheweke seneng karo perusahaan, pacelathon, lan malah ngguyu histeris nalika main Kartu Menentang Kamanungsan utawa sing padha.

Nanging ngomong babagan seks…

4. Dheweke Ati-ati Ing Tempat Tidur

Pria alpha cenderung nyedhiyakake kekarepan lan pilihan utamane dadi prioritas utama, lan ora ngupayakake (yen ana) usaha kanggo nyenengake pasangane. Dominasi lan agresivitas bisa uga dadi giliran, nanging apa sebabe dheweke kaya. Yen wis rampung, dheweke wis rampung.

Mitra pria Beta sampeyan bakal njupuk wektu kanggo ngerti apa sing sampeyan senengi, lan sejatine pengin nggawe manawa sampeyan seneng karo dheweke.

5. Komunikasi Penting Kanggo Dheweke

Aja mung mripate utawa golek perkara sing luwih penting kanggo dijaga nalika sampeyan kudu ngobrol karo wong liya, wong Beta sampeyan bakal njupuk wektu kanggo ngrungokake sampeyan lan bisa kerja bareng sampeyan kanggo ngrampungake masalah sing bisa muncul.

Luwih saka iku, dheweke bakal kanthi tulus ngrungokake apa sing sampeyan critakake, lan ora bakal ngilangi apa sing sampeyan ucapake minangka kakehan sensitif utawa kuwatir.

Kasunyatane, kemungkinan yen ana prekara sing dirasakake kudu dikandhani, dheweke bakal terus ngobrol karo sampeyan: dheweke ora bakal menehi botol lan nesu kanthi nesu nganti pungkasane njeblug lan / utawa mungkasi hubungan kasebut . Dheweke bakal komunikasi, sanajan kalebu nulis layang kanggo sampeyan utawa email babagan subyek yen komunikasi lisan kabukten angel banget.

6. Dheweke Kreatif

Pria beta asring duwe hobi utawa hiburan sing cukup kreatif, kalebu masak, gawe kayu, musik, lsp. Yen sampeyan pacaran karo wong lanang kaya iki, dheweke bakal menehi semangat lan semangat kanggo golek gaweyan lan nuduhake minat nyata ing gaweyan kreatif. .

Sabanjure, yen sampeyan wis jelasake manawa sampeyan peduli karo prekara sing dikarepake, dheweke bakal dadi terang lan semangat nuduhake apa sing dienggo.

kenapa arek lanang mandeng mripatmu

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

7. Dheweke Oke Nginep Ngarep Ora Metu

Wong lanang Alpha biasane kudu ndandani perhatian kanthi rutin, lan iki kalebu diwut-awut ing ngarep umum. Yen dheweke pengin nggawa sampeyan metu, mesthine amarga dheweke nganggep sampeyan minangka permen lengen lan pengin pamer sampeyan minangka aksesoris wektu iki.

Yen sampeyan karo bocah lanang Beta, dheweke pancen bangga bisa bareng karo sampeyan nalika sampeyan metu bareng, nanging dheweke uga kepenak mlebu sandhangan sing nyenengake lan pesen sing nggawa nalika nonton Netflix ing kursi.

Kasunyatane, dheweke luwih seneng banget, amarga sampeyan bisa nglampahi wektu kanthi kualitase lan ngrasakake rasa domestik.

8. Domestik Apa Ora Balked At

Iki dudu wong sing bakal njaluk alasan kenapa dheweke ora bisa nindakake bagean saka gaweyan omah, utawa sambat banter nalika masalah omah kudu dirampungake.

Yen ana prekara sing kudu ditindakake, dheweke bakal nulungi.

nalika memedi sampeyan lan bali

Yen sampeyan urip bebarengan, dheweke bakal nindakake prekara-prekara sing dikepengini kudu ditindakake tanpa kudu disogok karo nikmat, uga ora bakal nuntut usahane diakoni manawa istimewa.

9. Sampeyan Bisa Ngandelake Dheweke

Iki wong sing pancen bisa dipercaya bakal ana ing kana nalika sampeyan butuh, utawa mundhak ing jaman kang angel tinimbang kabur. Sampeyan ora bakal nggawa ing pundhak jagad iki, dhewe: dheweke dadi mitra sejatine, dudu mung dolanan.

10. Dheweke Ngapresiasi Bocah cilik sing Ditindakake Kanggo Dheweke

Wong lanang alpha biasane duwe hak kepemilikan sing kuat, yen sampeyan nindakake tumindak sing nyenengake utawa nyenengake, dheweke bakal ngupayakake amarga dheweke rumangsa pantes. Utawa, dheweke bakal nglirik, mripate, lan rumangsa yen sampeyan seneng banget karo kekarepane.

Wong beta bakal mesem nalika nemokake cathetan sing wis diluncurake ing nedha awan, bakal ngerteni kasunyatan manawa sampeyan wis nglampahi wektu kanggo sinau kepiye kopi sing disenengi. Dheweke uga luwih seneng nikmati hadiah cilik sing wis digawe, dudu potongan sing larang lan larang sing wis sampeyan simpen kanggo mbuktekake yen sampeyan kepengin banget.

11. 'Komitmen' Apa Ora Kudu Konsep Nggegirisi

Kamangka wong-wong Alpha cenderung nyingkirake perasaan lan luwih seneng tumindak jangka pendek, santai, pria Beta seneng nggawe komitmen marang wong liya lan nuwuhake hubungan sejati karo dheweke.

Yen dheweke tresna karo sampeyan, dheweke dadi sampeyan.

Wong lanang beta luwih seneng setya, amarga integritas tegese neraka akeh, lan dheweke ora pengin nggawe apa-apa supaya sampeyan cilaka. Dheweke seneng ide kemitraan seumur hidup karo wong sing dikasihi: kemitraan karo wong sing bisa tuwuh, lan nuwuhake urip sing endah.

12. Yen Dheweke Nggawe Hal-Hal Sing Apik Kanggo Wong Liyane, Ora Mung Kanggo Kahanan

Betas cenderung lanang tenan. Dheweke bakal asring ngupayakake tumindak kabecikan cilik kanggo wong liya, lan kanthi tulus prihatin babagan kabegjan lan kesejahteraan wong liya.

Yen wong alfa menehi pangowahan kanggo wong sing ora duwe omah utawa mbukak lawang kanggo wong sing subur subur, dheweke bakal asring nate ngubengi kanggo nggawe manawa tumindak kasebut wis dingerteni lan diakoni. Tumindake kabeh kanggo nuduhake, kanggo nambah ego dhewe.

Yen wong lanang sing sampeyan kencan mbantu wong liya - yaiku mbantu wong wuta nyebrang dalan, utawa menehi sumbangan kanggo amal tanpa mbengok ing media sosial - amarga atine ana ing papan sing tepat lan dheweke pengin nulungi .

Nalika nerangake hubungan sing asli lan migunani, pria Beta mesthi bisa ditrapake. Yen sampeyan ngerti manawa sampeyan karo wong sing nampilake akeh sifat kasebut, sampeyan bakal bisa ngrusak salah sawijining wong sing apik.